Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

great14

great14

Üye
1. Nesiller için sevindirici bir haber bazı eksiklikler olsa da yapacak birşey yok bakalım FP2'den sonra FP2'nin Refresh versiyonu da gelecek mi gerçi dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kendi analog saati var zaten arkadaşlar şuanda tek sorun bumu yani ? :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hocam bn kurtulus abinin cfw'sini kullanyorm resmi güncellemeyi görürmü telefon yoksa orjinalemi döncez bi de ? hala görmedi de :hmmm

msy2017

msy2017

Üye
benimki orijinal yine görmüyor.tüm telefonlara aynı anda gelmiyor product coda göre.cfwde görünürmü bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
*#0000# de görünüyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
cfw güncellemeyi görürmü ??

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
görür heralde:hmmm sonuçta o da modlanmış bir fw

STaT!C

STaT!C

Üye
beyler bu sürümü hackleyebilen var mı, yüklemeye değer mi ?

azrock

azrock

Üye
Norton yöntemi ile RomPatcher+ kurdum ve yamaları aktif ettim. Ama sertifika hatası veriyor. Yok mudur bir çare? Yamalar aktif.:ağlarım:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaş c7'ye yüklemiş bile hiç bir fark yokki ben cfw kullanıyorum aynı şeyler var hatta eksikleri var bende dolby falan var mesaj baloncuklarım renkli falan şarjımda iyi gidiyor refresh falan hikaye keyfimi bozamaz c7'de baktım inceledim biraz yok hiç iş yok hacklemesi mod uygulamasıda yapılmıyor hiç bulaşmıyim ben :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
N8 de dolby var dyo herkes...zaten sadece N8 güncellenmiş gbi :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncelleme başarılı arkadaşlar. Cfw yapılamaması telefonun hacklenmemesi güncellemenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hack yasal mı sizce? Nokia'ya kızmamak gerek aslında doğru olanı yapıyorlar. Yinede bir çözümün bulunacağını düşünüyorum.

Güncellemeye gelince tek sıkıntı tarayıcının forumdaki performansı. Aşağı doğru kaydırırken takılarak iniyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok.
+1
Nokia'nın hatalı yaptığını göstermez. iOS gibi düşünün yani. Hepsi Android gibi olmak zorunda değil.

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve polluxea♪
aslankaplants

aslankaplants

Üye
Bende niye görünümüyor e7 ye çıkmadı mı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Norton yöntemi ile RomPatcher+ kurdum ve yamaları aktif ettim. Ama sertifika hatası veriyor. Yok mudur bir çare? Yamalar aktif.:ağlarım:

bu tip şeylere burdan devam edelim bu konuda msj kirliliği olmasın

doctorrr

doctorrr

Üye
abiler attım flashı hele şükür :D güzel olmuş gayet hoş tarayıcıya düzeltmeler yapılmış falan hacktir joshlogtur beni ilgilendirmez gayet güzel :ok2:

- - - Eklendi - - -

+1
Nokia'nın hatalı yaptığını göstermez. iOS gibi düşünün yani. Hepsi Android gibi olmak zorunda değil.
yani kapalı kutu :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar html5 kesin gelmişmi güncellemeyle :) ?

- - - Eklendi - - -

son bir sorum daha var bu güncellemeyi kurmadan önce telefonm hackli kaldırım mı acaba ?

Üst Alt