Yeni iPhone 5 almak isteyenler kimler? ve iPhone 4s den şikayetleriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorum

Yoo ? Adobe artık mobil platform üzerinden desteğini tamamen çekti. Android dahil.

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Yolculuk yapıyorum konuyu otobüste actım internette gecikmeler olabiliyor kusura bakmayın elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum tabi şarjım dayanırsa %100 bindim 3 saat oldu internet ve müzik ile takılıyorum %56 kaldi :( az sonra ben kaçarım :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim duydugum kadarıyla iOS 6 da Adobe ile anlaşıldığını biliyorum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Diğer şirketleri bilmem ama Apple ile anlaşmaları nerdeyse imkansız.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Yolculuk yapıyorum konuyu otobüste actım internette gecikmeler olabiliyor kusura bakmayın elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum tabi şarjım dayanırsa %100 bindim 3 saat oldu internet ve müzik ile takılıyorum %56 kaldi :( az sonra ben kaçarım :)
konuyu ben devralırım :D

• Beğen
Tepkiler: evroo
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

Yoo ? Adobe artık mobil platform üzerinden desteğini tamamen çekti. Android dahil.
Hadi ya artik android icin flash 10 son mu yani ?bence destegini keseceğini hic sanmam

codblackops2

codblackops2

Üye
türkiyeye geldiğinde fiyatı 3000 tl olur mu :hmmm

- - - Eklendi - - -

Hadi ya artik android icin flash 10 son mu yani ?bence destegini keseceğini hic sanmam

çoktan kesti.15ağustostan itibaren adobe bütün flash playerlerını play store'den kaldırdı..
ama bazı arkadaşlar önceden indirip flash dosyalarını maxicep sunucularına kaydettile ryani güvende :naughty:
:ehe

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

çoktan kesti.15ağustostan itibaren adobe bütün flash playerlerını play store'den kaldırdı..
ama bazı arkadaşlar önceden indirip flash dosyalarını maxicep sunucularına kaydettile ryani güvende :naughty:

4s 3500 dü :hmmm

Türe

Türe

Üye

Yalan fiyat onlar ya.. Anında düşürüyorlar ilerki günlerde.. Akakce'de 1800 lira

İyiymiş :hmmm Ben vatan'da görmüştüm sanırım :hmmm Bilerek yüksek yapıyorlar ki zarara uğramasınlar lanse edildiğinde fiyatlar..

Türe

Türe

Üye
Ama ön sipariş fiyatıydı

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Adobe tüm flash destegini yeni bir güncelleme ile değiştirirse istediğiniz kadar sunucuya kayıtlı olsun program çalısmaz tırt çıkar Adobe bu yapar maksat gıcıklık olsun :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Adobe tüm flash destegini yeni bir güncelleme ile değiştirirse istediğiniz kadar sunucuya kayıtlı olsun program çalısmaz tırt çıkar Adobe bu yapar maksat gıcıklık olsun :D

hiç sanmam..
android 4.1 jell bean ile kalkıyordu flash desteği ama ertesi gün forumda biri flash playerı jelly beanda çalıştırmış :D

- - - Eklendi - - -

adı iphone 5 mi olcak the new iphone mu ? :hmmm

Türe

Türe

Üye
belli değil ömer :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Reklama göre iPhone 5 olacak..

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

hiç sanmam..
android 4.1 jell bean ile kalkıyordu flash desteği ama ertesi gün forumda biri flash playerı jelly beanda çalıştırmış :D

- - - Eklendi - - -

adı iphone 5 mi olcak the new iphone mu ? :hmmm
Valla şarzı uzun gitsinde adı x y z fark yapmaz :)

Üst Alt