15097
Üye
saçlar arkaya topuz yapılacak diye biliyorum

Erkekler de mi? Okuldaki tüm erkeklerin saçlarını topuz yaptığını ve öyle gezdiğini düşünüyorum, hatta bazıları araya kalem falan sıkıştırmış
yok ben saçlarımı kestireyim 
İnşallah biz de rahat rahat saç uzatalım, kız erkek eşitliği varsa biz neden uzatamıyoruz ( Saçmaladığımın farkındayımUmarım karışmazlar![]()
)kökünden kestir hemdeErkekler de mi? Okuldaki tüm erkeklerin saçlarını topuz yaptığını ve öyle gezdiğini düşünüyorum, hatta bazıları araya kalem falan sıkıştırmış
yok ben saçlarımı kestireyim
- - - Eklendi - - -
İnşallah biz de rahat rahat saç uzatalım, kız erkek eşitliği varsa biz neden uzatamıyoruz ( Saçmaladığımın farkındayım)

Kökünü kestirsem bile yine uzayacak o zaman boşuna kestirmiş olur muyum, benim amaç berbere 13 tl kaptırmamak
kökünden kestir hemde![]()

Kökünü kestirsem bile yine uzayacak o zaman boşuna kestirmiş olur muyum, benim amaç berbere 13 tl kaptırmamak![]()
Kökünü kestirsem bile yine uzayacak o zaman boşuna kestirmiş olur muyum, benim amaç berbere 13 tl kaptırmamak![]()
13liraya ben 3 defa saç kestiriyorum

kaç 3kere ?
ben 3,3 kere![]()

Dikkatli ol.Ben liseye başladığımdan korkuyorum ilk defa gidiyorsun bütün dikkatleri üzerine çekmek :/
13liraya ben 3 defa saç kestiriyorum
13 tl mi bizim burda saç sakaş 7,5 tl
:izmir de bir çok yerde hala 5 tl.Eskiden 5 liraya olurdum da istanbula bir taşındım 10tl bulunca ucuz diyorlar en başta ben de çok şaşırmıştım
- - - Eklendi - - -
dediğim gibi, sanki burdaki berber her telle ayrı ilgileniyor, aynı işi yapıyorlar ama hayırlısı olsun:

Bence serbest olmasın.. okula mağara adamı gibi gitmenin bi alemi yok..
not: kaldırılırsa isyan çıkar ulan.
dipnot: biz çektik sizde çekin
yerin dibi not: hem üniversiteye gitmek için bi bahaneniz olur ya la..
yerin 7 kat dibi not: haham gibi oldum la.. çok boş şeyler bunlar, takmayın kafanıza.

Ben liseye başladığımdan korkuyorum ilk defa gidiyorsun bütün dikkatleri üzerine çekmek :/

Ben liseye başladığımdan korkuyorum ilk defa gidiyorsun bütün dikkatleri üzerine çekmek :/
9. sınıfın yaz tatilinde biz de okullar açılsın diye beklerdik
bende ilk sene korkuyordum ama şimdi yaz tatilinden sıkılıyorum okul ne zaman açılır diye bekliyorum
Hep böyle açılsın diye beklemezsin merak etmeBen şahsen anadolu öğretmen lisesinde okuyorum, galiba öğretmen yetiştiriyoruz diye her şeyi kontrol ediyorlar yok ayakkabı siyah olacak, kravat düzgün, gömlek içerde, ense traşına dikkat et, ceketin nerde gömleğinin en üstten en fazla bir düğmesi açık olsun vs. . Ama son zamanlarda işte Ömer Dinçer geldi ondan sonra biraz daha salmaya başladılarZaten serbest değilmiydi herkez şekil şekil geliyor okula anadoluda okuyorum bide![]()
Allah razı olsun diyelim bunun için 
İşte önceden Sakarya'daydım orayı arada ziyarete gidiyorum, benim berber vardı babamın arkadaşı ona uğruyorum soruyorum arada, hala 5
izmir de bir çok yerde hala 5 tl.![]()