Telefonunuza çektirdikleriniz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye

heyt be telefonu kullanıpta ekran filmini bozmayan varmadır acaba :hmmm

bizim dönercide var bozamadı henüz adam çok titiz kullanıyor çok yavaş açıp kapatıyor bizim gibi şak diye kapatmıyor :ehe

aleranol

aleranol

Üye
valla ben babamın eski bi sony ericsonunu dersanenin 7.katında çocuğa vururken elimden düşürdüm 1.katta buldum yarım santim küçük bi plastiği kırılmıştı :D
sgh-bilmemnem vardı e250ye benzer. Ona da yere düşürmek başta olmak üzere çin işgenceleri yaptım. Mesela ekranın az altını 3 adet X) ile doldurmuştum :D
C7ye yapmadığım kalmadı nası anlatimki? Kardeşime onunla vurdum, kalemle çizmeye çalıştım (çok dayanıklı) çamura düşürdüm, babam dolaba gömdü(sanırım ışık hızındaydı) üstüne bastım 20 defa falan arkadaşlarım yere düşürdü. Ne çok şey yapmışım yav :D yazılımsal olarak da 60küsür uygulama açmıştım belle de widgetları kökledim, bütün hd oyunları yüklediiim sildiiim birlikte açtım. Ha bide anahtarlarla çizmeye çalıştım çizilmedi cebimde anahtarlayken çizildi :@ Bi de kopya çekerken yakalandım :( eveeet işte bu kadar.

abandonware

abandonware

Üye
Neyse; şimdi benim dayımın o zamanlar bi nokiası vardı; modeli neydi hatırlamıyorum bitek onda bounce oynadığımızı hatırlıyorum. Dayımın anlattığına göre onlar asaösörle kendi dairelerine çıkmışlar (12. katta oturuyorlar) ardından dayım nasıl olduysa elinden telefonunu düşürmüş; dayımın oğlu telefondan birkaç adım uzaktaymış. ben bari babama yardım ediyim telefonu ona uzatayım, telefonu yerden alıyım diye ve telefona yaklaşmak için bir adım atmış fakat o nasıl adımsa yanlışkla telefonu tekmelemiş ve merdiven boşluğundan telefon yere çakılmış; telefonun parçalarını bana verdiklerinde her parçası sağlamdı yanlızca telefonun pilin filan takıldığı plastik kasası (yada çerçevesi diyeyim) kırılmış ve pil takılamadığından dolayısıyla telefon hurdaya çıkmıştı, zaten 12. kattan düşen telefondan pek hayır geleceğini zannetmiyorum :ehe

Neyse sıra geldi bana... Bende Samsung Starımı STARDROID yaptım :) yani android 1.5 kurdum fakat brick oldu :ehe

PriZm

PriZm

Üye

Yap gibi akıyor mu bari :D Ben de c9 ve 10 arasında kaldım da 10'un eksikleri var yavaş felan dediler 9'u yükledim :D

cm10 çok daha hızlı.animasyonlar iOS daki gibi 60 fps ve takılma olmaksızın.
birde klasik androidin multitaskingi(!) biraz geliştirilmiş.programlar arasında geçiş yaparken kasma olmuyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

cm10 çok daha hızlı.animasyonlar iOS daki gibi 60 fps ve takılma olmaksızın.
birde klasik androidin multitaskingi(!) biraz geliştirilmiş.programlar arasında geçiş yaparken kasma olmuyor.
Eksiklikler var demişlerdi ve üst bar yavaş diye duymuştum sırf bunlar için yüklemedim :hmmm Ama bir gün yükleyeceğim onu da :eller:

famemonster16

famemonster16

Üye
Benim değil de arkadaşın 5800 telefonu 5D sinemanın platformunun motoruna düşmüştü :D Biz alışveriş merkezinde telefonu aradık sinemada olduğunu anlayana kadar sinemada 3 tur oynadı ama maşallah telefona hiçbir şey olmadı. Sadece ekranında çok küçük kılcal bir çizik vardı, o da ekran jelatini olduğu için önemli değil :D Telefon hala çalışıyor bu arada :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Benimde Phılıps xenium x800'üm vardı. Telefonun şarjı iyi gidiyo diye almıştım :D Önce telefon su dolu kovaya düştü. Kuruttum felan dokunmatikte sorun çıkmadı ama ekranda 1-2 tane ince çizik oluştu. Sonra telefonum bi daha suya düştü :D . Bu sefer 1-2 çizikle kurtulamadı :D Ekranın yarısı çizik doldu. Ama dokunmatik hala çalışmaya devam ediyodu. Bende çizikleri yaparım diye ekranın üstünündeki filmi söktüm :D Akıl işte .Ekranın içine işlemiş çizikleri nasıl düzelteceksem :D Haliyle yapamadım tabi. :) Filmi geri taktım fakat dokunmatik bozuldu hep yanlış yerleri algılıyordu. :D bende attım bi köşeye duruyo ölye :D Daha çalışmaya devam ediyor ama neye yarar . Anca fotoğraf çekebiliyorum :D

ve bunlardan önce telefonun altıyla gazoz açmaya çalışmıştım :D Telefonumun kalemi 2 kere kayboldu. :D Telefonun kilit açma tuşuda kayboldu. :D Bu kadar .

spy ghost

spy ghost

Üye
yazılımsal konuda sınırları zorlamayı seviyorum da fiziki olarak telefonu 1 metreden yere düşürdüm camı kırıldı biraz bekledim geri düzeldi :ehe

Hasan

Üye
yazılımsal konuda sınırları zorlamayı seviyorum da fiziki olarak telefonu 1 metreden yere düşürdüm camı kırıldı biraz bekledim geri düzeldi :ehe

Ben balkondan düşürdüm ilk yere sonra aşağıya çarptı telefona hiç bi şey olmadı sadece iki çizik ekranda hiç sorun yok :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba :pro:

Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin :pro:

:bud:

- - - Eklendi - - -

Ancak;

Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram etti :ehe Çok rahatladı yani :ehe

Hasan

Üye
1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba :pro:

- - - Eklendi - - -

Ancak;

Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram etti :ehe Çok rahatladı yani :ehe

:kop:

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Ancak;

telefon zorlamada vs'a varmısın? :D:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt