Türe
Üye
Restore yapıcam tweakları yedeklermenin yolu var mı?
diğer konuda belirtmiştim
Google'a Cydia tweaks take backup yazRestore yapıcam tweakları yedeklermenin yolu var mı?
Google'a Cydia tweaks take backup yaz
Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.
Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.
Ankara'da bir özel üniversitede İngilizce İktisat okuyorum.
Normalde mesleğin ne abi ?
İphonu kıyaslayacağım tek telefon yine iPhone dur4S kullanmadım ama 3GS ve 4.nesil ipod touch kullandımVe gerçekten şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum.Yeni iphone alabilirim ama önce diğer cihazlarla kıyaslama yapacağım
![]()
yeni iPhone U ancak 4s le kıyaslarım artıları varsa alıcam 
Dogru ya hatırladım
diğer konuda belirtmiştimGoogle'a Cydia tweaks take backup yaz

Alicam ama yine ABDden. Turkiye kazigi yemekten pek hoslanmiyorum da![]()

Adam haklı niye Gümrük vergisi ödesin ki

büyük ihtimal Amerikadan alırımAlırsam Türkiye'den alırımAmerikada Almanyada tanıdıklarımdan pek hayır yok
![]()

Ohh ne güzelbüyük ihtimal Amerikadan alırım![]()
ucuz ucuz. 
bana getirebilirsinistersen sanada getiriyim dicem ama forum kurallarına aykırı![]()

:/ boşver.istersen sanada getiriyim dicem ama forum kurallarına aykırı![]()
En az 700 lira oynuyor ne 100 lirasıAmerikayla ne fark var abi abarttiginiz kadar degil 650 dolar amerikada simkilitsiz 4s burdada yurtdisi 1200 civari 100 tl falan oynuyo

yeni iphone lar türkiyede 2700 tl den aşağı satılmaz
En az 700 lira oynuyor ne 100 lirası![]()
evet en az 700 tl oynar iphone. ben ipad 3 'ü amerika çıkışı 499 dolara aldım türkiyede 1510 tl en az 500 lira oynuyorAmerikayla ne fark var abi abarttiginiz kadar degil 650 dolar amerikada simkilitsiz 4s burdada yurtdisi 1200 civari 100 tl falan oynuyo