2.el Iphone 3-Galaxy Gio mu ?-Herkes fikrini yazarsa çok sevinirim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
nasil kasar ? yazilimi tam oturmamistir.

Nova3-mc3-max payne de falan kasiyor.youtube da videolari var.aslinda donnanim cok iyi ama neden kasiyor bilmiyorum:hmmmgaliba 2.3te cift cekrdek verimi alinmiyo.bundan olabilir.islemci yetersiz kaliyor yani

avcitalip

avcitalip

Üye
bazen asphalt 6 bile kasıyor :oke:

ercancag1992

Üye
3gs ios 5.1.1 firmware kullaniyorum kim demis ios 5 i desteklemez diye ios 6 bile verilecek 3gs e

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nova3-mc3-max payne de falan kasiyor.youtube da videolari var.aslinda donnanim cok iyi ama neden kasiyor bilmiyorum:hmmmgaliba 2.3te cift cekrdek verimi alinmiyo.bundan olabilir.islemci yetersiz kaliyor yani
Yeni çıktı oyun optimizeleri oturur zamanla..Sürüm ile alakası yoktur..Bu da normal bir durum değil ama göreceğiz kasacağını sanmıyorum kesinlikle optimizede bir sorun var.

Kerim.

Kerim.

Üye

Yeni çıktı oyun optimizeleri oturur zamanla..Sürüm ile alakası yoktur..Bu da normal bir durum değil ama göreceğiz kasacağını sanmıyorum kesinlikle optimizede bir sorun var.
düzelir mi acaba?

hançer

hançer

Üye
sen biraj apphone 3g git nocia c601al 600 tl symbian 3 işletim sistemi var 8 mpix camerasi var ve hiçbir hd oyunu casmiyor amoled ecran cizilmez cırımaz hasas bir ecrani var süper bişi hatta şu anda sipiderman mayhem hd indiriyom bac bende bir sürü hd oyun var ama hiçbiri casmiyor

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Gio da 3g de alma. Bence 603 yada Neo V yada Wonder Falan Al

incitemfm

incitemfm

Üye
603 veya c6 almada symbian oyunlarının kalitesi mükemmel gerçekten tam hd valla.

lordufuk

lordufuk

Üye
3gs al kardes gio iyi değil

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
3gs alıyorum arkadaşlar temize buldum 1 tane :)

incitemfm

incitemfm

Üye
3gs yine iyidir ya öyle deme,neo v çok radyasyon yayıyor !
artık 3gsden yol olmaz hocam 3 mp kamerası filan rezalet yani pixel pixel çekiyo. radyasyon diyede 3gs alınmaz.ki 3gsdede bol radyasyon var

avcitalip

avcitalip

Üye
artık 3gsden yol olmaz hocam 3 mp kamerası filan rezalet yani pixel pixel çekiyo. radyasyon diyede 3gs alınmaz.ki 3gsdede bol radyasyon var
3gs de çok radyasyon yayıyor doğru hocam ace 2 alın ozaman yada wonder :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...