Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N8 will have some extra apps for imaging

şöyle bir ibare var Nokia tartışma sitesinde, ne gibi ekstra uygulamalar var n8 için.

Konu başında belirttim ColorizIt adlı resim düzenleme programı gelmiş N8e özel...

azrock

azrock

Üye
Beyler, telefonu flaşladım. Müzik çalara menüden giremiyorum. Widget'dan oluyor ama menüden girilmiyor. Hata şu:

"Giriş Ekranı: Özellik Desteklenmiyor."

Müzik çaları kısayol olarak giriş ekranına atınca tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Ama widget'da sorun yok.
Ne yapmalıyım?:ağlarım:

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bizim tellerde niye güncelleme yok, millet çatır çatır telden güncelliyo

_ardaa

_ardaa

Üye
Colorizit mi gelmiş aman ne süper uygulama bulunmaz nimet!!

Bence hiç güncellemeye değecek bir güncelleme değil, bir iki özellik için elimizdekilerden olmayalım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar bu dolby ile çalarken açtığında titreme falan vardı bunların linkini verirmisiniz cfw modları vardı mobilim bulamıyorum pm atsanız ?

SilentOne

SilentOne

Üye
lee biz gectik s3 e guncelleme yeni geldi şimdi c6-01 bulup guncellemem lazım ila nasıl olmus diye

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Beyler, telefonu flaşladım. Müzik çalara menüden giremiyorum. Widget'dan oluyor ama menüden girilmiyor. Hata şu:

"Giriş Ekranı: Özellik Desteklenmiyor."

Müzik çaları kısayol olarak giriş ekranına atınca tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Ama widget'da sorun yok.
Ne yapmalıyım?:ağlarım:

Bende cfw yaptım aynı sorun bendede var menüde nereye girsem giriş ekranı: özellik desteklenmiyor çıkıyor. Her zaman yaptığım cfwyi yaptım. Sürümle alakası olabilir.

benighted

benighted

Üye
suit ile teldeki guncelleme boyutu arasinda fark varmi arkadaslar 11mb bana az gibi geldi de

azrock

azrock

Üye

Bende cfw yaptım aynı sorun bendede var menüde nereye girsem giriş ekranı: özellik desteklenmiyor çıkıyor. Her zaman yaptığım cfwyi yaptım. Sürümle alakası olabilir.

+1

Ben de 808 klavye ve 808 Görev yöneticisini koydum sadece... Her şey de hata veriyor. :'(

- - - Eklendi - - -

Hocam normal yazılım mı kullansak?

azrock

azrock

Üye
Soft format çaktım, 10-15 dakikadır Nokia yazısında kaldı. Bir düzgün dead flaş atacağım. Sonra da artık normal olarak kullanacağız başka çare yok.:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Açıldı telefon yav.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

installserver.exe den şüpheleniyorum. bende de aynı sıkıntı var :hmmm

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar telde bitek sosyal, haritalar ve microsoft apps var. Napıcam:hmmm

azrock

azrock

Üye

Kullanmasına kullanırızda... Bu sürümde cfw yapılmıyor mu şimdi? şaka gibi :D

Aynen öyle. Soft format attım, açıldı telefon gene aynı hata. Uğraşmadım şu an OFW atıyorum, Phoenix ile. Gizli güvenlik derler ya, eğer CFW yapılmıyorsa bu sürüme; Nokia harbi "Gizli Güvenlik" koymuş bu sürüme...

baran_36

Üye
arkadaşlar ben de telden indirdim güncelemeyi güncelleme yükleniyor diyor telefon kapanıp açılınca ''yazılım uyumlu değil servis sağlayıcınızla göruşun'' diyor tel c7

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben de telden indirdim güncelemeyi güncelleme yükleniyor diyor telefon kapanıp açılınca ''yazılım uyumlu değil servis sağlayıcınızla göruşun'' diyor tel c7

azrock

azrock

Üye
Dead flaş attım şimdi. İnşallah hackleniyordur bu sürüm. Bir RomPatcher deneyeceğim.

Hacklenmiyorsa yuh artık. İlk iş 609'a dönmek olacak. :megafon:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Aynen öyle. Soft format attım, açıldı telefon gene aynı hata. Uğraşmadım şu an OFW atıyorum, Phoenix ile. Gizli güvenlik derler ya, eğer CFW yapılmıyorsa bu sürüme; Nokia harbi "Gizli Güvenlik" koymuş bu sürüme...

Genel bir sorun olması beni rahatlattı :D

Orjinal rofs2 ve uda ile attım yine aynı. Sadece core kilidinin kırılması yetiyor sanırsam.

Takipçi Satın Al

Üst Alt