Wp Yaziliminin En Begendiniz Ozellik/Ozellikleri Hangileri .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hiç birşey yapamama Çünki daha uygulama geliştirilmemiş :D Bence samsung ve htc Wp çıkarmadan alınmaz ve pekte başarılı olmiyacak şunu söyliyim bakın s60v5'de en iyi donanımlı tel hangisidir i8910 kullandığım için biliyorum ve nokia'nın kendi işletim sisteminde kral düşünün artık

Sen git bir HTC ve Samsung cihazların fiyat donanımına bak.Wp platformunda Nokia ile yarışamazlar.Ayrıca Nokia'dan önce telefon ürettilerde neye yaradı ? Ayrıca Symbian son zamanlardaki satın almaya kadar Nokia'nın değildi.Tıpkı şuanki Android gibi bir çok geliştiricisi vardı ve ortak paylarla dağılmıştı.

El-CD

El-CD

Üye
4g daha önce çıktı sanırım o zaman . 2010 yılında filan muhabbeti dönüyordu çünkü :)

zevk meselesidir bu işler.

şahsen ben iphone alanların telefondan performans veya eğlence aradıklarını sanmıyorum.

sadece gösteriş ve zenginlik göstergesi diye düsünüyorum :) Çünkü o paraya ne htc one x ler ne s2s3 ler alınır .(performans olarak bakarsak )

Ben de senin telefondan anladığını düşünmüyorum artık. :bye2:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayrıca benim en çok hoşuma giden özellikleri Windows 8 ile olan entegresi ve tabikide People Hub

El-CD

El-CD

Üye
Lumia 800'Un Iphone 4S'Ten Tek Eksigi/Eksikleri, On Kamerasinin Olmayisi + Ram'In 512 MB Olmasi ..

Ki WP 512 MB Ram'da Mukemmle Donmadan Kasmadan Calisiyor ..

Yane Bencede Fark Yok .. :) 2500 TL Verecegine 1000 Tl Ver .. :)

Ah tabi ya sizleri unutmuşuz biz özür dileriz. :bye2: Size laf anlatıp rahatlayacağıma gider bir Nokia alır kırarım daha çok rahatlarım. (Y)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca benim en çok hoşuma giden özellikleri Windows 8 ile olan entegresi ve tabikide People Hub

kesinlikle bunlar çok güzel 2 özelliği :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Ah tabi ya sizleri unutmuşuz biz özür dileriz. :bye2: Size laf anlatıp rahatlayacağıma gider bir Nokia alır kırarım daha çok rahatlarım. (Y)

- - - Eklendi - - -

kesinlikle bunlar çok güzel 2 özelliği :oke:

Alinip Kirilacak Telefonlar Seni Bekliyor ..

Hadi Bakalim Kardesim .. :)

tandogucem

tandogucem

Üye
Ben telefondan anladığımı söylemedim sadece.

İphone 4s , samsung galaxy s2 , htc one x , arc s, nokia n8 , lumia 800-900 gibi telefonları 1-2 hafta kullandım. aile ve iş gereği .

bunların içinde en son alacağım telefon 4s tir . ilk alacağım lumia 800 olucaktır benim için. fiyat ve boyut olarak çok hoş çünkü .

galaxylere hiç bakmıyorum büyük ekranı bana göre değil . tekrar söylüyorum iphoneyi kötülüyorum diye bu benim telefondan anlayıp anlamadığım anlamına gelmez ki ? biliyorum 4s in olunca havalı oluyorsun ama hem cebine zarar hemde geride kaldı artık 4s ler .

El-CD

El-CD

Üye
Ben telefondan anladığımı söylemedim sadece.

İphone 4s , samsung galaxy s2 , htc one x , arc s, nokia n8 , lumia 800-900 gibi telefonları 1-2 hafta kullandım. aile ve iş gereği .

bunların içinde en son alacağım telefon 4s tir . ilk alacağım lumia 800 olucaktır benim için. fiyat ve boyut olarak çok hoş çünkü .

galaxylere hiç bakmıyorum büyük ekranı bana göre değil . tekrar söylüyorum iphoneyi kötülüyorum diye bu benim telefondan anlayıp anlamadığım anlamına gelmez ki ? biliyorum 4s in olunca havalı oluyorsun ama hem cebine zarar hemde geride kaldı artık 4s ler .

Havalı olmak için aldığımı sanıyorsun tebrik ederim başka neler biliyorsun bakayım sen benim hakkımda öyle :) Eğer kötülemende tutarsız şeyler varsa gelir. Sen sevmedin diye bir cihaz kötü olmaz. Sadece senin tercihlerine ters düşen ve sevmediğin bir cihaz haline gelir bunu unutma ve sen beğenmiyorsun ya da sadece hava için alındığını düşünüyorsun diye de kötülemekten vazgeç bir zahmet.

- - - Eklendi - - -

Jb yapıldıktan sonraki dünyayı ve yapabildiklerini keşfetseydin en özgür sistem olarak bile nitelendirebilirdin ios'u olmadığı halde. Bence sen önce iPhone , iOS ve Jailbreak dünyasını iyi kavra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...