eeinn heisserrr shrreiii!!!! fiççiçu fiççiçu fiççiçuuuu :halay3:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: geri çekildi kesin Genişletmek için tıkla ... e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6, c7 ve n8 için göremedim.
ynsemrekose' Alıntı: geri çekildi kesin Genişletmek için tıkla ... e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6, c7 ve n8 için göremedim.
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6 ve n8 için göremedim. Genişletmek için tıkla ... geri çekilicek demedi demeyin
Vatron' Alıntı: e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6 ve n8 için göremedim. Genişletmek için tıkla ... geri çekilicek demedi demeyin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: geri çekilicek demedi demeyin Genişletmek için tıkla ... olsun, ben kaptım
ANIL Admin Konu Sahibi Vatron' Alıntı: e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6, c7 ve n8 için göremedim. Genişletmek için tıkla ... Görünüyor bende şuan indirdim bile.
Vatron' Alıntı: e7 ve c6-01 için görünüyor. ama e6, c7 ve n8 için göremedim. Genişletmek için tıkla ... Görünüyor bende şuan indirdim bile.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap nsekiz' Alıntı: Görünüyor bende şuan indirdim bile. Genişletmek için tıkla ... Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım?
nsekiz' Alıntı: Görünüyor bende şuan indirdim bile. Genişletmek için tıkla ... Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım?
doctorrr Üye abiler bi eczaneye gidiyim dedim güncelleme gelmiş zaten bilgisayarada format atıyorum...
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla ... speedygo ile görülebilirmi?
Vatron' Alıntı: Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla ... speedygo ile görülebilirmi?
ANIL Admin Konu Sahibi Vatron' Alıntı: Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum, resmi bir açıklama bekleyeceğiz galiba.
Vatron' Alıntı: Ben göremedim nedense Anıl, 1 ghz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum, resmi bir açıklama bekleyeceğiz galiba.
blackcemre Üye ben telefondan kontrol ettim e7 gelmiş eve gidince indireceğim inşallah 1 ghz olmuştur hızı telefondan mı indireyim yoksa bilgisayardan mı?
ben telefondan kontrol ettim e7 gelmiş eve gidince indireceğim inşallah 1 ghz olmuştur hızı telefondan mı indireyim yoksa bilgisayardan mı?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap nsekiz' Alıntı: ColorizIt adında bir resim düzenleme programı var, ilginç Genişletmek için tıkla ... ben 808 den çalmıştım çoktan onu dolby var mı?
nsekiz' Alıntı: ColorizIt adında bir resim düzenleme programı var, ilginç Genişletmek için tıkla ... ben 808 den çalmıştım çoktan onu dolby var mı?