Eski Gereksizler ortamı nasıldı (benim hatırladıklarım)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eski Gereksizler ortamı nasıldı (benim hatırladıklarım)
- Sadece bir tane gülücük konusu vardı. Biz sadece orada gülücüklerle konuşurduk. Bazen o konuda görünmeyen beyaz yazılarla da konuşurduk. Adaşımın aeşju konusu.
- İlginç fikirler ilk burada tartışılırdı. Herkes seviyeli bir şekilde fikiri gülerek sohbet havasında tartışırdı.
- Bazı konular çok hit aldı. Rütbe montajı gibi. Yani gereksizler bölümü aslında hiçbir kategorisi bulunmayan eğlenceli konuların açıldığı bölümdü.
- Üyeler birbirleriyle mutlaka sohbet edecek birşeyler bulmaya çalışırdı. Bir konu başlıksız bile açılsa, her gereksiz üyesinden mutlaka cevap alırdı. Ama aynı seviyede. Adam "Deneme 123" diye açmışsa konuyu "Deneme 456" gibi cevaplar atılırdı gülüşülürdü.

Benim hatırladıklarım bunlar. Dahası vardır ama aklıma gelmiyor şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: .caner., achambo ve CABBAR

Türe

Türe

Üye
Ben daha yenilerde basladim cok hos burasi :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eski hali çok iyiydi ya eski ortam kalmadı artık

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
symbian.forever

symbian.forever

Üye
evet aeşju bir sanattır :ehe

Eskiden gereksizlerde çok eğlenirdik. Maxicebe sırf buraya girmek için girerdim yani.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eski eğlenceli ortam kalmadı :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konuyu açtığımda Uğur'un bu konusunu okumamıştım. Demekki aynı şeyi düşünüyoruz :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Eski ortam yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oğuzhan diğer konuda söylediğin popülerlik meselesi doğru galiba.

Türe

Türe

Üye
:good:

paradox07

paradox07

Üye
Furkan pro işini nazik bir dille anlattığın için teşekkür ediyorum.uğurun yazma tarzı gerçekten çok aşağılayıcıydı,uğur kimseyi kimseden üstün görme kardeşim tamam mı?bu kardeş tavsiyesi olsun benden sana :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Furkan pro işini nazik bir dille anlattığın için teşekkür ediyorum.uğurun yazma tarzı gerçekten çok aşağılayıcıydı,uğur kimseyi kimseden üstün görme kardeşim tamam mı?bu kardeş tavsiyesi olsun benden sana :oke:

Ben kimseyi aşağılamadım. Sadece gerçekleri söyledim. Burayı çöplüğe döndürdüler. Yalan mı :zzz:

ibrother

ibrother

Üye
nerde eski maxicep ilyas abi ben handlerr konu açardik revengeful bizi kovalardi, yakalayincada bi güzel ban'lardi. eskileri özledim somuru:

- - - Eklendi - - -

ban'i özledim ilyas abi yi özledim,

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ismail

ismail

Üye
geçti güzel günler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nerde eski maxicep ilyas abi ben handlerr konu açardik revengeful bizi kovalardi, yakalayincada bi güzel ban'lardi. eskileri özledim somuru:

- - - Eklendi - - -

ban'i özledim ilyas abi yi özledim,

Yapya yaw ban özlenir mi :ehe

night_jack

night_jack

Üye
pelin beni affet konuları vardı,başlarından geçen garip hatta dengesiz olaylar vardı yada canı sıkılıp admin,mod vs onlara içini dökerlerdi:D

ismail

ismail

Üye
pelin beni affet konuları vardı,başlarından geçen garip hatta dengesiz olaylar vardı yada canı sıkılıp admin,mod vs onlara içini dökerlerdi:D

Onlar sonraki konular :)
Bizim bahsettiğimiz biraz daha eskiler :)
Ocak 2012 falan :)