Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
yüklemiyorum lan al bendeki de inat değilmi başlarım refresh inden kaçıyorum beyler :bye2:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
laptop um çökmüş durumda masaüstüne geçiyim dedim neyse phoenix 2012 nokia suite 3.5 kurdum yedeklerimi aldım yeniden başlattım sonra açtım antivirüs ü önce kapattım telefonu bağladım dead flash atıcam flash işlemine geçmiyor öööyle bekliyor normal flash atıyım dedim usb1 seçeneği seçilmiyor sizce bunlar tesadüf mü? yüklemiyorum lan al :vur

Bendede ilk öyle oldu. Pencere gelince hızlı ol. Dead attım ben.

Umut

Umut

Üye
Belle'de Nokia Internet Radio'daki şarkı isimleri görünmüyordu. Belle Refresh'te de görünmüyor:vur

anlamamki

Üye
Tel yeniden başlıyor dedi ama hala açılmadı beklemeye devammı acaba?kesin açılırmı acaba?

doctorrr

doctorrr

Üye

Bendede ilk öyle oldu. Pencere gelince hızlı ol. Dead attım ben.
yok abi ne denediysem nafile olmuyor yüklemiyorum booooşver yemişim refresh i salla gitsin :ah

- - - Eklendi - - -

hocam telefon açık oluncada flaş atılıyor ben açık attım geçen gün kaç kere ?
usb1 seçeneği seçilse işte :ah

- - - Eklendi - - -

ya abisi böyle orjinal sorunlar neden hep bende olur? :off:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Hocam bunları nereye atacağız Cooker ile?

içlerinde klasörlerin yanına yazılı. dolby de yazmamışım bir tek galiba ama onda rofs 2 ye atabilirsin. ana klasör isimlerine dikkat ederek.

doctorrr

doctorrr

Üye
3 saattir başındayım yaa 3 telefonu yalama ettim tak çıkar tak çıkar bunedir ya?

azrock

azrock

Üye

MaxipmaN

Üye
müzik çalarda ekrana dokununca ses artık ayarlanmıyor BAN!!!!! Ama işlemci hızı artmış olabilir çünkü çok stabil olmuş

angmar55

angmar55

Üye
Telefon serviste offf :ağlarım:

M@cros

M@cros

Üye
Eğer phonix telefonu görmüyorsa multi flashtan deneyin ben görmediği zaman öyle yapıyordum.

M@cros

M@cros

Üye
:DBen bi ara baya uğraşmıştım belleden pr1 e düşürmüştüm. Yazılımla bişey olmıyacağını düşünüyordum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt