MertcaN9
Üye
Buna Bir Dur Denmeli artık.
arkadaşlar sizlerle şimdi çoğunuzunda ortak sorunu olduğu bir konuyu konuşmak istiyorum. bu konu değerli yetkililerimizi de ilgilendiriyor. siz değerli maxicep forum kullanırları özellikle de symbian^3 kullananlar hak verecektir bana inanıyorum ki. bu ne zamandır böyle bilmiyorum ama değerli android bölümü kullanıcıların symbian da gösterdikleri kışkırtmalı mesaj faaliyetleri artık bir yere kadar. yani hani nereye kadar insan sabredebilir ki. değerli yöneticimiz(ler) düşünmüşler ve herkese kendi bölümünü açmışlar evet burası özgür bir forum elbette gelip bu bölümde bir şeyler söyleme fikir alışverişinde bulunma hakları var ama bazıları bu işi artık iyice çığırından çıkardı. dikkat ederseniz forumda emeği geçen değerli üyeler bile bu tahriklere kapıldıkları için uyarı aldılar tartışma üslubu yüzünden uzaklaştırdılar ama onların ne kadar suçu var ki? sorarım size symbian^3 bölümünde arkadaş atıyorum 'C7 de NFC' ile ilgili bir konu açtı diyelim ya mutlaka en fazla 4.mesajda konunun android kullanıcıları tarafından şu yöne getirildiğini fark edersiniz ''yakında samsung 4 çekirdekli cihaz tasarlıyor....'' vs. ya burada ki amaç nedir şimdi. resmen haklarımızı işgal ediyorlar huzurumuzu bozuyorlar çıkan her tartışmada bir kışkırtma söz konusu ya arkadaş monte kullanıyor mesala gelmiş yardım isteyen birinin konusunda uzun uzun s2 anlatıyor. sizce bu makulmudur? nereye kadar bu böyle gidecek ki? özellikle değerli yöneticilerimiz bu konuda caydırıcı önemler alırsa gerçekten çok makbule geçer. yani en basitinden örnek '1 ghz işlemcili telefon çıkarıyor nokia' gibi bir konu açınca biri vay haline yandı arkadaş hemen gelecek o kişiler 'nokia hala tek çekirdek vs...' bunu her gün yaşıyoruz ve görüyoruz. biz huzur dolu insanların gerçkekten aradıkları cevabı bulabilecekleri bir symbian^3 bölümü istiyoruz androidcilerin kışkırtıcı mesajları ile üstünlük kurmaya çalıştıkları mesajlar ile dolu bir forum değil. ya insanlar honda yı tartışırken banane sen ferrari kullanmışsın gelip neden gözüne sokuyorsun ki insanların. haklı değilmiyim arkadaşlar ? eğer bu sorun hallolursa ki dikkat ederseniz sorun diyorum çünkü artık çok yaygın bir hale geldi bu forumda yani yakında corby kullanan biri kişi bile gelip açılan konudan apayrı şeyler söyleyecek bitiş cümlesi 'xperia almanı tavsiye ederim' olacak. yani bunu yaparlarsa tabi ki tartışmalar artar üsluplar çirkinleşir. kışkırtma var çünkü ya ben telefonum ile mutluyum anlaşılan gelip burda bizle yarıştırıp kendini tatmin ettiğine göre sende telefonundan memnunsun e daha ne çok beğendin telefonunu kullan 2 çekirdeğin tadını çıkar yani niye böyle şeyler yapıyorlar ki yani diyecem ki cihazlarından artık sıkıldılar 'bari geliyim de burda bir rahatlayım stres atayım cihazım ne kadar üstün bunlardan az takılıyım burda' gibi düşüncelere giriyorlar artık.lütfen bir dur desinler buna artık. adı üstünde symbian^3 bölümü burası ve kimse cahil olduğu için almadı bu cihazları herkesin bir yanını cezbeden tarafı hoşuna giden bir albenisi olduğu için aldı yani unutmayalım bunu...
valla hepsini okumadım yarım yarım okudum ama ne demek istediğini çok iyi anladım ve sana katılıyorum bu duruma dur demenin vakti geldi. ama adminler de bişi yapamaz ki napcaklar? ya ios-android-symbian vs. herkes istediği bölüme giremicek ya da her symbian bölmüne gelen her fandroid'çilerin hesabını silcekler adminlerin de işi zor :/
ya ios ekibinden ya da android ekibinde bazi sivriler kiskirtmaya calisiyorlar fakat bu kiskirtmanin amacini anlamis degilim. -eger kendim de tartisma cikardiysam ozur dilerim-
cihazları üstün olabilir ama asla aradıkları tadı hazı yakalayamıyacaklar bence bakın bu da kanıtı !
danger zone