nokia'da neler oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 2016da symbiani birakicagini acikladi ve daha dort yil var bu sure icinde nokia pekala cift cekirdekli bir symbian cikartabilir. Cunku simdi cikicak cihaz en az iki yillik bir calismanin urunudur yoksa pureview'i da lumialarla cikartirlardi neden 808le cikartsinlar ki.

lordufuk

lordufuk

Üye
Nokianın en büyük yalnışı n9un öldürmekti eğer n serisine devam edip vede megooyla yoluna devam etseydi yükselişe geçerdi ama yalnış yaptı piyasada lumialardan on kat daha iyi telefonlar var hemde wp lu yazık oldu kendi kendini batırıyor Nokia mezarını kazmış bile Samsung nokiayaya büyük darbe indirdi wpli tel çıkardı ayrıca lumialardan on kat daha iyi sonyde bir darbe indirdi oo da wppli teller çıkarıyor yazık ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokianın en büyük yalnışı n9un öldürmekti eğer n serisine devam edip vede megooyla yoluna devam etseydi yükselişe geçerdi ama yalnış yaptı piyasada lumialardan on kat daha iyi telefonlar var hemde wp lu yazık oldu kendi kendini batırıyor Nokia mezarını kazmış bile Samsung nokiayaya büyük darbe indirdi wpli tel çıkardı ayrıca lumialardan on kat daha iyi sonyde bir darbe indirdi oo da wppli teller çıkarıyor yazık ya

Sony wp li tel üretmiyor onu nerenden çıkardın?

msy2017

msy2017

Üye

öncelikle yalnış değil yanlış nokianın mezar kazdığı filan yok wp8 nokia wp8 samsungdan çok satar, lumialardan on kat iyi mi nerden anladınız?sony wp tablet çıkarıyor telefon değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tabletteki WP değil yalnız Windows RT

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Daha öncede söylemiştim eğer bir konu hakkında bilgin yoksa o konu hakkında atıp tutarak ne kendini rezil et ne bizi uğraştır.Yazdığın şeylerin doğruluğunu bir araştır bakalım.Neredeyse tamamı yanlış.Ayrıca hangi Samsung ya da HTC cihaz Nokia'nınkinden 10 kat iyi ? Hangisinin daha iyi olduğunu Wp'deki satış oranlarından anlayabilirsin en basitinden ama size göre Nokia yanlış yaptıya artık ne yapsa kötü göstermeye çalışırsınız...

msy2017

msy2017

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

:bigstar:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
nokia ile wp8 platformunda yarışacak marka yok. Android olsa nokia samsung ve htc gibi markaların donanımları ile yarışamaz ama wp8 platformunda işlemci ve hız bakımından nokianin diğerlerinden çok üstün bi yani olmasa da onu üstün kılan 3 şey var ve bu üç unsur onu wp platformunda çok yükleklere çıkartıyor.
1. dayanıklılık ve sağlamlık.
2. Kamera.
3. Tasarım [kişiye göre değişir ama ben şimdiye karar onun tasarımlarına kötü diyeni görmedim (birkaç fandroid'çi dışında)]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia ile wp8 platformunda yarışacak marka yok. Android olsa nokia samsung ve htc gibi markaların donanımları ile yarışamaz ama wp8 platformunda işlemci ve hız bakımından nokianin diğerlerinden çok üstün bi yani olmasa da onu üstün kılan 3 şey var ve bu üç unsur onu wp platformunda çok yükleklere çıkartıyor.
1. dayanıklılık ve sağlamlık.
2. Kamera.
3. Tasarım [kişiye göre değişir ama ben şimdiye karar onun tasarımlarına kötü diyeni görmedim (birkaç fandroid'çi dışında)]

aslında doğru söylediklerin ama Nokia androide geçseydi zamanında donanım olarak hiçbir firmadan geri kalmazdı çünkü eşşek yüküyle parası vardı ama kendi optimize sisteminde kalmayı tercih etti iyi ve ya kötü onun seçimi bence iyi yaptı orası ayrı ama kesinlikle geri kalmazdı ve emin ol ki Nokia lumia 900 tasarımıyla bir androidli cihaz çıkarsaydı kimse galaxy s3 ün yüzüne bakmazdı.. Gel gelelim iyiki de yapmadı :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben nedense nokiayi androide hiç mi hiç yakıştıramıyorum :hmmm stabilite bakımından olsa gerek :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

katılıyorum hiç yakışmıyor o caanım tasarımlara

yok bence tasarım olarak çok çok yakışıyor hatta bununla ilgili bi konu çıkmıştı nokia androide mi geçiyor diye:hmmm orada lumia 900 ekranında android arayüzü vardı ben çok beğenmiştim :)

ozbrk

ozbrk

Üye
meego dediydi bi ara intell in ceo su kimse dinlemedi sahiden meego ios a ciddi bir rakip olabilrdi eğer geliştirilseydi

ismail

ismail

Üye
inşallah be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt