400-500 tl ye android telefon bence almayın..yanlış anlaşılmasın o fiyata ekran çözünürlüğü,kamera vs çok kaliteli olmuyor bilidiğim kadarıyla..ille android düşünüyorsanız elbette söylenebilecek bişey yok..ben sadece fikrimi yazıyorumEvet arkadaşlar yukarda yazdığım gibi 400-450 lira arasında android telefon önerir misiniz ?
Birde bana birisi galaxy ace,mini,gio'nun güncel fiyatını söyleyebilir mi ?
- - - Eklendi - - -
Yukarıııı![]()
..şu an güncel fiyatını tam bilmiyorum ama nokia c6-01 bi bakın isterseniz..Abi xperia mini var gayet kaliteli bir telefon incelediğimde olmuştu400-500 tl ye android telefon bence almayın..yanlış anlaşılmasın o fiyata ekran çözünürlüğü,kamera vs çok kaliteli olmuyor bilidiğim kadarıyla..ille android düşünüyorsanız elbette söylenebilecek bişey yok..ben sadece fikrimi yazıyorum..şu an güncel fiyatını tam bilmiyorum ama nokia c6-01 bi bakın isterseniz..
ekran çözünürlüğü düşük kalıyor 320x480 ancak led bir ekran kullanıyor buda kaliteli olmasını sağlıyor.5mp de kamerası var.İşlemci ve gpu neo v ile aynı hatta çözünürlük düşük oldugu için performansı daha yuksek oluyor oyunlarda.Xperia mini iyidir.Yok nokıa'ya bulaşmam android olacak
Mini nasıl sizce ?![]()
benchmark puanı yuksek olsa ne fark edecek. Çözünürlük düşük oldugundan HD oyunları acamazsın.[/COLOR]Tehlike ";5147158][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Abi xperia mini var gayet kaliteli bir telefon incelediğimde olmuştuekran çözünürlüğü düşük kalıyor 320x480 ancak led bir ekran kullanıyor buda kaliteli olmasını sağlıyor.5mp de kamerası var.İşlemci ve gpu neo v ile aynı hatta çözünürlük düşük oldugu için performansı daha yuksek oluyor oyunlarda.
Kardeşim şuan xperia mini çoğu oyunu açıyor hdleride açıyor.
benchmark puanı yuksek olsa ne fark edecek. Çözünürlük düşük oldugundan HD oyunları acamazsın.
Tehlike ";5147650][FONT="Impact' Alıntı:
Kardeşim şuan xperia mini çoğu oyunu açıyor hdleride açıyor.

Dedigin oyunlari aciyor iste youtube a gir bak inanmiyorsan.Bu arada 3.0 inc lik ekranda 192ppyi nasil sayiyorsun merak ettim.
Hangi HD lerden bahsediyorsun? Modlu Gta 3 falan deme sakın
benim bahsettiğim 9mm,Modern Combat 3,Nova 3,Asphalt 7,Batman,Spider Man gibi gerçek HD oyunlar
ayrıca ekranın ppi değeri düşük.(~192)led ekran olsa dahi yine pikseller sayıldıktan sonra ne fark edecek anlamadım.
@MaxiCCC kardeş eğer pişman olmak istemiyorsan biraz daha bütçeni arttır ve Neo V,Galaxy W gibi modellere bak.![]()
bırak 3"i 1-2" ekranda dahi düşük olduğu zaman sayılır.
Mini derken galaxy mini'yi belirtmiştim
Galaxy ace fiyatı 100 lira falan düşse onu alacağım inceledim falan iyi yani
O fiyatta android alacağım için çok hız falan beklemiyorum ihtiyaçlarımı görsün yeter![]()