SE NEO V 'ye jelly bean geldimi ya ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
ben neo v kullanıyorum bende ics den memnunum

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler

ugur1000

ugur1000

Üye
arkadaşlar gelir merak etmeyin sony cihazlarına bağlı mini pro ya bile gelecek neo v ye gelir ama sorum olacak neo v kasma oluyormu oyunlarda falan sonuçta sony kalitesine hayranım dogrusu ablam 4 yıldır w880i kullanıyor hala bataryasında bile azalma olmadı :) neo v alınacak birşeymi sizce ??? yada 1000 tl (999 tl altında !)altında başka hangi xperia alınır S e hayrandım ama pahalı ve bataryası çıkamıyor neo v nin yada tavsiye etiğiniz Xperianın bataryası çıkabiliyormu çünkü şişebiliyor ve anakartı kırabiliyor hatta en kötüsü şiştiğini farketmediğiniz için kulagınızda patlayabiliyor (Allah korusun) sırf o yüzden iphone,xperia s gibi telefonlardan vazgeçiyorum zaten yazın da çok sıcak oluyor şarj marj olurken

samety500

samety500

Üye
neo v nin bataryası çıkıyor. ve çoğu xperianın bataryası çıkabiliyr kardeşim. google play de bulunan oyunların hemen hemn hepsini kaldırıyor. neo v alıcaksan önerirm. ben kullanıyorum şahsen memnunum. ics kasma yapmıyr

__xXx__

__xXx__

Üye
aynen neo v 4.0.4 güncellemesi aldıktan sonra kasmamaya başladı

ugur1000

ugur1000

Üye
mesala xperia s in çıkamıyorda ondan sordum ama saol tavsiye için ama çalıştırması değil kasmaması önemli bnm için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...