Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazılımların tamamen aynı olmasını beklemeyin arkadaşlar. Nokia tarafından ve o telefonları alanlar tarafından bakın. Bizim asıl sıkıntımız sorunsuz kaliteli hd oyunların çıkmamasıdır.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim oyunla işim yok sadece performans artsın yeter android asphalt 6 yı oynamazken belleciler oyunu bitiriyordu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Yazılımların tamamen aynı olmasını beklemeyin arkadaşlar. Nokia tarafından ve o telefonları alanlar tarafından bakın. Bizim asıl sıkıntımız sorunsuz kaliteli hd oyunların çıkmamasıdır.

+ 1

blackcemre

Üye
Peki bu 1 ghz olayı nereden anlaşıldı ?

Castiel91

Üye
Peki bu 1 ghz olayı nereden anlaşıldı ?

aynen kim dedi 1ghz olcak diye? Bi kaynak yoksa öyle bişey de yoktur çünkü zaten aynı söylenti belle çıkıcağında da vardı.. Yine abartıyomuyuz acaba türkler olarak bi güncellemeyi.. Çünkü fp1li arkadaşlar bile telefonundan memnun değil okadar. Yani symbiandan. Onların da 1.3ghz cihazları olduğunu düşünürsek niçin bekliyoz aga biz.. Refresh de gelse rebirth reborn gitse böyle yine aynı yaygara çıkmıyor mu zaten? Güncelleme güncelleme.. Abi bitanesi de sorunlarımızı kökten çözdü mü? Uygulamz oyun falzn demiyorm bn.. Mesaj atıyorum giden kutusunda kalıyor. Mesaj geliyo açıyorum okuduğumda hala okumadım gibi yukarda zarf görünüyo. Qt uygulamaları falan açılmıyo bazen. Tel yavaş. Bi ovi mağazaları vardı abi yağ gibi mükemmeldi şimdi nokia mağaza oldu dandik yapmışlar hiç bunu farkeden oldu mu? Şekli daha güzel bu mağazanın ama kasıyo be arkadaş fps yerlerde sürünüyor.. Bişey sorcam ya ben bunun üzerine; nezaman adamakıllı telefonlarımızı düzeltilmiş olarak kullancaz arkadaşlar? Cevapliyim bide. Hiçbizaman. Öyle bişey olursa yine bana hatırlatın bak dostum güncelleme çok iyi oldu diye ama bundan adım kadar eminim ki en az 5 tane önemli sorun sayarım size ogün geldiğinde. Çok özür dileyerek söylemek istiyorum ben böyle işin, Artık satış politikası mıdır nedir hani kasten kullanıcıyı bişeyden memnun etmeyip güncellemelerle ümitlendirme işinin ta ağzına ..... Blirsiniz işte.. Belki diceksiniz bilip bilmeden konuşma diye ama benim sıkıntım da bu. İyi forumlar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
1 ghz sadece biri tarafından ortaya atılan bir şey olabilir. Fakat gerçek olmaması için bir sebep yok. Nokia 500 Symbian Anna ile geldi sonradan Belle güncellemesini tam olarak almadı. Telefonun işlemcisi ise 1 ghz. Bataryası 1000 mah. Olur ya da olmaz şuan bir şey belli değil.

• Beğen
Tepkiler: akçatlı
akçatlı

akçatlı

Üye
sana katılıyorum. nokia 500 1ghz cpu var gpu koymamışlar ne kadar saçma ayrıca 500 de kullandım c6-01 den çok daha yavaş 1ghz işlemcinin olduğu hiç farkedilmiyor bile ama c6-01 1ghz i hakediyor bence.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sürüm navifirmde şuan. İndirebilirsiniz. Takipte kalın :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Emin misin Anıl,Faruk öyle bi sürüm olmayacak demiş yanılıyor olamaz iyi bak bi ;)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Emin misin Anıl,Faruk öyle bi sürüm olmayacak demiş yanılıyor olamaz iyi bak bi ;)

Valla içimden navifirm'e bakmak geldi kesin geldi dedim. Bir baktım cidden güncelleme gelmiş. İlk olarak orjinal haliyle flash atayım performansına bakayım. Sonra cfw işine gireriz.

msy2017

msy2017

Üye
yükleyince ne var ne yok buraya yazar mısınız?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Evet, E7 ye de gelmiş. Hemen yükleyip deneyelim. Bakalım dolby var mı? Sonrada CFW tekrardan :ehe

MaxipmaN

Üye
kesin çıkıyor mu o zaman suite ile?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Anıl, 1 ghz olup omadığını nasıl anlayacağım?

Umut

Umut

Üye
C6-01'e de gelmiş şuan indiriyorum.

Üst Alt