Yeni iPhone 5 almak isteyenler kimler? ve iPhone 4s den şikayetleriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.

Özel üniversitede okuyorsun galiba dediklerine bakılırsa
zaten 3310da ciddi değildim

Türe

Türe

Üye

Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.

Normalde mesleğin ne abi ?

15097

15097

Üye
4S kullanmadım ama 3GS ve 4.nesil ipod touch kullandım :D Ve gerçekten şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum.Yeni iphone alabilirim ama önce diğer cihazlarla kıyaslama yapacağım :)

Revengeful

Emekli Yönetici
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
4S kullanmadım ama 3GS ve 4.nesil ipod touch kullandım :D Ve gerçekten şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum.Yeni iphone alabilirim ama önce diğer cihazlarla kıyaslama yapacağım :)
İphonu kıyaslayacağım tek telefon yine iPhone dur :D yeni iPhone U ancak 4s le kıyaslarım artıları varsa alıcam :)

- - - Eklendi - - -

diğer konuda belirtmiştim :zzz: Google'a Cydia tweaks take backup yaz
Dogru ya hatırladım :D

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
Bende iphone veya android kullanmak istiyorum ama ne yalan söyliyim h&ndler olduğu için sımdilik symbian

Epple

Epple

Üye
Alicam ama yine ABDden. Turkiye kazigi yemekten pek hoslanmiyorum da :D

15097

15097

Üye
Alırsam Türkiye'den alırım somuru: Amerikada Almanyada tanıdıklarımdan pek hayır yok :'(

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
istersen sanada getiriyim dicem ama forum kurallarına aykırı :D

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
sen bilirsin dostum :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Amerikayla ne fark var abi abarttiginiz kadar degil 650 dolar amerikada simkilitsiz 4s burdada yurtdisi 1200 civari 100 tl falan oynuyo

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

En az 700 lira oynuyor ne 100 lirası :kıskıs:
yeni iphone lar türkiyede 2700 tl den aşağı satılmaz ;)

- - - Eklendi - - -

Amerikayla ne fark var abi abarttiginiz kadar degil 650 dolar amerikada simkilitsiz 4s burdada yurtdisi 1200 civari 100 tl falan oynuyo
evet en az 700 tl oynar iphone. ben ipad 3 'ü amerika çıkışı 499 dolara aldım türkiyede 1510 tl en az 500 lira oynuyor :)

Üst Alt