Buna Bir Dur Denmeli artık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
Dostlar Sadece Fikrimi Sundum Ben. Boş Adam çok Piyasada Farkındayım. Ben Sürekli Bu Forumdayım Hanginiz Beni Bilir Hanginiz Tanırsınız? Hiç Kimse Ben Sessiz Sakin Giriş Yaparım Sorunum Varsa Araştırırım Bulamazsam Konumu Açar Cevapları Beklerim Merakım Olur İncelerim. Fikrimi Sunmam Gerekirse Sunarım. Uzmanı Oldugum Bi Konuda Yardım İsteyen Varsa Yardımcı Olmaya Çalışır Çeker Giderim. Ortalıgı Karıştırmak Cıngar Çıkarmak İçin Dolaşan Bi Sürü Adam Var Şu An Bu Forumda. Bu Uygulama Gelse Forumun Havası Baştan Sona Değişir Üye KAybıda Olur Konularda Mesajlarda Azalmada Olur. Ama Böyle Bişey Dedim Belki Adminlerden Biri Okumuştur Bi Fikir Olur Adamlar Vs.. Aklımdan Geçti YAzdım Öyle :)) Amacım Tepki Çekmek Değil KEsinlikle Biraz Öyle Sezdim Yanlış Anlaşılmayım.

valent

valent

Üye
İnan içimdeki düşünceleri klavyene yansıtmışsın ağzına emeğine sağlık kardeşim ortalığı karıştıranlarda okusun utansın

serinaga

serinaga

Üye
Çok güzel anlatmışsın arkadaşım da onları nassı durduracağız ki ?

Türe

Türe

Üye
sahalarda görmek istediğimiz android severler :ehe

umarım yakında herkes sizin gibi erdemli düşünme kabiliyetine varırlar. telefonu üstünlük aracı görmekten vazgeçerler. tek isteğim bu . eğer çok istiyorlarsa rica etsinler değerli yöneticilerden 'symbian eleştiri' adlı bir bölüm açılsın onlar için akşama kadar kendi aralarında telefonlarımızı kıyaslayıp yerden yere vurup dursunlar ama bunu bizim bölümümüzde yapınca çok abes oluyor komik duruma düşüyorlar farkında değiller

daha kullanmıyoruz ama seviyoruz :ehe SAYGI herşeyden önce gelir dostum HERŞEYden :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Konuya 87 mesaj yazılmış. Hemen bir çok kişi fikrini beyan etmiş sağ olsun. Ama maalesef bu, sorunu ortadan kaldırmaya yeter nitelikte bir eylem değil.

Çözümü ne biliyor musunuz? İnsanların kafa yapısını değiştirmek. Bu da sanal alemde olabilecek şey değil. Ne söylersen söyle, ne kadar uğraşırsan uğraş, kişi huzur kaçırmak veya ortamı gerecek şeyler söylemek istiyorsa söyler. Yönetici arkadaşlar bu duruma belirli bir süre uzaklaştırma cezası vererek engel olabiliyorlar, ama maalesef yine yetersiz kalıyor. Sahte üyelik açmak çok zor bir şey değil sonuçta, adam açıyor üyeliği kaldığı yerden devam ediyor .

Bakın bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün değil. Maxicep büyük bir arena, bu arenanın içerisinde elbette huzur kaçıran insanlar olacak.

Ancak bu sorunu hafifletmek biz kullanıcıların elinde. Kişi kışkırtıcı mesaj yazıyorsa cevap verme arkadaş. Hemen gaza gelme. Gerektiğinde şikayet et, ilgili kişiye bildir. Ama muhalefet olma.

Mertcan'ın da dediği gibi, mesajlara cevap yazan ve tartışmaya dahil olan bir çok değerli arkadaşımız forumdan uzaklaştırıldı. Bunların tekrar yaşanmasını istemiyorsak biraz daha bilinçli davranalım. Kişiyi biz yargılamayalım, bırakalım yöneticiler ilgilensin.

• Beğen
Tepkiler: iatis
cardanadam

cardanadam

Üye
Dostlar Sadece Fikrimi Sundum Ben. Boş Adam çok Piyasada Farkındayım. Ben Sürekli Bu Forumdayım Hanginiz Beni Bilir Hanginiz Tanırsınız? Hiç Kimse Ben Sessiz Sakin Giriş Yaparım Sorunum Varsa Araştırırım Bulamazsam Konumu Açar Cevapları Beklerim Merakım Olur İncelerim. Fikrimi Sunmam Gerekirse Sunarım. Uzmanı Oldugum Bi Konuda Yardım İsteyen Varsa Yardımcı Olmaya Çalışır Çeker Giderim. Ortalıgı Karıştırmak Cıngar Çıkarmak İçin Dolaşan Bi Sürü Adam Var Şu An Bu Forumda. Bu Uygulama Gelse Forumun Havası Baştan Sona Değişir Üye KAybıda Olur Konularda Mesajlarda Azalmada Olur. Ama Böyle Bişey Dedim Belki Adminlerden Biri Okumuştur Bi Fikir Olur Adamlar Vs.. Aklımdan Geçti YAzdım Öyle :)) Amacım Tepki Çekmek Değil KEsinlikle Biraz Öyle Sezdim Yanlış Anlaşılmayım.

hayır arkadaşım tepki falan yok estağfurullah nedemek herkez fikrini sunacak tabikide sunacakki çözüm bulunsun ama bir kaç kişinin yaptığı hatayı herkezede maal edemeyiz değilmi?

----------Eklendi @ 22:09:40 ---------- Yazıldı @ 22:08:30 ----------

teşekkür ederim bu arada klavyem sanal mobildeyimde :D

distakjo

distakjo

Üye
fandroidlere s^3 yasaklansin :) (olmaz biliyorum ama baska caresi yok)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Zaten burada en beğendiğim mod Sensation . Çoğu paylaşım onun elinin altından . O olmasa buralar çekilmez . Yaparsa Sensation yapar gerisi yalan atar . ;)
:hmmm

Çok güzel anlatmışsın arkadaşım da onları nassı durduracağız ki ?

Arkadaslar her mesaj yonetim tarafindan okunuyor ve secilerek yazan kisi hakkinda inceleme baslatildiktan sonra siliniyor.
Sadece bu S^3 bolumunde degil forumun her bolumu tek tek inceleniyor.
Her bir yonetici kendi bolumu disindada geziniyor ve mesajlari tek tek okuyor bundan supeniz olmasin.

Sizin ve bizlerin yapmasi tek gereken sey oyle bir mesaj buldumuzda yada okudumuzda sikayet etmemiz olucak.
Yonetim geregini yapicaktir supeniz olmasin.

Not: Yanliz bu konuda sadece fikirlerinizi yazmadiniz ve kiskirtmaya yonelik bir konu oldugu ve yuzeysiz mesajlar yapildigi icin ve konun fazla uzatipda tartisma cikmamasi icin kapatiyorum.

Her birey dusuncesini yazmali fakat dusunerek ve klavyeye degil ekrana yazmali bence.

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve iatis
Ozan

Ozan

Admin
Yönetim taraflı davranmıyor, android yada symbian bizim degil veya duruma göre prim almıyoruz bunu bence tüm üyelerin öncelikle burada bulunuyorsa anlaması gerekiyor, sadece seviyesizlik yapan üyelere ceza veriyoruz bu android kullanır, symbian kullanır isterse nokia 3310 kullanır biz telefonuna yada yorumunun hedef kitlesine bakmıyoruz, yorumundaki kural dısı ifadelere bakıyoruz. Kim kural dısı ifadede bulunup holiganlık yapıyor, kendini savunuyor veya karşı tarafı kötülüyorsa ceza alan o oluyor. Bu konuda yönetim için söylediğiniz taraf tutma olgusu gerçekten çok ayıp, dile getirmek istedim

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt