Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n8 belleye dönmek için dg dosyalarını atıyoruz ve reburbsh diyoruz okadar dead ile dönülüyor bilginize.
dg dosyaları dediğin skandiavia dosyaları değilmi,ben denedim olmadı belleden annaya dönebiliyordum ama bu refresh den olmadı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim arkadaştada siyahı var ondada hala gözükmedi

- - - Eklendi - - -

benim tarayıcı çok donuyor nedense herkeste varmı bilmiyorum özellikle maxicep sayfalarında zaten üç gündür başka sayfa açmıyorum malum

msy2017

msy2017

Üye
artık kontrol edebiliyorum hala yok neyse ben 1 eylülü bekleyeceğim c7 için

hizan

hizan

Üye
dg dosyaları dediğin skandiavia dosyaları değilmi,ben denedim olmadı belleden annaya dönebiliyordum ama bu refresh den olmadı
evet scandivav dosyaları 11.7 olan o dosyalar ile dönülüyor.

msy2017

msy2017

Üye
benim arkadaştada siyahı var ondada hala gözükmedi

- - - Eklendi - - -

benim tarayıcı çok donuyor nedense herkeste varmı bilmiyorum özellikle maxicep sayfalarında zaten üç gündür başka sayfa açmıyorum malum

bir tane c6-01 güncelledim tarayıcıya ilk girişimde dondu kaldı menüde filan bazen hiç kasılmıyor bazen çok kasılıyor birşey anlamadım.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
fener elendi bizim cfw yi gönder hakan usta :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Biri bana lütfen Navifimdeki bu hatanın çözümünü söylesin ben çözemedim

XML belgesinde hata var diyip duruyor her sürümü denedim net framework 4 yüklü java yüklü yinede bu xml belgesi hata veriyor

Eset smart security 5 yüklü acaba o mu engelliyor bazı şeyleri?

- - - Eklendi - - -

Telefon listesini yüklese yazılım listesini yükleyemiyor onu yüklese ülkeleri yükleyemiyor :s

- - - Eklendi - - -

telefondan Refresh yaptım ama ben Flashla sıfırdan yapmak istiyorum daha sağlıklı olması için..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1.5 senedir kullanıyorum bu telefonu navifirm ile ilk defa başım böylesine illet şekilde dertte :vur:

Abstract_Loco

Üye
Eskiden olan yine devam eden eksiklikler:
- Mesajlarda duygusal simgelerin yine geç açılması
- Menü kalabalık olduğunda Bul simgesine basınca klavyenin geç açılması
- Klavyenin aynı kalması

Tek görebildiğim Belle FP1'de olan ve olmayan yeni widgetlerin eklenmesi.

harbiden ya bu duygusal simgelerin geç açılması nedir niyedir anlayamadım cidden hiç düzeltmeye yönelik bi çabada yok gibi çok mantıksız ya :s hepten kaldırsınlar daha iyi yani ne saçma iş..

hakan_710

hakan_710

Üye
fener elendi bizim cfw yi gönder hakan usta :(
son olarak efekt'i ayarlıyorum. bir de shortmultitap modunda da sorun vardı çıkardım.(olmasa da olur) bir saate kadar upload etmeye başlarım.

doctorrr

doctorrr

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
Biri bana lütfen Navifimdeki bu hatanın çözümünü söylesin ben çözemedim

XML belgesinde hata var diyip duruyor her sürümü denedim net framework 4 yüklü java yüklü yinede bu xml belgesi hata veriyor

Eset smart security 5 yüklü acaba o mu engelliyor bazı şeyleri?

- - - Eklendi - - -

Telefon listesini yüklese yazılım listesini yükleyemiyor onu yüklese ülkeleri yükleyemiyor :s

- - - Eklendi - - -

telefondan Refresh yaptım ama ben Flashla sıfırdan yapmak istiyorum daha sağlıklı olması için..
netframework'ün güncel olduğuna göre navifirm'in başka sürümünü dene ve klasörler içerisinde bulunan dosyaların salt okunur olmadığını teyit et sorun olmaması gerek.

- - - Eklendi - - -

efekt ne kendin mi düzenledin?
zoom effect i yüklyeceğim fakat birkaç düzeltme yapıcam (yapablirsem :) )

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74 ve vg_engin
doctorrr

doctorrr

Üye
netframework'ün güncel olduğuna göre navifirm'in başka sürümünü dene ve klasörler içerisinde bulunan dosyaların salt okunur olmadığını teyit et sorun olmaması gerek.

- - - Eklendi - - -

zoom effect i yüklyeceğim fakat birkaç düzeltme yapıcam (yapablirsem :) )
yani başka efekt yok en sağlam efekt şimdilik o :evet:

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

devil____boy

Üye
mesaj sorunu devam ediyor belirtmekte fayda var

azrock

azrock

Üye
Ben tekrar sevdiğim sürüme PR1.2'ye ya da 25.007'ye doneyim en kısa sürede. Belle güzel de çıktığından beri pek ısınmadım.

doctorrr

doctorrr

Üye

Bi ben refreshlenemedim baba korkuyorum beğenmezsem downgrade falan gözüm almıyo hiç :D

downgrade sorunluymuş bak konunda gördüm xeon cfwnyüklüymüüş boşver değmez ayarların gitmesin boşuna :)

omeren313

omeren313

Üye
telefn guncellemeden once daha hizliydi. Web tarayicisida gecislerde acayip kasiyo

Üst Alt