Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

Cooker ile alakalı olmayabilir. Sonuçta 2C yapınca telefon açılıyor. Cooker görevini yapıyor yani.
bakın n'apın biliyormusunuz 609 un içindekileri boşaltıp bunun içine yapıştırın :D zaten daha önceden bundaki modlamalar yapılıyordu :D tek yöntem bu şuan )):

- - - Eklendi - - -

bakın n'apın biliyormusunuz 609 un içindekileri boşaltıp bunun içine yapıştırın :D zaten daha önceden bundaki modlamalar yapılıyordu :D tek yöntem bu şuan )):
taşıyorum niye hamallık ediyim :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Neyse bi dahaki güncellemeyi bekleyelim :D

doctorrr

doctorrr

Üye
o zaman cfw ler yalan oldu :(

- - - Eklendi - - -

ben bu tür bi' önlemin fp2 dede olacağına inanıyorum :hmmm ona göre yani ayağınızı denk alın 2. nesil belleciler :ok2:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
varya sanki nokia bizi cezalandırmış gibi geliyor:D

azrock

azrock

Üye
Nokia , kullanıcıya değil de kendine göre, kendi için altyapıda büyük bir güncelleme yapmış belli...:islik

anadolumm

Üye
ben de şimdi yazılım güncellemeden kontrol ettim 11 MB'lık Gelişmiş Yazılım güncellemesi var. bazı arkadaşlar 300 mb demişler? güncellemeyi yapıp da herhangi bir sorun yaşayan var mı, özellikle c6-01 kullanıcıları? güncelleme yaptıktan sonra müzik çalar vs ingilizce mi oluyor? ben symbian da yeniyim. telefonu alalı yaklaşık 25 gün oldu. güncellemeyi yapayım mı kararsız kaldım. telefon daha yeni ve sorun yaşamak da istemiyorum :)

msy2017

msy2017

Üye
nokia c7 gelmeyen var mı benim gibi.

doctorrr

doctorrr

Üye
ben de şimdi yazılım güncellemeden kontrol ettim 11 MB'lık Gelişmiş Yazılım güncellemesi var. bazı arkadaşlar 300 mb demişler? güncellemeyi yapıp da herhangi bir sorun yaşayan var mı, özellikle c6-01 kullanıcıları? güncelleme yaptıktan sonra müzik çalar vs ingilizce mi oluyor? ben symbian da yeniyim. telefonu alalı yaklaşık 25 gün oldu. güncellemeyi yapayım mı kararsız kaldım. telefon daha yeni ve sorun yaşamak da istemiyorum :)
bilmem ki yazılımsal bi' sorun yok aslında yüklemeni öneririm :hmmm

- - - Eklendi - - -

nokia c7 gelmeyen var mı benim gibi.
flash at bence :)

msy2017

msy2017

Üye
flash atmaktan pek anlamıyorum ya zaten imkanım yok.

Benim product codea hala gelmedi heralde.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
LAAANEET OLSUN ! Avkon2 bile çalışmıyor :vur

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
telefona hack yapılmıyor mu :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia hala symbianı korumaya çalışıyor ilginç

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
o zaman cfw ler yalan oldu :(

- - - Eklendi - - -

ben bu tür bi' önlemin fp2 dede olacağına inanıyorum :hmmm ona göre yani ayağınızı denk alın 2. nesil belleciler :ok2:

tam da yalan olmaz aslında. installserver.exe yi rofs 2 yükledim. core yi orjial hale getirdim. zaten çoğu düzenleme rofs 2 de yapılıyor. core için olanları da sis haline getirip yüklersem şimdilik idare etmiş olurum. şu an deniyorum :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
nokia suite hata veriyor phoneixle nasıl yüklerim yardım lütfen pm atın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adamlar artık güncellemeyi bile doğru düzgün yapamıyorlar yükleyipte memnun olan yok bende yükleyecemde şimdi cfw yüklü telefondan yapsam sorun olurmu bir de yüklü uygulamalar menüde görünürmü?

doctorrr

doctorrr

Üye

tam da yalan olmaz aslında. installserver.exe yi rofs 2 yükledim. core yi orjial hale getirdim. zaten çoğu düzenleme rofs 2 de yapılıyor. core için olanları da sis haline getirip yüklersem şimdilik idare etmiş olurum. şu an deniyorum :hmmm
rofs2 de sıkıntı yok yani :hmmm ama anıl font yükleyince bozuk çıktı diyor :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt