400-450 Arasında Android Telefon Önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
400-450 Arasında Android Telefon Önerisi ?
Evet arkadaşlar yukarda yazdığım gibi 400-450 lira arasında android telefon önerir misiniz ? :)
Birde bana birisi galaxy ace,mini,gio'nun güncel fiyatını söyleyebilir mi ? :)

- - - Eklendi - - -

Yukarıııı :oke:

• Beğen
Tepkiler: alaStar

futbol123

futbol123

Üye
O fiyata en iyi ve güçlü telefon xperia mini 500tl civarında gio 400tl.

MaxipmaN

Üye
ace 560 tl civarı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Evet arkadaşlar yukarda yazdığım gibi 400-450 lira arasında android telefon önerir misiniz ? :)
Birde bana birisi galaxy ace,mini,gio'nun güncel fiyatını söyleyebilir mi ? :)

- - - Eklendi - - -

Yukarıııı :oke:
400-500 tl ye android telefon bence almayın..yanlış anlaşılmasın o fiyata ekran çözünürlüğü,kamera vs çok kaliteli olmuyor bilidiğim kadarıyla..ille android düşünüyorsanız elbette söylenebilecek bişey yok..ben sadece fikrimi yazıyorum :) ..şu an güncel fiyatını tam bilmiyorum ama nokia c6-01 bi bakın isterseniz..

futbol123

futbol123

Üye
400-500 tl ye android telefon bence almayın..yanlış anlaşılmasın o fiyata ekran çözünürlüğü,kamera vs çok kaliteli olmuyor bilidiğim kadarıyla..ille android düşünüyorsanız elbette söylenebilecek bişey yok..ben sadece fikrimi yazıyorum :) ..şu an güncel fiyatını tam bilmiyorum ama nokia c6-01 bi bakın isterseniz..
Abi xperia mini var gayet kaliteli bir telefon incelediğimde olmuştu :) ekran çözünürlüğü düşük kalıyor 320x480 ancak led bir ekran kullanıyor buda kaliteli olmasını sağlıyor.5mp de kamerası var.İşlemci ve gpu neo v ile aynı hatta çözünürlük düşük oldugu için performansı daha yuksek oluyor oyunlarda.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Yok nokıa'ya bulaşmam android olacak :)
Mini nasıl sizce ? :)

PriZm

PriZm

Üye
Tehlike ";5147158][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Abi xperia mini var gayet kaliteli bir telefon incelediğimde olmuştu :) ekran çözünürlüğü düşük kalıyor 320x480 ancak led bir ekran kullanıyor buda kaliteli olmasını sağlıyor.5mp de kamerası var.İşlemci ve gpu neo v ile aynı hatta çözünürlük düşük oldugu için performansı daha yuksek oluyor oyunlarda.
benchmark puanı yuksek olsa ne fark edecek. Çözünürlük düşük oldugundan HD oyunları acamazsın.[/COLOR]

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardesim o fiyata iyi bi android bulamazsın :) 603'e bi bak güzel telefon fiyat 480 - 550 :tl: arası :good:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Android uygulama için tutuluyor zaten o fiyata aldığım bir androidde uygulama deneyimi yaşayamazsın bence nokiaya bak;)

PriZm

PriZm

Üye
Tehlike ";5147650][FONT="Impact' Alıntı:

Kardeşim şuan xperia mini çoğu oyunu açıyor hdleride açıyor.

Hangi HD lerden bahsediyorsun? Modlu Gta 3 falan deme sakın :D

benim bahsettiğim 9mm,Modern Combat 3,Nova 3,Asphalt 7,Batman,Spider Man gibi gerçek HD oyunlar

ayrıca ekranın ppi değeri düşük.(~192)led ekran olsa dahi yine pikseller sayıldıktan sonra ne fark edecek anlamadım.

@MaxiCCC kardeş eğer pişman olmak istemiyorsan biraz daha bütçeni arttır ve Neo V,Galaxy W gibi modellere bak.:)

cardanadam

cardanadam

Üye
o parayla kullanışlı bir android cihaz bulamazsın

futbol123

futbol123

Üye

Hangi HD lerden bahsediyorsun? Modlu Gta 3 falan deme sakın :D

benim bahsettiğim 9mm,Modern Combat 3,Nova 3,Asphalt 7,Batman,Spider Man gibi gerçek HD oyunlar

ayrıca ekranın ppi değeri düşük.(~192)led ekran olsa dahi yine pikseller sayıldıktan sonra ne fark edecek anlamadım.

@MaxiCCC kardeş eğer pişman olmak istemiyorsan biraz daha bütçeni arttır ve Neo V,Galaxy W gibi modellere bak.:)
Dedigin oyunlari aciyor iste youtube a gir bak inanmiyorsan.Bu arada 3.0 inc lik ekranda 192ppyi nasil sayiyorsun merak ettim.

PriZm

PriZm

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5148328]
Dedigin oyunlari aciyor iste youtube a gir bak inanmiyorsan.Bu arada 3.0 inc lik ekranda 192ppyi nasil sayiyorsun merak ettim.
[/QUOTE]
bırak 3"i 1-2" ekranda dahi düşük olduğu zaman sayılır.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
O fiyata android bir cihazdan asla verim alamazsın,ama sen bilirsin tabiiki

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben galaxy acenin temple runu bile çalıştırmadığını asphalt 6'da kastığını duydum doğrumu bilmiyorum ama kullanan biri söylemişti ayrıca o kadar fiyata alınan androidde ne olabilirki t20'de angry birds bile kasıyor.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Mini derken galaxy mini'yi belirtmiştim :)
Galaxy ace fiyatı 100 lira falan düşse onu alacağım inceledim falan iyi yani :oke:
O fiyatta android alacağım için çok hız falan beklemiyorum ihtiyaçlarımı görsün yeter :)

PriZm

PriZm

Üye
Mini derken galaxy mini'yi belirtmiştim :)
Galaxy ace fiyatı 100 lira falan düşse onu alacağım inceledim falan iyi yani :oke:
O fiyatta android alacağım için çok hız falan beklemiyorum ihtiyaçlarımı görsün yeter :)

ihtiyaçtan kastın hd oyunlar ise ümidini kes :)

ama eğer çok az internete girerim,telefonla oyalanmam,bütün işlerimi pc gibi yerlerden yaparım diyorsan alabilirsin :)

Üst Alt