o iyidir işte 3gse filanda havada takla attırır2.el neo v nasil?
Yok2.el neo v nasil?

neov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim
2.el neo v nasil?
neov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim
ama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300 
3gs den performans açısından iyidir.Neo V tavsiye ederim.
Yok kardeşim ondan değil 2.el karşıma çıkmadı hiç ondan yok dedimneov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim

450 lira max o yüzdençok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
TL ye aldım sonuna kadar helal olsun
- - - Eklendi - - -
ace 2 önerin beyler millet neo v alıyor 1.65 W/KG radyasyonu yiyor düşünsenize belki adamın evinde bebek vardır ?

Yok bebek yok
Yok kardeşim ondan değil 2.el karşıma çıkmadı hiç ondan yok dedim
- - - Eklendi - - -
450 lira max o yüzden![]()

çok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
- - - Eklendi - - -
ace 2 önerin beyler millet neo v alıyor 1.65 W/KG radyasyonu yiyor düşünsenize belki adamın evinde bebek vardır ?
Yok iyide 2.el karşıma çıkmadı işte 1.el çok pahalı max 450 lira
3gs den performans açısından iyidir.Neo V tavsiye ederim.

Bütçeyi aşıyor
SAR değerini önemsiyor ise zaten Neo V ye yaklaşmamalı..Ace 2 de düşünürse alsın Neo V den iyidir ama desteği bilemem.

1.10degil mi?Ace2 gzl tel.bi ara bende takilmistim o telefona ama nova3te mc3 te kastigini görünceçok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
- - - Eklendi - - -

SAR değerini önemsiyor ise zaten Neo V ye yaklaşmamalı..Ace 2 de düşünürse alsın Neo V den iyidir ama desteği bilemem.
1.10degil mi?Ace2 gzl tel.bi ara bende takilmistim o telefona ama nova3te mc3 te kastigini görünce
- - - Eklendi - - -
Ace 2 Oyunlarda kasiyor.
3gs e ios 5 yüklenmez diyen kardeşim 3gs in ios 6 yı alacağından habersiz olsa gerek

603 al yahu deli misin kardeşim o telefonlları napacaksın sana yemin ederim bende görünce özenen yiğenimin babasının (dayımın) iphone 3gs telefonuna temple run yükledim adam gibi çalışmıyor nerdeyse berbat 603ün özellikleri muhteşem ama
![]()
Bugün gidip 3gs varmış birinde ona bakacağım temizse onu alacağım3gs alman daha iyi![]()

3gs gerçekten iyi ya3gs e ios 5 yüklenmez diyen kardeşim 3gs in ios 6 yı alacağından habersiz olsa gerek

Yok nokıa'ya bulaşmam603 al yahu deli misin kardeşim o telefonlları napacaksın sana yemin ederim bende görünce özenen yiğenimin babasının (dayımın) iphone 3gs telefonuna temple run yükledim adam gibi çalışmıyor nerdeyse berbat 603ün özellikleri muhteşem ama
![]()
1.eli bütçemi aşar o yüzdenkesinlikle habersiz
- - - Eklendi - - -
onları bırakın bir kenara 3GS alacaksanız ace 2 alın bin kat daha iyi bence

1.eli bütçemi aşar o yüzden![]()