Opera mobile yükleme hızı artırma

Sponsorlu Bağlantılar

furkitare

furkitare

Üye
artık opera miniyi bıraktım :D

anlamamki

Üye
E: seklindeydi benim bu yerler
D: çektik bakalim sonuç ne?

MaxipmaN

Üye
c yi d yi küçük belirtirsen kimisi d koyar

anlamamki

Üye
d yaptım denemedeyim

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bende f yazıomuş zaten. bişi değişmeme gerek kalmadı ama işine yarayan arkadaşlar için saol

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
teşekkürler

Buhara15

Üye
peki arkadaşlar bişi indirirken devamlı belgelerime indirmek istiyor bunun yerine benim istediğim klasöre indirsin istiyorum .. o ayarlara baktım bişiler değiştirdim ama yine indirme yaparken belgelerimi gösterdi bunun için bir yardım...

benighted

benighted

Üye
peki arkadaşlar bişi indirirken devamlı belgelerime indirmek istiyor bunun yerine benim istediğim klasöre indirsin istiyorum .. o ayarlara baktım bişiler değiştirdim ama yine indirme yaparken belgelerimi gösterdi bunun için bir yardım...

+1 aynen bende buna cevap ariyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
indirme penceresinden hafızayı secemıyormusunuz ekranda kaydırma yaparak

Bomb City

Bomb City

Üye
Teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu ayarlarla ram'a yük bindirdiğinizin farkındamısınız ? Ram daha hızlı çalışır doğrudur ama sınırlıdır opera ile dolaştığını bütün geçmiş belleği ramda toplanacak ve operadan çıkmadığınız sürece ramde kalacak 256 mb bir ram düşündüğünüz de ve boş 140 mb boş desek şöyle adam gibi bir sörf yapsak bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı almaya başlayacaksınız. Bilginize bunu operada düşünmüştür neden yapmamıştır sorarım size hızlı sayfa açılışları bağlantı hızınıza bağlıdır böyle ayarlarla kendinizi kandırmayın. son sözüm gene siz bilirsiniz iyi ışık hızında netler :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

tolunay378

Üye
teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 6 aydır kullanmadığım programı son 2 gündür kullanıyorum ve sorun yok opera miniden daha hızlı çalışıyor

bytllh

bytllh

Üye
bende e: yazıyor
d mi yapayım:)

serinaga

serinaga

Üye
bu ayarlarla ram'a yük bindirdiğinizin farkındamısınız ? Ram daha hızlı çalışır doğrudur ama sınırlıdır opera ile dolaştığını bütün geçmiş belleği ramda toplanacak ve operadan çıkmadığınız sürece ramde kalacak 256 mb bir ram düşündüğünüz de ve boş 140 mb boş desek şöyle adam gibi bir sörf yapsak bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı almaya başlayacaksınız. Bilginize bunu operada düşünmüştür neden yapmamıştır sorarım size hızlı sayfa açılışları bağlantı hızınıza bağlıdır böyle ayarlarla kendinizi kandırmayın. son sözüm gene siz bilirsiniz iyi ışık hızında netler :)

Aynen bir süre sonra RAM sorun olmaya başlar ve bundan kaynaklandığını anlayamazsınız bile ...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Malamadrı

Malamadrı

Üye
Ben yapamadım nasıl yapıyoruz biri anlayacağım dilden tarif edebilir mi

asigsasi

asigsasi

Üye
bu ülkede internet pahalı veya hız sınırı düşük olunca ister istemez böyle şeylere kapılıyoruz ram sorun olursa mobile cleaner ile temizlik yapılabilir mobile cleaner cache dosyalarını temizliyor

Üst Alt