Galaxy SIII'te ram sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ya bilmiyorum one x mi iyi s3 mu almadan once 1 ay kadar araştırdım sonuçta samsung diye s3 aldım tek sevmediğim yönü malzeme kalitesiz gibi geldi kenardaki gümüş rengi çerçeve ciziliyor bide arkadaki kapak biraz oynuyo

edit: note 2 yi hiç incelemedim

kağıt üzerinde note 2 daha iyi 1.6 Turbodizel 4 motorlu :ehe 2GB ram'i var :)

bende one x düşünüyordum fakat s3'ün samsung olması ve yazılımsal özellikleri beni cezbetti :ehe

• Beğen
Tepkiler: newguard

cliolar

Üye
ben oyunlarda hic kasma gormedim:s

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

sağolasın ya sorun oynudaymış zaten,yine ama atma sorunu var ama şu şekilde var

müzik çaları açıyorum kulaklığımı takıyorum ardından rr2 yi açıyorum ve bir el oynuyorum yarışı bitirip oyunun menüsüne dönerken müzik kapanıyor bende müziği açmak için orta tuşa basıyorum müziği açıyorum ardından oyun kapanıyor ve oynadığım eller boşa gidiyor :off:şu jelly bean biran önce gelse iyi olacak :eller: :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
ayni durum bndede var ama androidn genel sorunu

elodeaa

Üye
tam emin değilim ama istersen araştir açiliş ekraninda bi kaç tuşa basiodun bi menü geliodu bootler değildi sanirim orda telefonda kullanmadiğin ama arka planda çalişan programlari devre dişi birak diodun ram dan yer açabiliodun istersen biraz arastir...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tam emin değilim ama istersen araştir açiliş ekraninda bi kaç tuşa basiodun bi menü geliodu bootler değildi sanirim orda telefonda kullanmadiğin ama arka planda çalişan programlari devre dişi birak diodun ram dan yer açabiliodun istersen biraz arastir...

recovry moddur o oradan telefonu sıfırlama işlemlerini falan yapıyorsun :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Siyah kernel + root birde 1.5 ghz yaptim saat gibi mubarek :)

- - - Eklendi - - -

Rom atmada kernel yukle sadece kardesim.

- - - Eklendi - - -

ya bilmiyorum one x mi iyi s3 mu almadan once 1 ay kadar araştırdım sonuçta samsung diye s3 aldım tek sevmediğim yönü malzeme kalitesiz gibi geldi kenardaki gümüş rengi çerçeve ciziliyor bide arkadaki kapak biraz oynuyo

edit: note 2 yi hiç incelemedim

Ayağı kiriktir arka kapagın ondan oynar.Boyle herkezde oynasiydi samsungu basardi millet :ehe:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Siyah kernel + root birde 1.5 ghz yaptim saat gibi mubarek :)

- - - Eklendi - - -

Rom atmada kernel yukle sadece kardesim.

- - - Eklendi - - -

Ayağı kiriktir arka kapagın ondan oynar.Boyle herkezde oynasiydi samsungu basardi millet :ehe:

iftira atmayın şu telefonlara o sorunlar sizinle alakalı bundan emin olabilirsiniz tabi telefonu sıfır aldıysanız :oke: ben şimdiye kadar 3-4 tane sıfır samsung aldım hiçbirinde de problem yoktu aynı şey nokia'larım içinde geçerliydi :oke:

her neyse kernel için root gerekiyor dimi ? gerçi gerek yok telefonu anneme vereceğim için o oyun oynamaz zaten

o daha çok bankalara falan girmek için istiyor ki s3'ün internet deneyimi mükemmel :oke: :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Gerekmez kardesim. Root sayacini silebilirsin siyah kernelle. Ayrica tavsiye ederim oyunlarda fark ortada. Bende dun kurdum gercekten guzel. Sayac sifirlayacagim yarinda :ehe:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt