Nokia 603 mu samsung ace mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz.İsteyen 3310'u çekici bulur isteyen iPhone 4S'i Lumia'yı Galaxy Serisini vb. :) Bunu tartısmanın bir anlamı yok

PriZm

PriZm

Üye
603.Android alacaksan en düşük Neo V Galaxy S gibi modellere bakmalısın.

ismail

ismail

Üye
ben nokiadan şaşmam 603

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
isterlerse s4 getirsinler her türlü ''lumia 900''

incitemfm

incitemfm

Üye
Tasarim arada ucurum olmadigi surece zevk meselesidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Iki telefon hakkinda danisilmis lutfen konu disina cikmadan tavsiye verelim.

incitemfm

incitemfm

Üye
2 telefondanda bisey bekleme bence. viber tango instagram vb. birsuru uygulama istersen ace. video kaydi ve ekran olarak 603

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
viber symbiana da geliyor

15097

15097

Üye
bilmiyom o kadarini artik armv7 olmustu bir ara sonra tekrar armv6 oldu guncellemeyle duzelir
Açılıyormuş ancak paylasılan resimler ya yarım cıkıyormus yada kare kare cıkıyormus umarım düzeltirler.

incitemfm

incitemfm

Üye
PriZm

PriZm

Üye

Açılıyormuş ancak paylasılan resimler ya yarım cıkıyormus yada kare kare cıkıyormus umarım düzeltirler.
arkadaşımdaki Ace de bu sorun vardı son çıkan görselliği epey değiştiren güncelleme ile düzeltildi :)

15097

15097

Üye
Evet.İnstagram gitti Facebook'un sahibine :ah Yakında Twitter'la bağlantısını keserse Instagram'ın o zaman görürüz :stres: ama neden kessin ki? milyonlarca instagram kullanıcısı var twitter'da :hmmm

incitemfm

incitemfm

Üye

arkadaşımdaki Ace de bu sorun vardı son çıkan görselliği epey değiştiren güncelleme ile düzeltildi :)

beyler 2 ace varmis biri duzu onda adreno var oyun icin iyi digerindekini unuttum 832 ve kasmiyomus benim oynadigim oydu herhal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt