Gio mu yoksa beklemeli mi 2. el yalnız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
Gio mu yoksa beklemeli mi 2. el yalnız
arkadaşlar geçen konu açmıştım muallakta kaldı fakat benzer bi konuyla ama daha farklı bi şekilde başka bi sorum var

ben n95 8gb kullanıyorum işe girdim ve telefonu değiştiricem az bi par koyup gio almalımıyım yoksa onun gibi ibr çok oyunu çalıştıran galxy s sınıfında bi telefon var mı galaxy s'e baktım çok güzel özellikleri var ama hiçbi oyununu göremedim
özellikle baktığım oyunlar arasında
six guns
gta 3
gangster rio
h.a.w.x.
the sims 3
gibi oyunları oynatması lazım

önerileriniz nedir
fiyat belirterek lütfen
bu arada belirtmeyi unuttum 2. el olucak

lgkg300

lgkg300

Üye
Bütçen 500:tl: civarı ise gio veya ace en iyisi. Ben de gio almayı düşünüyorum. Araştırdım çeşitli yerlerde alan herkes memnun tek eksiğı kamerası kötü bir de görüntülu arama yok

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
evet ama galaxyde ekran var 480*800gbi bişeydi bende öle bişe olsun istiyorum fakat oyun oynatsın diyorum giodan ve aceden başka seçenek var mı bütçeyi zorlarsak 550-600 falan olabilir

ekorotti

ekorotti

Üye
Butceyi yukseltme gibi bi ihtimalin varsa neo v alabilirsin

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ama neo v aldımı satılacak bişe değil ki başka var mı

lgkg300

lgkg300

Üye
eğer büyük ekranlı diyorsan üstüne biraz daha koy temiz bir galaxy s2 alırsın

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
s2 oyunları nasıl bide aşağı yukarı fiyatı ne kadar

lgkg300

lgkg300

Üye
tahmin ediyorum 800:tl: bulursun güzel birşey. Şuanda sıfır s2 nerden baksan 1,500:tl:

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
evet vatanda baktım 1400 neyse şimdilik gioyu alırım yada ace 2 ay sonrada onu alırım ama gio mu ace mi oda war acaba hangisi

PriZm

PriZm

Üye
bence 2. el galaxy s al.

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s de hiç oyun çalıştırmıyor yada ben bulamadım

klongs

klongs

Üye
galaxy s calistirmazsa gio hic calistirmaz

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
özelliklerine bakınca bende ööle dedim ama bulamadım gitti youtube falan baktım oyun çıkmıyor trailer falan saçma sapan şeyler çıktı sen şimdi bana gionun çalıştıracağı bütün oyunları galaxy s de çalıştırır garantisini veriomusun ona göre alacam bak

PriZm

PriZm

Üye
özelliklerine bakınca bende ööle dedim ama bulamadım gitti youtube falan baktım oyun çıkmıyor trailer falan saçma sapan şeyler çıktı sen şimdi bana gionun çalıştıracağı bütün oyunları galaxy s de çalıştırır garantisini veriomusun ona göre alacam bak
Galaxy S en ağır android oyunu gta 3 ü kaldırıyor neden bahsediyorsun :D

klongs

klongs

Üye
o portlanmis

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
klongs

klongs

Üye
320x240 cozunurlugune dusurulmusu acabiliyor normalini acamaz

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Samsung galaxy wonder alabilirsin güzel telefon 1,4 ghz ekran çözünürlüğüde yüksek hd oyunda açar ama sen bilirsin bence galaxy wonder bir araştır derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt