Wp Yaziliminin En Begendiniz Ozellik/Ozellikleri Hangileri .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

2500 mü kardeşim atmayın ya! 1700 TL'ydi geçen gün hepsiburadada. Hep 4s'nin rakibi lumia 800 değil lumia900 olmalıdır. :)

zaten şu nokiayı dengi cihazlarla bir karşılaştıramıyorlar adamlar symbianla androidi karşılaştırırken genelde s2 ile n8'i karşılaştırıyorlardı ama nedense kimse aralarında neredeyse ikinci nesil bir cihaz olan 603 fiyatı kadar fark olduğundan bahsetmiyordu n8'i aşağılayıp s2'yi övüyorlardı zaten s2'nin n8'den kötü olması komik olurdu ama n8'in iyi olduğu yönleri var tabi ama nedense fiyat farkına bakmadan karşılaştırmak kimseye komik gelmiyordu tek s2 ve n8 değil 1500 Tl'lik androidlerle 800-900 tl'lik symbianları karşılaştırıyorlardı ee normal olarak hep android kazandı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iphone 4s 16gb 1580 tl ye aldim. Denk fiyatlarda lumia900 var ve 4s le bircok karşilaştirmasi yayinlandi neredeyse kafakafaya cihazlar. Market dişinda.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ios daha eski bir sistem olduğu için şuan rayına oturmuş çıkacak uygulamalar çıkmış zaten ve çıkıyorda bunun için wp'nin zamana ihtiyacı var ama kısa sürede halledeceklerine inanıyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
iphone 4s 16gb 1580 tl ye aldim. Denk fiyatlarda lumia900 var ve 4s le bircok karşilaştirmasi yayinlandi neredeyse kafakafaya cihazlar. Market dişinda.
Ali Kemal Abim ben onu demiyorum ya arkadaş 2500 TL demiş ya bol keseden sallıyor :) İyi geceler abim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ali Kemal Abim ben onu demiyorum ya arkadaş 2500 TL demiş ya bol keseden sallıyor :) İyi geceler abim.

anladim zaten ben de reel fiyati belirtmek icin yazdim aldigim fiyat bu diye. Gerci 4s de iki uc ay oncesine kadar 2200tl idi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

anladim zaten ben de reel fiyati belirtmek icin yazdim aldigim fiyat bu diye. Gerci 4s de iki uc ay oncesine kadar 2200tl idi.

5 çıktı çıkacak söylentisi var bu yüzden 4s'e talep azaldı ve s3, 4s satışlarını çok kesti.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

5 çıktı çıkacak söylentisi var bu yüzden 4s'e talep azaldı ve s3, 4s satışlarını çok kesti.

4s satişlari ilk olarak lumia900un abd de satişa cikmasiyla kesilmeye başlamişti s3 ile daha da hizlandi ama hicbirisi applein dert edecegi kadar etkilemedi sonucta satişlarda cikiş suresinin uzerinden belli bir zaman gectigi icin bir doygunluk oluşmuştu. İphone5 ile wp8 lumialar da s3un satişlarini keser ekim ayinda. O zaman gercekleri gorucez bakalim samsung bu iki firmaya nasil bir cihazla cevap vericek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

4s satişlari ilk olarak lumia900un abd de satişa cikmasiyla kesilmeye başlamişti s3 ile daha da hizlandi ama hicbirisi applein dert edecegi kadar etkilemedi sonucta satişlarda cikiş suresinin uzerinden belli bir zaman gectigi icin bir doygunluk oluşmuştu. İphone5 ile wp8 lumialar da s3un satişlarini keser ekim ayinda. O zaman gercekleri gorucez bakalim samsung bu iki firmaya nasil bir cihazla cevap vericek.
iphone bu ülkede zenginler olduğu sürece satılacaktır güzel telefon güzel sistem ama çoğu hava atmak için alıyor telefonun birçok özellliğinden habersiz sırf görüntü olsun diye alıyorlar iphone 5 ya da new iphone artık ne olarak çıkacaksa kasayı güzel yaptıkları takdirde patlama yapacaktır.

Dediğin gibi s3 biraz geride kalacak artık samsung s4 olarakmı cevap verir ya da başka birşeymi yapar bilinmez ama s3'ler çok sattı gerçekten ve kasası gerçekten güzel hiç samsung gibi durmuyor bir kere ayrı bir havası var bu bana göre tabi ama ben beğenmeyenide görmedim.

tandogucem

tandogucem

Üye
kusura bakmayın biz alırken 2499 tlydi. kipadan.

bu arada herkesin zevkine bağlı ios sevme sevmeme. herkes sevecek diye birşey yok !

4s ten 4 s'e dosya gönderemedim ben ya böyle birşey varmı ?

ekranı desen normal boyutlarda değil. ne film izleyebiliyorsun ne birşey.

ses kalitesi desen berbat .

tamam uygulama açısından iyi , kamerası fena değil sonuçta ios ama biz alırken 2500 tl verdik inanın o parayı kuruşu kuruşuna haketmemişti. bunu ailemde bende onayladık . belki biz nokia fanıyız diye böyledir. bilemiyorum :=) samsunga 1 kuruş bile harcatmayacak birisiyken ben 4s si sattırıp s2 aldırmak için kafasının etini yemiştim ailemin :) o kadar itici gelmişti bana .

El-CD

El-CD

Üye

bu arada herkesin zevkine bağlı ios sevme sevmeme. herkes sevecek diye birşey yok !

tamam uygulama açısından iyi , kamerası fena değil sonuçta ios ama biz alırken 2500 tl verdik inanın o parayı kuruşu kuruşuna haketmemişti. bunu ailemde bende onayladık . belki biz nokia fanıyız diye böyledir. bilemiyorum :=) samsunga 1 kuruş bile harcatmayacak birisiyken ben 4s si sattırıp s2 aldırmak için kafasının etini yemiştim ailemin :) o kadar itici gelmişti bana .

yapma ya göz var nizam var . Ekranı berbatmış , sesi kötüymüş :ah hd film izledim ben o cihazda gayet kaliteliydi. Bir sürü uygulama mevcut gönderebilmen için de. Sevmemene elbette karışamam ama hiçbir şeyi olmadığı gibi de gösteremezsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

ya şu iosa widget eklenmiyor diye sevmiyorum bir de kişiselleştiremiyorsun fazla ancak yüklüyorsun uygulamaları kaydırmalı menüde hiç modifiye falan yok doğru düzgün 3'ten beri aynı ikonlar falan :)

tandogucem

tandogucem

Üye
yapma ya göz var nizam var . Ekranı berbatmış , sesi kötüymüş :ah hd film izledim ben o cihazda gayet kaliteliydi. Bir sürü uygulama mevcut gönderebilmen için de. Sevmemene elbette karışamam ama hiçbir şeyi olmadığı gibi de gösteremezsin.

hocam 16x9 ekranı olmayan bir telefonda ben şahsen hd film izlemek istemem :)

izlesem de ya ekrana oturtmak için üstten ve alttan görüntü kırpılır , yada ekrana sığdırmak için görüntü daraltılır ki öyle yapıldıgı zaman adamlar zayıflıyor :D yani hoş değil .

gösterme göstermeme durumu değil ki bu , şahsen ben 1000 tl ye alınan bir lumia800 ün bile ip4s ten daha iyi oldugunu düsünüyorum ki öylede. ama söyle birseyde var 4s 3-4 yıl önce çıktı sanırım. 3 yılda ancak yetiştiler ona. o açıdan hala sağlam ios.

El-CD

El-CD

Üye

ya şu iosa widget eklenmiyor diye sevmiyorum bir de kişiselleştiremiyorsun fazla ancak yüklüyorsun uygulamaları kaydırmalı menüde hiç modifiye falan yok doğru düzgün 3'ten beri aynı ikonlar falan :)

Jb yaptığın zaman aklına gelmeyecek kişiselleştirmelere sahip olursun. Ben jb'siz iPhone'a iPhone demem. Jb yaptıktan sonra Kişiselleştirme açısından Android - Symbian falan yanında sinek kalır ;)

- - - Eklendi - - -

hocam 16x9 ekranı olmayan bir telefonda ben şahsen hd film izlemek istemem :)

izlesem de ya ekrana oturtmak için üstten ve alttan görüntü kırpılır , yada ekrana sığdırmak için görüntü daraltılır ki öyle yapıldıgı zaman adamlar zayıflıyor :D yani hoş değil .

gösterme göstermeme durumu değil ki bu , şahsen ben 1000 tl ye alınan bir lumia800 ün bile ip4s ten daha iyi oldugunu düsünüyorum ki öylede. ama söyle birseyde var 4s 3-4 yıl önce çıktı sanırım. 3 yılda ancak yetiştiler ona. o açıdan hala sağlam ios.

Kendi adına konuş madem çünkü lumia 800'ün 4s'ten iyi olduğu yok :ok2: ne 3-4 yılı ya :kop2: 2011'de çıktı :zzz:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
tandogucem

tandogucem

Üye
4g daha önce çıktı sanırım o zaman . 2010 yılında filan muhabbeti dönüyordu çünkü :)

zevk meselesidir bu işler.

şahsen ben iphone alanların telefondan performans veya eğlence aradıklarını sanmıyorum.

sadece gösteriş ve zenginlik göstergesi diye düsünüyorum :) Çünkü o paraya ne htc one x ler ne s2s3 ler alınır .(performans olarak bakarsak )

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800'Un Iphone 4S'Ten Tek Eksigi/Eksikleri, On Kamerasinin Olmayisi + Ram'In 512 MB Olmasi ..

Ki WP 512 MB Ram'da Mukemmle Donmadan Kasmadan Calisiyor ..

Yane Bencede Fark Yok .. :) 2500 TL Verecegine 1000 Tl Ver .. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Hiç birşey yapamama Çünki daha uygulama geliştirilmemiş :D Bence samsung ve htc Wp çıkarmadan alınmaz ve pekte başarılı olmiyacak şunu söyliyim bakın s60v5'de en iyi donanımlı tel hangisidir i8910 kullandığım için biliyorum ve nokia'nın kendi işletim sisteminde kral düşünün artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Eskiden Amcamdada HTC Marka WP Vardi .. Ve O Zamanlar Papakudioflu Kardesimin Dedigi Gibi Hic Taninmiyordu ..

Nokia Sayesinde Bu Kadar Tanindi Vede Taninacakk ..
Ayrica wp'de en yuksek donanimi da nokia kullandi. Digerleri 1ghz islemci koyarken nokia mumkun olan en yuksek islemciyi yani 1.4ghz s2 leri kullandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...