Okulda saçlar serbest mi artık?

Sponsorlu Bağlantılar

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
saçlar arkaya topuz yapılacak diye biliyorum

:kop:Erkekler de mi? Okuldaki tüm erkeklerin saçlarını topuz yaptığını ve öyle gezdiğini düşünüyorum, hatta bazıları araya kalem falan sıkıştırmış :dry: yok ben saçlarımı kestireyim :d:

- - - Eklendi - - -

Umarım karışmazlar :@
İnşallah biz de rahat rahat saç uzatalım, kız erkek eşitliği varsa biz neden uzatamıyoruz ( Saçmaladığımın farkındayım :dry: )

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
:kop:Erkekler de mi? Okuldaki tüm erkeklerin saçlarını topuz yaptığını ve öyle gezdiğini düşünüyorum, hatta bazıları araya kalem falan sıkıştırmış :dry: yok ben saçlarımı kestireyim :d:

- - - Eklendi - - -

İnşallah biz de rahat rahat saç uzatalım, kız erkek eşitliği varsa biz neden uzatamıyoruz ( Saçmaladığımın farkındayım :dry: )
kökünden kestir hemde :D

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Ben liseye başladığımdan korkuyorum ilk defa gidiyorsun bütün dikkatleri üzerine çekmek :/

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Eskiden 5 liraya olurdum da istanbula bir taşındım 10tl bulunca ucuz diyorlar en başta ben de çok şaşırmıştım

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi, sanki burdaki berber her telle ayrı ilgileniyor, aynı işi yapıyorlar ama hayırlısı olsun :D:
izmir de bir çok yerde hala 5 tl. :)

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bence serbest olmasın.. okula mağara adamı gibi gitmenin bi alemi yok..

not: kaldırılırsa isyan çıkar ulan.

dipnot: biz çektik sizde çekin

yerin dibi not: hem üniversiteye gitmek için bi bahaneniz olur ya la..

yerin 7 kat dibi not: haham gibi oldum la.. çok boş şeyler bunlar, takmayın kafanıza.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
15097

15097

Üye
Bence serbest olmasın.. okula mağara adamı gibi gitmenin bi alemi yok..

not: kaldırılırsa isyan çıkar ulan.

dipnot: biz çektik sizde çekin

yerin dibi not: hem üniversiteye gitmek için bi bahaneniz olur ya la..

yerin 7 kat dibi not: haham gibi oldum la.. çok boş şeyler bunlar, takmayın kafanıza.
:zzz:

badprince54

badprince54

Üye
Bakanımız kılık kıyafet ve saç konusunun serbestliği -yani ilkokulda saçlar tıraş ediliyor biliyorsunuz- konusunda ne düşünüyor? Bir de, bu okul önlüğü mecburiyeti…

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER- Çok açık, net, lafımı dolaştırmadan bir şeyi söylemek istiyorum tüm velilerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, herkese. Yönetmeliğimizi değiştiremedik, gönlüm istiyordu ki değiştirelim, ama vaktimiz de olmadı. Bunu tartışacak, konuşacak fırsatımız da bulunmadı. Ama bütün bunlara rağmen, çocuklara saçı uzun diye, elbisesi böyle diye, kravatını şöyle bağladı diye hakaret etmelerini, aşağılamalarını hiçbir suretle insani bulmuyorum. Çocuklarımızı saçı sebebiyle göndermelerini, kravatı sebebiyle, giydiği elbise sebebiyle, elbisesinin rengi sebebiyle geri çevirmelerini hiçbir zaman doğru bulmuyorum; hiçbir çocuğumuz bu aşağılanmayı hak etmez. Bu açıdan söylüyorum ki, çocuklarımıza müsamaha gösterin. Saçı temiz olduğu, elbisesi temiz olduğu müddetçe, ahlaka, adaba ve sınıfın düzenini bozacak herhangi bir sonuç doğurmayacak türden olduğu müddetçe çocuklarımıza lütfen karışmasınlar. Bizim yapacağımız şey çocuklarımıza, kendi kendilerine öğrenebilecekleri fırsatları vermek, onlara sahip olacakları bilgileri kazandırmak olmalı.

03.09.2012

kaynak:

lordufuk

lordufuk

Üye
Zaten serbest değilmiydi herkez şekil şekil geliyor okula anadoluda okuyorum bide :D

lordufuk

lordufuk

Üye
Yok yha sorun morun yok hatta en iyisi lise1 :D çöm möm alay geçio dediler bize bizle biirkez bile alay geçmediler ne olcak :D

Metin137

Metin137

Üye
Ben liseye başladığımdan korkuyorum ilk defa gidiyorsun bütün dikkatleri üzerine çekmek :/

bende ilk sene korkuyordum ama şimdi yaz tatilinden sıkılıyorum okul ne zaman açılır diye bekliyorum

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi

bende ilk sene korkuyordum ama şimdi yaz tatilinden sıkılıyorum okul ne zaman açılır diye bekliyorum
9. sınıfın yaz tatilinde biz de okullar açılsın diye beklerdik :kop:Hep böyle açılsın diye beklemezsin merak etme

- - - Eklendi - - -

Zaten serbest değilmiydi herkez şekil şekil geliyor okula anadoluda okuyorum bide :D
Ben şahsen anadolu öğretmen lisesinde okuyorum, galiba öğretmen yetiştiriyoruz diye her şeyi kontrol ediyorlar yok ayakkabı siyah olacak, kravat düzgün, gömlek içerde, ense traşına dikkat et, ceketin nerde gömleğinin en üstten en fazla bir düğmesi açık olsun vs. . Ama son zamanlarda işte Ömer Dinçer geldi ondan sonra biraz daha salmaya başladılar :D Allah razı olsun diyelim bunun için :D

- - - Eklendi - - -

izmir de bir çok yerde hala 5 tl. :)
İşte önceden Sakarya'daydım orayı arada ziyarete gidiyorum, benim berber vardı babamın arkadaşı ona uğruyorum soruyorum arada, hala 5 :D