ANIL
Admin
Nokia N8 will have some extra apps for imaging
şöyle bir ibare var Nokia tartışma sitesinde, ne gibi ekstra uygulamalar var n8 için.
Konu başında belirttim ColorizIt adlı resim düzenleme programı gelmiş N8e özel...
Nokia N8 will have some extra apps for imaging
şöyle bir ibare var Nokia tartışma sitesinde, ne gibi ekstra uygulamalar var n8 için.
Gerek kalmadı telden yükledim biletekrar kurmayı dene bi istersenben kaldırıp tekrar yükledim ozaman belle güncellemesi görünüyordu
![]()
![]()

Beyler, telefonu flaşladım. Müzik çalara menüden giremiyorum. Widget'dan oluyor ama menüden girilmiyor. Hata şu:
"Giriş Ekranı: Özellik Desteklenmiyor."
Müzik çaları kısayol olarak giriş ekranına atınca tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Ama widget'da sorun yok.
Ne yapmalıyım?![]()
Bende cfw yaptım aynı sorun bendede var menüde nereye girsem giriş ekranı: özellik desteklenmiyor çıkıyor. Her zaman yaptığım cfwyi yaptım. Sürümle alakası olabilir.

Gerek kalmadı telden yükledim bile![]()
Bende cfw yaptım aynı sorun bendede var menüde nereye girsem giriş ekranı: özellik desteklenmiyor çıkıyor. Her zaman yaptığım cfwyi yaptım. Sürümle alakası olabilir.

Hocam normal yazılım mı kullansak?

Kullanmasına kullanırızda... Bu sürümde cfw yapılmıyor mu şimdi? şaka gibi![]()
Evet...
telefonda güncelleniyormu
Aynen öyle. Soft format attım, açıldı telefon gene aynı hata. Uğraşmadım şu an OFW atıyorum, Phoenix ile. Gizli güvenlik derler ya, eğer CFW yapılmıyorsa bu sürüme; Nokia harbi "Gizli Güvenlik" koymuş bu sürüme...