Yeni iPhone 5 almak isteyenler kimler? ve iPhone 4s den şikayetleriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
abd de piyasaya çıkmıştır heralde bu yeni iphone.

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm

neyse çıksında geçen iphone 4s çıktığı zamanki gibi millet taa geceden marketlerın önünde kuyruk oluştursun :D

- - - Eklendi - - -

o kadar mı kötü ya :hmmm
Kötü ne kelime 7 saat ya adamla dalga geciyorlar ben n8 le abartmıyorum 9 saatlik yolculuğumda 4 film izliyordum ve hala bitmiyordu iPhone almadan önce 3 gün giden telefonlardan yakınırdım şimdi 24 saat gitse bırak 12 saat gitse yatıp kalkıp dua edicem ya :D

Türe

Türe

Üye
abd de piyasaya çıkmıştır heralde bu yeni iphone.

lansman yapılmadı daha :) 12 eylül'ü bekleyin :oke:

- - - Eklendi - - -

Kötü ne kelime 7 saat ya adamla dalga geciyorlar ben n8 le abartmıyorum 9 saatlik yolculuğumda 4 film izliyordum ve hala bitmiyordu iPhone almadan önce 3 gün giden telefonlardan yakınırdım şimdi 24 saat gitse bırak 12 saat gitse yatıp kalkıp dua edicem ya :D

ben iphone 4 ile 1,5 gün htta 2 gün çıkamış adamım :hmmm

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Eve gidince temiz bit restore çekmem şart :ağlarım:

codblackops2

codblackops2

Üye

bataryanın değiştirelememsi de dezavantaj tabii :D

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

lansman yapılmadı daha :) 12 eylül'ü bekleyin :oke:

- - - Eklendi - - -

ben iphone 4 ile 1,5 gün htta 2 gün çıkamış adamım :hmmm
Telefonu Aldigim gün jb yaptım birde jb siz denicem bakalım restoreden sonra.. Bende duyuyorum 2 gunü çıkaran var gece kapatiyor musuntelefonu?

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone alabiliyorsanız 80 liraya yedek batarya alın :D Tabi sürekli aparatını ya da iğne gibi bir şey taşımanız gerekecek yanınızda :ehe

Türe

Türe

Üye
Telefonu Aldigim gün jb yaptım birde jb siz denicem bakalım restoreden sonra.. Bende duyuyorum 2 gunü çıkaran var gece kapatiyor musuntelefonu?

yoo jb liydi ve tweak doluydu aktif kullanırım her zaman :hmmm

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Restore yapıcam tweakları yedeklermenin yolu var mı?

Revengeful

Emekli Yönetici

:hmmm
o işi 3310da yapar :hmmm
Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.

Üst Alt