Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
nokia 500 1.nesil mi oluyor?

hidayet02

hidayet02

Üye
Nokia E-6'nın Bataryası BP-4L 1500 mAh. Ama Ben E-6'nın Overclock Olacağını Sanmıyorum Ümitsizim. Kısaca Refresh'in E-6'ya Gelip Gelmeyeceği Hakkında Şüphelerim Bile Var...

belco2

belco2

Üye
Nokia E-6'nın Bataryası BP-4L 1500 mAh. Ama Ben E-6'nın Overclock Olacağını Sanmıyorum Ümitsizim. Kısaca Refresh'in E-6'ya Gelip Gelmeyeceği Hakkında Şüphelerim Bile Var...

E6 da gelecek 111.040.1511 yazılımı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
daha düne kadar güncelleme gelmez diyorduk şimdi de overclock gelir gelmez tartışmaları başladı

furkann20

furkann20

Üye
işlemcinin 1 ghz 'ye yükseltileceğini hiç sanmıyorum, ama olursa mükemmel olur.
belle refresh'ten tek beklentim mesajların giden kutusuna düşme hatasının halledilmiş olması, başka da bişey istemiyorum walla :(

- - - Eklendi - - -

1 ghz gerçek mi güncelleme ile olacak mı? Olacaksa nokia bütün 1. nesil telefonlarını servise çağırsın daha büyük mah lı bataryalar taksın o zaman.

1 ghz'ye yükselsinde isterse şarj 12 saat gitsin razıyım :D

farukbekl

farukbekl

Üye
:D:D:D: sadece komedi. arkadaşlar. böyle bir versiyon olmayacak...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
:D:D:D: sadece komedi. arkadaşlar. böyle bir versiyon olmayacak...

Bu sürüm şuan Nokia'nın orjinal sitesinde yer alıyor. İçeriğinde değişiklikler olabilir. Fakat 1.nesillere güncelleme geleceği kesin. Neden böyle bir yorum yaptın?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Konunun ciddiyeti ortada yüzde doksan gelecek refresh ancak benim kişisel olarak beklediğim şeyler tarayıcı veya klavye değildi işlemci saat hızı artışı dolby genişleme desteği ve müzik çalar güncellemesiydi biri kesin gibi müzik çalar ancak saat hızı konusu tam net değil dolby den ise bahseden hiç yok kısacası nokia yine bizi hayal kırıklığına uğratacak gibi konuda emeği geçenlere teşekkürler iyi forumlar ...

msy2017

msy2017

Üye
nerden biliyorsun?sen mi ayarlıyorsun bu işleri?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
nerden biliyorsun?sen mi ayarlıyorsun bu işleri?
Bana herhalde bu evet ben ayarlıyorum nasıl tanımıyorsun kardeşim sen beni benim ben stephen elop sadece forumda bu şekilde kamufile olarak piyasayı takip ediyorum verilecek tepkileri ölçüyorum ...

msy2017

msy2017

Üye
electronic sana değil farukbekl'e senin dediklerine aynen katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ELECTRONİC
msy2017

msy2017

Üye
önemli değil dostum benim hatam ben mesaj yazarken senin mesajın yoktu bu yüzden alıntıyla uğraşmayayım dedim.bundan sonra dikkat ederim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
olayın içinde ben yokum zaten sadece uyardım duyarlılık için teşekkürler

Barış Grc

Barış Grc

Üye
1ghz olucağına inanasım gelmiyor.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
müzik çalar gelirse benim için çok iyi olur:D