Türe
Üye
Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Yoo ? Adobe artık mobil platform üzerinden desteğini tamamen çekti. Android dahil.
Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Diğer şirketleri bilmem ama Apple ile anlaşmaları nerdeyse imkansız.Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
konuyu ben devralırımYolculuk yapıyorum konuyu otobüste actım internette gecikmeler olabiliyor kusura bakmayın elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum tabi şarjım dayanırsa %100 bindim 3 saat oldu internet ve müzik ile takılıyorum %56 kaldiaz sonra ben kaçarım
![]()

Hadi ya artik android icin flash 10 son mu yani ?bence destegini keseceğini hic sanmam
Yoo ? Adobe artık mobil platform üzerinden desteğini tamamen çekti. Android dahil.

Hadi ya artik android icin flash 10 son mu yani ?bence destegini keseceğini hic sanmam

2600 e yakın bir miktarla girişini yapar diye tahmin ediyorum.türkiyeye geldiğinde fiyatı 3000 tl olur mu![]()
türkiyeye geldiğinde fiyatı 3000 tl olur mu
- - - Eklendi - - -
çoktan kesti.15ağustostan itibaren adobe bütün flash playerlerını play store'den kaldırdı..
ama bazı arkadaşlar önceden indirip flash dosyalarını maxicep sunucularına kaydettile ryani güvende![]()
![]()

Yalan fiyat onlar ya.. Anında düşürüyorlar ilerki günlerde.. Akakce'de 1800 lira
4s 3500 dü![]()
Yalan fiyat onlar ya.. Anında düşürüyorlar ilerki günlerde.. Akakce'de 1800 lira
Ben vatan'da görmüştüm sanırım
Bilerek yüksek yapıyorlar ki zarara uğramasınlar lanse edildiğinde fiyatlar..bence daha fazla olur
2600 e yakın bir miktarla girişini yapar diye tahmin ediyorum.

ciddimisin
4s 3500 dü![]()
Adobe tüm flash destegini yeni bir güncelleme ile değiştirirse istediğiniz kadar sunucuya kayıtlı olsun program çalısmaz tırt çıkar Adobe bu yapar maksat gıcıklık olsuntürkiyeye geldiğinde fiyatı 3000 tl olur mu
- - - Eklendi - - -
çoktan kesti.15ağustostan itibaren adobe bütün flash playerlerını play store'den kaldırdı..
ama bazı arkadaşlar önceden indirip flash dosyalarını maxicep sunucularına kaydettile ryani güvende![]()
![]()

Adobe tüm flash destegini yeni bir güncelleme ile değiştirirse istediğiniz kadar sunucuya kayıtlı olsun program çalısmaz tırt çıkar Adobe bu yapar maksat gıcıklık olsun![]()

Valla şarzı uzun gitsinde adı x y z fark yapmaz
hiç sanmam..
android 4.1 jell bean ile kalkıyordu flash desteği ama ertesi gün forumda biri flash playerı jelly beanda çalıştırmış
- - - Eklendi - - -
adı iphone 5 mi olcak the new iphone mu ?![]()

belli değil ömer![]()

Valla şarzı uzun gitsinde adı x y z fark yapmaz![]()

Reklama göre iPhone 5 olacak..