Valla arkadaşlar bende bu sene baya bir uzattı fakat bir sorun olmaz.Birde bizim Fen lisesine tablet dağıtılacakmış.Güzel uygulamalar geliyor desene![]()

söyleyeceğim şey alakasız olabilir ama bu Ömer Dinçer'in Milli Eğitim Bakanı olduktan sonra yaptığı en iyi şey.Adam tatilin yarısını aldı ya.5 yaşındaki çocuk okula başlayacak.Ve artık okullar Temmuz'un ortasında kapanacak.Neymiş efendim Avrupa şartlarına uygun olmuş.Avrupa'da Temmuz ayında bu kadar sıcak olmadığı için orada Temmuz'un ortasında kapanıyor.Şu Balkanlar'dan gelen sıcak hava dalgaları Ömer Dinçer'i de alıp götürse keşke.
daha çisini söyleyemeyen cocugu siraya oturtcaz.tabi egitim sart.
tamda okadar bencedaha çişini söyleyemeyen mi o kadar da değil ayrıca tamamen birinci sınıf eğitimi verilmeyecek, bence iyi, "bence", hem çok da zekiler o yaştaki çocuklar akılları erebilir...
İlim öğrenmek sevaptır, okusunlar boşvertamda okadar bencebenım cocugum olsa o yaşta göndermek ıstemem.zaten ömrün okumakla gecıyor.bu da benım fıkrım..
Ayrıca okulda onlar için macera olur anıları olur bu yaşta 
Bence "büyüdü" kelimesini o aradan silDoğdu,büyüdü,okudu,okudu,okudu ve okumakla ömrü çürüyünce toprak oldu![]()

Bende sanmamsanmam![]()

Bence "büyüdü" kelimesini o aradan sil![]()

laflarımıza dikkat edelim.Bencede okullarda böyle saç uzatmak falan serbest olsun amerika bizden önde gidiyor biz hala elizabeth bakanı alkışlıyorum.![]()
Son dediklerine daha çok katılıyorum.Ama sakal yasak sadece saçlara izin var bildiğim kadarıyla (tabii ona da izin varsa)eğitimi iyice bozdular bu ne biçim yönetmelik ya iyice kıraathane oluyor okullar öğretmenler sinek kaydı öğrenci geliyor uzatmış kulak üstlerini saç sakal karışık böyle sistem mi olur ! Allah tan son senem lisede meb iyice bıraktı disiplini sınavı kaldırsınlar önce koca hayatın 2 sınava bağlı böyle saçma bir sistem de dünyada yok
. Okulları 24temmzda kapanıyor. Bizım yarıyıl tatilndn 3,4 tane yapıyolar.ayrıca babam lisede ogretmen bende sordum bu saç sakal mewzusunu bize bi yazı falan gelmedi dedi anlıyacgz izmirde serbest dgl 
Almanyada halam var.Kuzenlerimde benim gibi lise 2 yi btrdi.orda durmadan tatil oluyormuş. Yok cadılar bayramı,paskalyamıdır her ne dalgaysa işte. Okulları 24temmzda kapanıyor. Bizım yarıyıl tatilndn 3,4 tane yapıyolar.ayrıca babam lisede ogretmen bende sordum bu saç sakal mewzusunu bize bi yazı falan gelmedi dedi anlıyacgz izmirde serbest dgl
![]()

Bir an Almanya'ya gitmek istedimAlmanyada halam var.Kuzenlerimde benim gibi lise 2 yi btrdi.orda durmadan tatil oluyormuş. Yok cadılar bayramı,paskalyamıdır her ne dalgaysa işte. Okulları 24temmzda kapanıyor. Bizım yarıyıl tatilndn 3,4 tane yapıyolar.ayrıca babam lisede ogretmen bende sordum bu saç sakal mewzusunu bize bi yazı falan gelmedi dedi anlıyacgz izmirde serbest dgl
![]()