iPhone'un Home tuşu bile birçok telefona bedel.. Sırf fiyatı yüksek diye almayanların/alamayanların onun aleyhine yorum yapmasının pek bir mantığı yok. "Gerçek anlamda" bu telefonu(telefon dedim hakaret etmiş oldum resmen) kullanmayanlar anlayamaz kalitesini.Kardeş bırak şu iphone ya allah aşkına beş para etmez telefon 2milyar veriliyor yazık günah bari adam gibi telefon olsun özellik bakımından şuanki hiç bi telefondan iyi değil ben iphone 5 i 3310 la kıyaslıyorum![]()
bırak kullanmayı görmeyenler vardır ama amacım dalga geçmek değil tabi bunu da belirteyim arkadaşlar.Kullanmayanlar zaten boş yorumluyor ki bu da belli oluyor.Özellikle jb yapıldıktan sonra ucu bucağı olmayan bir dünya karşılar sizi. Ama bunu bilmedikleri için sayar söverler anca
![]()
![]()
Kaliteli uygulamaların önce IOS sistemi için çıktığınıda hatırlatmak isterim. Android'e gelen uygulamalar IOS'da daha önceleri vardı. Symbian zaten ölmeye mahkum olduğu için onu kıyaslamaya bile gerek duymuyorum.

Adam akıllı konuş aklını alırım terbiyesiz ezik
Taksit yapabilirim ?
Siz hangi ırktansınız bacım ?
yok artık sen hiç iphone gördün mü
![]()
Seni maddi durumuna yargılayın yok konu başlığını oku ve gereksiz yorum yapma bu konu iPhone kullananlar veya kullanmak isteyenler icin yararlı bir konu olduğunu düşündüm 3310 la kıyasla diye degil yani acaba hangi uçucu bileşenden aldında böyle komik bir yorum yaptin anlamadim dogrusuAllaha şükür maddi durumum yerinde koskocaman 10 tane bayimiz var bunlar bosch samsung fln dünyanın en iyi markaları hepside bize ait bilmem siz anca iphone4sle geçinin sizler kendinizi ne sanıyorsunuz ama şunu söylim insanları maddi durumuyla yargılayamazsınız sizi ezer geçerim ahlakınızı koruyun

peki üstad eyvallah. boş muhabbet yüzünden konu yalan olmasın.Neyse arkadaşlar konu dağılmasın. Gereksiz mesajlar silinecek ve üye hakettiği cezayı alacak.
sıkıntı yok.Konu dağılmasın arkadaslar !!!

Konu dağılmasın arkadaslar !!!

Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorumiPhone'un flash sorununa gelirsek, internette her videoyu oynatamıyor ama siteler yavaş yavaş iPhone'a uygun video formatları koyuyor. Yani ilerde flasha gerek olmayacak.