Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Şuan yükleyebiliyormuyuz C6-01

M@cros

M@cros

Üye
Benim telefonda Yazılım cihazla uyumlu değil hatası verdi acaba cfw ile bir alakası varmı?

arslanla

arslanla

Üye
Benim c7 ye de gelmiş "Gelişmiş Yazılım" diye...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Navifirm'de dosyalar var şuan indirip yükleyebilirsin. Telefon üzerinden güncellemeyi yapanlarda var.

dostum sayfa sonunda kaldı görmedin heralde dead flaş atınca garanti dışına çıkıyormuş aslı varmı ?

- - - Eklendi - - -

Bendede var gelişmiş yazılım diye 11 mb

doctorrr

doctorrr

Üye
haha phoenix 2011 yükledim normal flash atıyım dedim atmadı öyle başında mal gibi bekledğimle kaldım telefonda sorun yok driverlarda hiç sorun yok her türlü sürümü denedim oluyor başlıycam yaa bu nedir ***ıkırık bi güncelleme o da olmadı iyimi geç yaa bırakıyorum bu işleri...

xparissx

xparissx

Üye
n8 e yukldm cok kaşilmaya basladi telfn 2 defa kitlendi hatta guncellemeyi yapmadan once cok seri idi benden baska sorun yasayan varmi acaba?

anlamamki

Üye
c6-01 belle refresh yukledim telefonu ilk açtım yüklenmiş gördüm sonra tekrar kapattım telefon açılıyor gibi oluyor nokia yazısı cıkıyor o şekilde kalıyor ne yapmak lazım acaba ?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bende de çıktı biraz önce "gelişmiş yazılım" diye yüklemeliyim ne dersiniz ? :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Telefondan güncelleyip sorun yaşayanlar flash atarak yükleyin sorun çözülecektir.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
şu an yükleniyo çok heyecanlıyım:aha:

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar ben yükledim menü geçişleri çok hızlı uygulamalara kısa bir sürede giriyor değişiklik olarak müzik çalar web browser smiley hız sorunu giderilmiş ama gerisi aynı insan bari biraz değişiklik yapar bune yaw :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
telefondan navifirme girip dosyaları çekebilirmiyiz

Takipçi Satın Al

Üst Alt