Son Ics Deneyimi Hüsran İle Sonuçlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Son Ics Deneyimi Hüsran İle Sonuçlandı
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle Belirtmeliyim ki Kendi Telefonum Ve Benzer Özellikler Gösteren Xperia Ailesi Telefonları İçin Yazdım Bu Yazıyı Xperia S Kullanan Adam Gelipte ''Yoo Bende Stabil'' Demesin
Hepiniz Biliyorsunuz ki Sony Neredeyse Bütün Akıllı Telefonlarına ICS(4.04) Güncellemesini Verdi.
Herkes Yükledi Beğenen Beğendi, Beğenmeyen Beğenmedi Ve Geri GB(2.3.4) Sürümüne Döndü.
Rambo_FT Gibi Her Yolu Denedim Defalarca Denedim Telefonu Flash Tiryakisi Yaptım Fakat Yok Yine Yok!
Son Olarak 5 Gün Önce Bu Sefer Telefonu Bir Daha Güncelleyeceğim Ve Bu Sefer Ne Olursa Olsun GB'a Dönmeyeceğim Gibi Bir Laf Çıktı Ağzımdan Telefonu Güncelledim.
Telefon Açıldı Telefona Elimi Sürmeden Önce Her şey Her Zamanki Gibi Güzel Gidiyor Açılış Ekranı Filan Süper...
Telefon Açıldıktan Sonra Kendimi Haliyle Xperia Home Launcher'de Buluyorum Dolayısı İle Bir Stres :angry:

Elimi Sağdan Sola Kaydırmam İle Takılmalar Başladı (Ben 2 Yıl 5800 Kullandım Böyle Takılma Görmedim) 2 Gün Öyle İdare Ettim.
:|

Şarj Hızlı Gitti Aldırış Etmedim.
:kotu:

Takılmalar Uygulama Yükledikçe Yoğunlaştı ''Apex Launcher'' Yükledim İdare Ettim.
(Launcher Çok Güzel Fakat O da Yavaştı)
:ağlarım:

Arka Plan Uygulamalarını 2 Ye İndirdim Öyle Kullanmaya Çalıştım.
:agla2:

Tema Efektlerini 0x e Getirdim Ot Gibi Telefonu Kullandım.
:bablik:

Telefon 720p Video Çekemedim.Video Video Değil Mubarek Slayt Gösterisi
Oynatıyordu :vur

Root Yapamadım Bir Ton Gereksiz Sistem Uygulaması İle Gezdim.
:lac:

2D Uygulamalarda Sorun Çıktı Magic Piano'nun İlk 5-10 Saniyesini Takıldığı İçin Oynayamadım
:oha:

Canlı Duvar Kağıdı Koydum O Kadar Çok Takıldı ki Telefonu Eski Haline Zor Çevirdim.
:blink:

Ama Yok Yok Yok Telefon Yine Yavaş Yine Yavaş :dry:

Veee Asıl İpin Koptuğu Yer Bugün Ayarlar->Pil Kısmına Baktıktan Sonraydı.
:off:

Ekran Görüntüsü Almayı da Bulamadım Kardeşimin Telefonundan Çektim :(

Jely Bean Da Böyle Gelicekse Sony Kulaklarını Çınlatmaktan Başka Bir Şey Kazanmaz

Madem Kaldırmıyor Telefon Vermeyeceksin Güncelleme Ya Da Sony nin Beceriksizliği Bilemem...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Xperia telefon aldiracaksiniz bana yahu :)
Sistemi custom kernel vs. yukleyerek ext4 sisteme cevirebilme sansiniz varmi?

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
"slayt çekiyor gibi" demişsin burada koptum kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: catalak68 ve Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
"slayt çekiyor gibi" demişsin burada koptum kardeşim :D

Kardeşim Size Yemin Ediyorum Video Çektim Sonra Açtım Kare Kare Resimler Gelmeye Başladı İlk Önce Sandım Ki Hani Bir Seferde 10 Tane Filan Fotoğraf Çekiyor Ya Yannlışlıkla Onu Açtım Sandım Sonra Acı Gerçek İle Karşılaştım :yagmur:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bu hangi xperia

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
İlerleyen zamanlarda cikan guncellemelerle duzelecektir bence.. bizim mesela cm9 da video cekmiyordu telefon sonra bi guncellemeyle su anda 15 fps hizinda cekim yapilabiliyor. Sizinki biraz daha dusuk sanirsam.. Driverlarla alakali hersey..

Sony nin hatasi guncelleme cikardigi telefonlara yazilimlari bastan yazmayip eski yazilimi portlamasi.. Bu yuzden driver uyumsuzluklari oluyor..

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Neo V
Özellikle 2011 Xperia'larının Hepsi Böyle

- - - Eklendi - - -

İlerleyen zamanlarda cikan guncellemelerle duzelecektir bence.. bizim mesela cm9 da video cekmiyordu telefon sonra bi guncellemeyle su anda 15 fps hizinda cekim yapilabiliyor. Sizinki biraz daha dusuk sanirsam.. Driverlarla alakali hersey..

Sony nin hatasi guncelleme cikardigi telefonlara yazilimlari bastan yazmayip eski yazilimi portlamasi.. Bu yuzden driver uyumsuzluklari oluyor..

Lütfullah Abi Peki Biz Bunu Hakediyor muyuz?
ICS Yi Verdiler Kedinin Ciğere Baktığı Gibi Bakıyoruz.
Yine Biz Kendi Başımıza Hallediyoruz (2.3 Dönüyoruz)
Bilmeyen Adam Gidiyor Serviste Uğraşıyor :lac:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Halinize sukredin.. Samsung gibi bir sirket yok basinizda.. En azindan var olan bir guncelleme ve gelistirilme sureci var onunuzde.. Bir gelistirici icin firmanin guncelleme cikarmasi bulunmaz nimettir..

Benim telefonumu gectim i9003 bildigin uvey evlat zaten samsunga gore.. adamlar satis rekorlari kiran i9000 e ics cikarmayacagiz desteklemez diyor. Ama AYNI donanima sahip nexus s jb guncellemesini aliyor. Neden? Cunku nexus. Galaxy s e de nexustan hazir driverlar portlaniveriyor gelistiriciler tarafindan. Boylelikle stabil bir sekilde kullaniyorlar telefonlarini..

Bizden bir ornek veriyim yine..
Bizim cm9 da her sey calisiyor. Bir tek hw composer (donanim hizlandirmasi) driver i yok. Bu olmadiginda arayuzde takilmalar, algilamada gecikmeler meydana geliyor.
Anakarti yapan firma Ti firmasi. Anakart Ti-Omap3630...

Bu anakarta sahip hicbir cihaz(motorola defy,lg optimus black) ics guncellemesi vermeyeceginden ti firmasi da driver cikarmiyor..

Ama sizde boyle bir durum yok.. sony guncelleme cikaracagim dedi ve o telefona gerekli driverlari cikarip stabilize etmek ZORUNDA. İster islemci firmasi yayinlasin ister yayinlamasin..

Size tavsiyem custom rom kullanin.. gelistiriciler kendi kodlama bilgilerini kullanarak daha stabil hale getiriyorlar telefonu..

• Beğen
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Neo V
Özellikle 2011 Xperia'larının Hepsi Böyle

- - - Eklendi - - -

Lütfullah Abi Peki Biz Bunu Hakediyor muyuz?
ICS Yi Verdiler Kedinin Ciğere Baktığı Gibi Bakıyoruz.
Yine Biz Kendi Başımıza Hallediyoruz (2.3 Dönüyoruz)
Bilmeyen Adam Gidiyor Serviste Uğraşıyor :lac:

Ben yakınlarıma öneriyordum ama şimdi soğudum biraz.zaten xperia s te stabil olması normal 1500 tl yi verip de güncellemeyle kasılma yaşamak berbat olur.

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
@Şehriyar

Öyle Diyorsan Öyledir Abi.
İnşallah Sony Benim (Bizim) Yüzümüzü Kara Çıkartır Bana Bu Konuda Özür Dilettirir.
Custom Rom Olayına Gelince Mağlum Site İngilizce Bu Konularda Hassas Konular O Yüzden Pek Bulaşmadım.
Bizim Forumda da Rom Paylaşımı Pek Yok Sony Bölümünde Neo V İçin 1 Tane Ben Paylaştım.

- - - Eklendi - - -

Ben yakınlarıma öneriyordum ama şimdi soğudum biraz.zaten xperia s te stabil olması normal 1500 tl yi verip de güncellemeyle kasılma yaşamak berbat olur.

2.3 Te Mükemmel Çalışıyor
Fakat 4.0... :kotu:

Xperia S'e Gelince Onun Muhabbetini Yapmak Bile Saçma Aslında Bir Zahmet Kasmasın.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Şehriyar

Şehriyar

Üye
İ9003 hicbir stock romda akici bir bicimde calismiyor.. ben cok pisman oldum aldigimdan.. ama custom romlarla hic degilse donaniminin hakkini veriyor cihaz..

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Şu An 2.3 e Geri Dönmüş Bulunuyorum Yok Böyle Bir Akıcılık Root Da Yapıyım Ohh Miss
Tövbeler Olsun Bir Daha 4.04 e :dry:
Xperia da İCS Deneyimi Yaşayan Herkes Çekinmeden Yorum Yazsın Lütfen.

- - - Eklendi - - -

Konuyu Buraya Taşıdın Fakat Burada Çok Kişi Bakmaz :ağlarım:

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Güzel bir roma benziyor deneyebilirsiniz :hmmm

Bu da güzele benziyor bak..

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konunun olması gereken yeri böyle ama...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt