400-450 Arasında Android Telefon Önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O fiyata alacağın Android'den hayır bekleme yalnız.Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Nokia istemiyorsunuz sanırım ama dediğim gibi HD oyunları açmayı beklemeyin ve Android performansı da tekrar belirtiyorum cabası..Yine de size kalmış bir tercih tabii ki 603 çok daha iyi olabilir sizin için..Nokia bulaşmam derseniz diyeceğim bir şey yok bu fiyata o daha iyidir..

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve aldemirfatih

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Mini değilde gio yada ace düşünüyorum,hd oyunlardan kastın nedir ?
Gio yada ace aldığımda en fazla nfs shift oynarım ki onuda açıyor benim bildiğim ?

PriZm

PriZm

Üye
Mini değilde gio yada ace düşünüyorum,hd oyunlardan kastın nedir ?
Gio yada ace aldığımda en fazla nfs shift oynarım ki onuda açıyor benim bildiğim ?
hd oyunlar

modern combat 3,nova 3,asphalt 6-7 gibi oyunlar.bu tür oyunları o telefonlarda oynamayı bekleme :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
O kadar yüklenmeyizz :naughty:

- - - Eklendi - - -

İnternet oyun işte ihtiyaçlarım :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
O fiyata alacağın Android'den hayır bekleme yalnız.Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Nokia istemiyorsunuz sanırım ama dediğim gibi HD oyunları açmayı beklemeyin ve Android performansı da tekrar belirtiyorum cabası..Yine de size kalmış bir tercih tabii ki 603 çok daha iyi olabilir sizin için..Nokia bulaşmam derseniz diyeceğim bir şey yok bu fiyata o daha iyidir..
teşekkürler açıklama için...bu dalvik var ya :) ..onla ilgili bişey sorayım arada :) malum ufak tefek sorular için konu açmak hoş olmuyor..titanium beckup da dalvik ön belleği temizle diye bi seçenek var..temizle desem iyi mi olur..temizlesem ne oluyor,temizlemesen ne oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
abandonware

abandonware

Üye

bencede 603 o fiyata :oke:

- - - Eklendi - - -

teşekkürler açıklama için...bu dalvik var ya :) ..onla ilgili bişey sorayım arada :) malum ufak tefek sorular için konu açmak hoş olmuyor..titanium beckup da dalvik ön belleği temizle diye bi seçenek var..temizle desem iyi mi olur..temizlesem ne oluyor,temizlemesen ne oluyor :)

:hmmm bence sen hoş olup olmamasını boşver direk konuyu aç kardeşim :)

15097

15097

Üye
O fiyata Android önermem ama 500-550 :tl: civarı Htc ChaCha var.Bir ona bakın isterseniz :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Onu biliyorum ama yok bana göre değil gio yada ace alacağım arkadaşlar :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bence sen hoş olup olmamasını boşver direk konuyu aç kardeşim :)
açtım :) ..yaa bazen forumda ki arkadaşlar ters cevap verebiliyor..o da rahatsız ediyor beni..google dan bak,tembellik etme vs..
herşeye google dan bakacaksam forum niye var ki diyorum ben de kendi kendime ama yine de çekiniyorum işte :)
konuyu açan arkadaşımızdan da özürdilerim..konusunu hafiften de olsa tırpanladığım için...:aman2:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Dalvic cache yapmak yani genelde rom attiktan sonrayapilir ön bellekteki uygulama artiklarini temizlemek oluyor kisaca bu her hangi sorun olusmasin diye daha rahat olsun diye basitce :)

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
YawShack

YawShack

Üye
DOSTUM O FİYATA ANDROİD ALIRSAN KEŞKE ALMAZ OLAYDIM DERSİN

O FİYATA GİT N97mini AL KARLI ÇIKARSIN :oke: SYMBİANA MAALESEF BULAŞMAK ZORUNDASIN BU DURUMDA :D

- - - Eklendi - - -

ısrar ediyosan ace derim dostum

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
O fiyatta alacağım android istediği kadar kassın yinede symbiandan hızlı olur kii :oke:
Aceyi 450-500e bulurum inşalllah :)

YawShack

YawShack

Üye
2.el alma sakın ha :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya :)

X-Dr.Eline

Üye
O fiyatta alacağım android istediği kadar kassın yinede symbiandan hızlı olur kii :oke:
Aceyi 450-500e bulurum inşalllah :)

symbianı 5800 olarak görüyorsan haklısın ancak 1ghz işlemci ile 680mhz işlemci arasında çok fark vardır. Symbian gibi hafif hızlk ve optimize bir sistem 1ghz ile uçarken andrıid gibi hantal, ram yiyen, optimize edilmemiş bir os ise 680mhz ile çok kötü duruma düşer. Yani symbian uçacaktır. Tavsiyem 603 bulabilirsen hiç durma al 500tl vericeksin alt tarafı.

YawShack

YawShack

Üye
:oke:

Dostum <<< Verdiğim linkteki 603ün fiyatı sana uyabilir bi bak istersen :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi

Dediklerimi anladın mı acaba ya da okudun mu :hmmm
Okudumm :hmmm

- - - Eklendi - - -

symbianı 5800 olarak görüyorsan haklısın ancak 1ghz işlemci ile 680mhz işlemci arasında çok fark vardır. Symbian gibi hafif hızlk ve optimize bir sistem 1ghz ile uçarken andrıid gibi hantal, ram yiyen, optimize edilmemiş bir os ise 680mhz ile çok kötü duruma düşer. Yani symbian uçacaktır. Tavsiyem 603 bulabilirsen hiç durma al 500tl vericeksin alt tarafı.
5800 olarak gördüğüm yok senin fikrin budur benim fikrim başkadır yani :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Okudumm :hmmm

- - - Eklendi - - -

5800 olarak gördüğüm yok senin fikrin budur benim fikrim başkadır yani :)
O zaman anlayamadın :hmmm Yine daha hızlı olur dedin ya bunun için dedim.Ne konuda Android yine Symbian'dan hızlı olur bunu sorabilir miyim kardeşim ?

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt