avcitalip
Üye
süper amoledin görüntü kalitesiyle tegranın ne alakası var çözemedim
Efektleriyle

süper amoledin görüntü kalitesiyle tegranın ne alakası var çözemedim

" Renk Doğruluğu " IPS Lcs 2'de daha iyi. Karşılaştırmaları bir incele.
Işte bundan bahsediyorum yani ilk defa bu kadar canlı bir ekran görüyorum ki sırf ekranı görmek için bile tuş kilidini açıp duruyorum
ekran okadar da önemli değil benceAyrıca s3 de pentile gibi çok sallama teknoloji var adam tek pikselden çift piksel elde ediyor sözde ucuzlatma çabası bıraksın bu işleri samsung eski gpu yu oc yaparak millete yedirdiler

ekran okadar da önemli değil bence

Sonuçta iş görüyor ama![]()
Yahu keskinliği Amoled'i ezer geçer..Son teknoloji LCD kulanılmış bir kere..Super LCD2 deniliyor buna..Amoled sadece parlak gösterir bu da daha iyi yapmaz..Bu videoyu da izle.Dediğimi anlayacaksın..lcd daha parlak ve yazılarda daha net.
Yahu keskinliği Amoled'i ezer geçer..Son teknoloji LCD kulanılmış bir kere..Super LCD2 deniliyor buna..Amoled sadece parlak gösterir bu da daha iyi yapmaz..Bu videoyu da izle.Dediğimi anlayacaksın..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2:03 ve 3:10 a bakın yeterli anlarsınız hemen![]()
daha detaylı gibi duruyor resimDaha keskinEvet haklısındaha detaylı gibi duruyor resim

Daha keskin![]()
O anlatimi ben yapmistim yahuEvet, dediğim gibi belirttiğim sebeplerden dolayı one x almadım yoksa daha güçlü olduğunu kabul ediyorum yani zaten bir konumda Fatih kardesim detaylı anlatım yapmıştı ve daha ustun olduğunu göstermişti
Biliyorum zaten bilincli kullanicisin sen bilirsin hangisini alacagini Talip her zaman one x![]()

Amac nedir ?![]()
içindeki aşırı sevgiyi göstermeye çalışıyo bakalım ne kadar sürücek 
O anlatimi ben yapmistim yahuBiliyorum zaten bilincli kullanicisin sen bilirsin hangisini alacagini Talip
![]()
ve mutluyum 
Konuyla alakasiz mesaj yazma. Bayiliyorsan git baska yerde gkster sevgini.![]()