Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
11 mgby lık güncellemeyi imdirdim tel kapanıp açılıyor dedi ve açıldı ve güncelleniyor diyor şu an bakalım kaç dk sürecek..

ravenas

ravenas

Üye
11 mgby lık güncellemeyi imdirdim tel kapanıp açılıyor dedi ve açıldı ve güncelleniyor diyor şu an bakalım kaç dk sürecek..
Ben yükledim 5-10 dakika falan sürdü sonra arama gereci güncelleştirmesini yüklüyor sonra telefon açılıyo.Nokia Belle Refresh yüklendi naviye gerek kalmadı :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Telefon üzerinden güncelledim. 1 ghz olmadığı kesin.

anlamamki

Üye
Ben yükledim 5-10 dakika falan sürdü sonra arama gereci güncelleştirmesini yüklüyor sonra telefon açılıyo.Nokia Belle Refresh yüklendi naviye gerek kalmadı :D

yedekleme almaya gerek varmıydı yaw?

azrock

azrock

Üye
CFW üzerine telefon üzerinden güncellersem sorun olur herhalde değil mi?

Biraz tuhaf bir soru oldu ama meraktan soruyorum.

anlamamki

Üye
Bu arada n8 gray yazılımı görmedi hala?c6_01 gördü

anlamamki

Üye
C6_01 5 dk yı geçti hala güncelleniyor yazıyor kaç dk sürecek acaba?

anlamamki

Üye
10 dk oldu hala güncelleniyor yazıyor yaw

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
İsteyen arkadaşlar için:

* Dolby

* 808 Görev Yöneticisi

* 808 Klavye

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

anlamamki

Üye
Ok güncelleniyor ilerliyor

doctorrr

doctorrr

Üye
laptop um çökmüş durumda masaüstüne geçiyim dedim neyse phoenix 2012 nokia suite 3.5 kurdum yedeklerimi aldım yeniden başlattım sonra açtım antivirüs ü önce kapattım telefonu bağladım dead flash atıcam flash işlemine geçmiyor öööyle bekliyor normal flash atıyım dedim usb1 seçeneği seçilmiyor sizce bunlar tesadüf mü? yüklemiyorum lan al :vur

anlamamki

Üye
Yükledi ve tel yeniden başlıyor

msy2017

msy2017

Üye
benim c7 frosty metal ürün kodu 059H320 *#0000# den güncelleme yok diyor heralde sonra gelecek zaten pek bişey yok gibi güncellemede.

azrock

azrock

Üye

MaxipmaN

Üye
batarya ikonunun olduğu yerdeki düşük pijsel sorunu çözülmüş *#0000# yaptım ve yükledim hack dahi gitmedi

Takipçi Satın Al

Üst Alt