Nokia Lumia 900 telefon incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 900 telefon incelemesi
Nokia Lumia 900 akıllı telefon incelemesi - Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemine sahip Nokia Lumia 900 son derece kullanıcı dostu bir akıllı telefon. Cihazda çeşitli e-posta seçeneklerinin yanı sıra Microsoft Office desteği de bulunuyor. 1.4 GHz gücünde tek çekirdekli işlemcisine rağmen Nokia Lumia akıllı telefon gayet hızlı tepki veriyor. Birkaç tıklama ile dilediğiniz uygulamaya ulaşabiliyorsunuz. 8 megapiksel çözünürlüklü dijital kamera uygulaması ile güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunulan Nokia Lumia 900 Windows telefonu sizin için inceledik.


Nokia Lumia 900 telefon incelemesi Windows Phone 7.5 işletim sistemi "Önce İnsan" sloganı ile tanıtılmıştı. Nokia Lumia 900 cep telefonunda bu konseptin People Hub uygulaması ile kendine özgü bir forma büründüğüne tanık oluyoruz. Geleneksel telefon rehberinin yerini alan bu uygulama sadece en temel telefon rehberi bilgilerini göstermekle kalmıyor aynı zamanda kullanıcıların sevdiklerini ve arkadaşları ile sürekli kontak halinde kalmalarına olanak tanıyor. Telefon rehberindeki kişilerle ilgili Facebook, LinkedIn, Twitter ve Windows Live gibi tüm bilgiler birbiri ile bağlantılı. Böylece rehberinizdeki bir kişinin herhangi bir sosyal ağda paylaştığı tüm fotoğrafları anında ekranınızda görebiliyorsunuz.

Nokia Lumia incelemesi Nokia Lumia 900 akıllı telefonun Carl Zeiss Tessar objektifli ve çift LED flaş desteğine sahip 8 megapiksel çözünürlüklü bir dijital kamerası bulunuyor. Ayrıca telefonun ön yüzünde de kullanıcıların görüntü görüşme yapmaları ya da kendi portre fotoğraflarını çekebilmeleri için 1 megapiksel çözünürlüklü bir dijital kameraya yer verilmiş. Nokia Lumia 900 ile dijital fotoğraflara coğrafi etiket eklemek de mümkün. Fakat tüm bunlara rağmen telefonun açılış ekranında dijital kameraya uygulamasına ait bir sembol bulunmuyor. Kamera uygulamasını başlatmak için telefonun sağ tarafındaki özel tuşa basmak durumundasınız. Dilerseniz uygulamalar aracılığıyla telefonun açılış ekranına dijital kamera sembolü ekleyebiliyorsunuz.

Nokia Lumia fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi LetsGoMobile olarak Nokia Lumia 900 modelinin piyasada mevcut en iyi Windows akıllı telefon olduğunu söyleyebiliriz. Nokia Lumia akıllı telefon hızlı USB şarj cihazı, şarj ve senkronizasyon kablosu, kullanım kılavuzu ve SIM anahtarı ile birlikte geliyor. Avrupa'da 475 Euro (Türkiye'de ise internet üzerinde 1.450 TL ile 1.800 TL arasında seçeneklerle) satışa sunulan Nokia Lumia 900 akıllı telefon sahip olduğu özelliklerle oldukça iyi bir fiyat / kalite oranına sahip.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt