Yeni iPhone 5 almak isteyenler kimler? ve iPhone 4s den şikayetleriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
yeni iphone lar türkiyede 2700 tl den aşağı satılmaz ;)

- - - Eklendi - - -

evet en az 700 tl oynar iphone. ben ipad 3 'ü amerika çıkışı 499 dolara aldım türkiyede 1510 tl en az 500 lira oynuyor :)
ipad'ler de çok oynamıyor yani çok oynuyor ama iphone kadar oynamıyor.türkiye çok pahalı çok :(

KarakayA67

Ne kadar olr acba 5 in fyatı

Türe

Türe

Üye
Amerikada eskisinin ustune $100 verip yeni iphone u alabiliyormussunux

Türe

Türe

Üye
Aslinda toplica alacan burda 300-400 e kakacan millete :kop2: :islik

Epple

Epple

Üye
Sim kilitliler bedava. Simfree olan 375 dolar. Sen o millete kakma isini unut sulyman :D

Türe

Türe

Üye
Getirir kilidini kirarim olm haha :zuhaha: :islik

Epple

Epple

Üye
Tamam sen yap :D

Türe

Türe

Üye
:birak:

WebStyle

WebStyle

Üye
valla ne yalan söyleyeyim iphone 4S'imden yana herhangi bir sıkıntım yok çok şükür küçük cep bilgisayarı gibi. Ancak İphone 5'i de çok merak ediyorum. Donanım olarak iyi ise İphone 5 e terfi etmeyi düşünüyorum..

IVI-Elia

Üye
Merhaba arkadaşlar.Konunun bir kısmını okudum.Apple güzel telefonlar üretiyor alacklara hayırlı olsun.Bir şey demiyorum.Uygulama dersen zaten durum belli.Ama ben nedense windows phone istiyorum.Herkesin kişisel tercihidir ben wp alırım öbürü android o yüzden ben hiçbir markayı savunmam.Kazandıklarını bana mı veriyorlar sanki.Ben nokia lumia 920 veya biraz daha bekleyip daha üst seviye bir wp almak istiyorum.Lumia 920 çift çekirdekli krait (cortex a9+ a15) ile birçok dört çekirdekli cihazdan fazla performans veriyor hele bir de wp hızı ile.Sakın yanlış anlamayın ama wp8 veya daha önceki sürümler hızlı.Haa iosdan hızlı mı değil mi bilemem.Ama androidden hızlı olduğu kesin.Bu arada bence iphone 5 de çift çekirdekli bir işlemci kullanılması yeterli olur çünkü batarya performansı önemli.Hangi telefonunuz varsa güle güle kullanın.İnşallah wp uyg. artar da biz de rahat ederiz..İnşallah istediğiniz gibi bir iphone çıkar.

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım iPhone a rakip gelebilen telefon olucakmı görücez wp8 takılma yapmazsa ve uygulama olarak geliştirilirse neden olmasın ki.:oke:

Üst Alt