codblackops2
Üye
Reklama göre iPhone 5 olacak..

ipad 3 e the new ipad dediler ipad 4'e ne derler acaba

Reklama göre iPhone 5 olacak..

neyse çıksında geçen iphone 4s çıktığı zamanki gibi millet taa geceden marketlerın önünde kuyruk oluştursun
- - - Eklendi - - -
o kadar mı kötü ya![]()
Ben şahsen 12 eylül'de inşallah canlı canlı izlicem 
ipad 3 e the new ipad dediler ipad 4'e ne derler acaba![]()

yok be abd de kesın olur..
çinde olurBen şahsen 12 eylül'de inşallah canlı canlı izlicem
- - - Eklendi - - -
The newest iPad![]()
![]()

yok be abd de kesın olur..
canlı derken abdye mı gıtceksın
![]()
Youtube'dan canlı izlicem 
abd de piyasaya çıkmıştır heralde bu yeni iphone.

anladım
of ömerr![]()
Youtube'dan canlı izlicem
![]()

daha tanıtılmadan mı
- - - Eklendi - - -
anladım![]()

Kötü ne kelime 7 saat ya adamla dalga geciyorlar ben n8 le abartmıyorum 9 saatlik yolculuğumda 4 film izliyordum ve hala bitmiyordu iPhone almadan önce 3 gün giden telefonlardan yakınırdım şimdi 24 saat gitse bırak 12 saat gitse yatıp kalkıp dua edicem ya
neyse çıksında geçen iphone 4s çıktığı zamanki gibi millet taa geceden marketlerın önünde kuyruk oluştursun
- - - Eklendi - - -
o kadar mı kötü ya![]()

abd de piyasaya çıkmıştır heralde bu yeni iphone.
12 eylül'ü bekleyin 
Kötü ne kelime 7 saat ya adamla dalga geciyorlar ben n8 le abartmıyorum 9 saatlik yolculuğumda 4 film izliyordum ve hala bitmiyordu iPhone almadan önce 3 gün giden telefonlardan yakınırdım şimdi 24 saat gitse bırak 12 saat gitse yatıp kalkıp dua edicem ya![]()

Kötü ne kelime 7 saat ya adamla dalga geciyorlar ben n8 le abartmıyorum 9 saatlik yolculuğumda 4 film izliyordum ve hala bitmiyordu iPhone almadan önce 3 gün giden telefonlardan yakınırdım şimdi 24 saat gitse bırak 12 saat gitse yatıp kalkıp dua edicem ya![]()

o kötü bir şey işte. bunu değiştirselerdi keşke.
bataryanın değiştirelememsi de dezavantaj tabii![]()
Telefonu Aldigim gün jb yaptım birde jb siz denicem bakalım restoreden sonra.. Bende duyuyorum 2 gunü çıkaran var gece kapatiyor musuntelefonu?
lansman yapılmadı daha12 eylül'ü bekleyin
- - - Eklendi - - -
ben iphone 4 ile 1,5 gün htta 2 gün çıkamış adamım![]()
iPhone alabiliyorsanız 80 liraya yedek batarya alınTabi sürekli aparatını ya da iğne gibi bir şey taşımanız gerekecek yanınızda
![]()

iPhone'u sadece görüşmelerim için kullanığım için sarj problemim olmuyor.
sen taşıyorsun galiba![]()
Telefonu Aldigim gün jb yaptım birde jb siz denicem bakalım restoreden sonra.. Bende duyuyorum 2 gunü çıkaran var gece kapatiyor musuntelefonu?

iPhone'u sadece görüşmelerim için kullanığım için sarj problemim olmuyor.

Benim bulunduğum ortamlar pek normal yerler değil maalesef.. Kişiliğimden ayrı olarakda beni temsil edecek cihazlar kullanırım. Saat, telefon, kılık kıyafet kalitesi önemli benim için.
o işi 3310da yapar![]()