Okulda saçlar serbest mi artık?

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Valla arkadaşlar bende bu sene baya bir uzattı fakat bir sorun olmaz.Birde bizim Fen lisesine tablet dağıtılacakmış.Güzel uygulamalar geliyor desene :D

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar bende bu sene baya bir uzattı fakat bir sorun olmaz.Birde bizim Fen lisesine tablet dağıtılacakmış.Güzel uygulamalar geliyor desene :D

Bence hiçbir şey derste canın sıkılınca kitaba resim yapmak kadar zevkli olamaz, hem zaten tabletler sadece 9lara verilecek bize denk gelmiyor iyi de oluyor :D

balcolu

balcolu

Üye
Saçlar temiz-düzenli ve öğrenciye yakışır bir şekilde olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Tabii ki bu okullardaki hocadan hocaya da değişir..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
söyleyeceğim şey alakasız olabilir ama bu Ömer Dinçer'in Milli Eğitim Bakanı olduktan sonra yaptığı en iyi şey.Adam tatilin yarısını aldı ya.5 yaşındaki çocuk okula başlayacak.Ve artık okullar Temmuz'un ortasında kapanacak.Neymiş efendim Avrupa şartlarına uygun olmuş.Avrupa'da Temmuz ayında bu kadar sıcak olmadığı için orada Temmuz'un ortasında kapanıyor.Şu Balkanlar'dan gelen sıcak hava dalgaları Ömer Dinçer'i de alıp götürse keşke.

daha çisini söyleyemeyen cocugu siraya oturtcaz.tabi egitim sart.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi

daha çisini söyleyemeyen cocugu siraya oturtcaz.tabi egitim sart.

daha çişini söyleyemeyen mi o kadar da değil ayrıca tamamen birinci sınıf eğitimi verilmeyecek, bence iyi, "bence", hem çok da zekiler o yaştaki çocuklar akılları erebilir...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
daha çişini söyleyemeyen mi o kadar da değil ayrıca tamamen birinci sınıf eğitimi verilmeyecek, bence iyi, "bence", hem çok da zekiler o yaştaki çocuklar akılları erebilir...
tamda okadar bence
benım cocugum olsa o yaşta göndermek ıstemem.zaten ömrün okumakla gecıyor.
bu da benım fıkrım..

night_jack

night_jack

Üye
Doğdu,büyüdü,okudu,okudu,okudu ve okumakla ömrü çürüyünce toprak oldu:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
tamda okadar bencebenım cocugum olsa o yaşta göndermek ıstemem.zaten ömrün okumakla gecıyor.bu da benım fıkrım..
İlim öğrenmek sevaptır, okusunlar boşver :D Ayrıca okulda onlar için macera olur anıları olur bu yaşta :D

Türe

Türe

Üye
sanmam :hmmm

okanlaka

Üye
Bencede okullarda böyle saç uzatmak falan serbest olsun amerika bizden önde gidiyor biz hala elizabeth bakanı alkışlıyorum. :alkis

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tguzel7
versino2

versino2

Üye
eğitimi iyice bozdular bu ne biçim yönetmelik ya iyice kıraathane oluyor okullar öğretmenler sinek kaydı öğrenci geliyor uzatmış kulak üstlerini saç sakal karışık böyle sistem mi olur ! Allah tan son senem lisede meb iyice bıraktı disiplini sınavı kaldırsınlar önce koca hayatın 2 sınava bağlı böyle saçma bir sistem de dünyada yok

15097

15097

Üye
eğitimi iyice bozdular bu ne biçim yönetmelik ya iyice kıraathane oluyor okullar öğretmenler sinek kaydı öğrenci geliyor uzatmış kulak üstlerini saç sakal karışık böyle sistem mi olur ! Allah tan son senem lisede meb iyice bıraktı disiplini sınavı kaldırsınlar önce koca hayatın 2 sınava bağlı böyle saçma bir sistem de dünyada yok
Son dediklerine daha çok katılıyorum.Ama sakal yasak sadece saçlara izin var bildiğim kadarıyla (tabii ona da izin varsa)

Turan

Turan

Üye
Almanyada halam var.Kuzenlerimde benim gibi lise 2 yi btrdi.orda durmadan tatil oluyormuş. Yok cadılar bayramı,paskalyamıdır her ne dalgaysa işte :D . Okulları 24temmzda kapanıyor. Bizım yarıyıl tatilndn 3,4 tane yapıyolar.ayrıca babam lisede ogretmen bende sordum bu saç sakal mewzusunu bize bi yazı falan gelmedi dedi anlıyacgz izmirde serbest dgl :D

Türe

Türe

Üye
Almanyada halam var.Kuzenlerimde benim gibi lise 2 yi btrdi.orda durmadan tatil oluyormuş. Yok cadılar bayramı,paskalyamıdır her ne dalgaysa işte :D . Okulları 24temmzda kapanıyor. Bizım yarıyıl tatilndn 3,4 tane yapıyolar.ayrıca babam lisede ogretmen bende sordum bu saç sakal mewzusunu bize bi yazı falan gelmedi dedi anlıyacgz izmirde serbest dgl :D

Evet Buyuk Paskalya Festivali var :)

15097

15097

Üye
Bir an Almanya'ya gitmek istedim :D