Wp Yaziliminin En Begendiniz Ozellik/Ozellikleri Hangileri .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Wp Yaziliminin En Begendiniz Ozellik/Ozellikleri Hangileri .?
Evet Arkadaslar .. WP Cihazlarimizin Diger Cihazlarda Olmayan Birkac Ozelligi Bulunuyor ..

Mesela : People .. Facebook, MSN, Twitter Gibi Sosyal Aglara Baglanip Son Guncellemelerini, Resimlerini Vb.. Gorebiliyorsunn ..

+ XBox Bence Cok Guzel Oturmus ..

Ve Tabiki Kesinlikle .. Microsoft Office .. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
metro arayüzü ve keskin hatlı fontu :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Onları bilmem ama,Bugün belki canlı canlı bir lumia görebilme umuduyla sirkeci doğubank a gittim ama nafile,birtane bile göremedim.

• Beğen

zorbaa

Üye
ben internete baglanma hizini ve Nokia maps begeniyorum

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp'nin kullanim sirasindaki tepkimesi mukemmel. Ayrica ne kadar yogun ve uzun sure restart yapmadan kullanirsam kullanayim hiz ve kararliliginda degişme olmuyor. Ve tabi ki başlat ekranindaki live tile olayi muthiş telefona ayri bir kullanişlilik katiyor.

• Beğen
El-CD

El-CD

Üye
people hub

• Beğen
tandogucem

tandogucem

Üye
tartışmasız people hub :D

ayrıca hız ve stabilize bu kadar iyi bir şekilde bir arada olamazmış.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
4s takılmalar gördüm bir çok kişide .s lumia 800 kullandım telefon ne zmandır kapanmadı dediğimde hatırlamıyorum kelimesinde duyduğumda kalmıştım :) bence de çok stabil bi sistem olmuş.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ah kullansak da beğensek...

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan pek tutulmadığı için gerçi Türkiyede olmadığı için pek yorum gelmiyor bu arada bunların batarya durumu nasıl ? :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şuan pek tutulmadığı için gerçi Türkiyede olmadığı için pek yorum gelmiyor bu arada bunların batarya durumu nasıl ? :)

lumia900 icin soylersem cok yogun kullanimda 12-14saat normal kullanimda 30saatin uzerinde tabi butun durum guncellemeleri acikken.

foreverthe

foreverthe

Üye
2.5 ay 4s kullanfim hayatimda o kadar dandik bir telefon kullanmamistim. Ayrica lumia 800. 1200
4s 2500 tl :)
2500 mü kardeşim atmayın ya! 1700 TL'ydi geçen gün hepsiburadada. Hep 4s'nin rakibi lumia 800 değil lumia900 olmalıdır. :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...