Telefonunuza çektirdikleriniz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
gözüm gibi bakarım yok canım yok :o hehe en son az kalsın denize düşürüyordum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba :pro:

Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin :pro:

:bud:

- - - Eklendi - - -

Ancak;

Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram etti :ehe Çok rahatladı yani :ehe

En fazla 1 kere brick ettim ben cfw yaparken n8i :D o da operayı sisteme gömerken oldu

tempestshine

tempestshine

Üye
Acımasızlar :D

TheMadness

TheMadness

Üye
1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba :pro:

Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin :pro:

:bud:

- - - Eklendi - - -

Ancak;

Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram etti :ehe Çok rahatladı yani :ehe

Ne diyosun N8(iki tane vardı birisini) + 6300 bootloaderı bozdum servislik oldu :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Sınırları baya zorlayanlar varmış :D

MrTech

MrTech

Üye
5130a s60 widgeti koydum simdi telefon sarhos oldu :ehe

ByKatre

ByKatre

Üye
Gözüm Gibi Bakıyorum 4-5 Kere Halıya Düştü 250'den Fazla Flaş Sadece O Kadar :naughty:

MrTech

MrTech

Üye
Telefonun ram'i 1 mb ama yavaş yavaş widget'i stabilleştirmeye başladı :ehe ama ekran görüntüsü vermiyor.:ehe

paradox07

paradox07

Üye
Ooo sinir olduğum her an basıyorum dayağı :) tekme tokat giriyorum telefona :)

son.kral

son.kral

Üye
benimkinin tek şikayeti hep aynı cepte olmaktır, başka bir şey olamaz. Gözüm gibi bakıyorum ona :ehe

paradox07

paradox07

Üye
Ben de telefonumu çok severim sağolsun 3 yıldır idare ediyor beni de bazen gıcık da etmiyor değil hani :)

ismail

ismail

Üye
1 tam yılını doldurdu ve sanırım üzerine 2 ay oldu..

Ama değiştirmek istiyorum :D

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
5130 um vardı 3 kere ekran kartından tamire gitti 2kere suya düştü biri tuvalet deliği :ehe diğeri de bulaşık suyuna :d: baktım 4. Kere de ekran kartı bolzuldu telefonu elimle kırıp tüm vidalarını söktüm ekran kalıbını(demir teli elimle yamulttum parmağım kesildi tuşlarını 3.kattaki evin balkonundan aşşağı attım günlük 50 araba üstünden geçiyor kalan parçaların hepsi çöpte :d:

MrTech

MrTech

Üye
5130 um vardı 3 kere ekran kartından tamire gitti 2kere suya düştü biri tuvalet deliği :ehe diğeri de bulaşık suyuna :d: baktım 4. Kere de ekran kartı bolzuldu telefonu elimle kırıp tüm vidalarını söktüm ekran kalıbını(demir teli elimle yamulttum parmağım kesildi tuşlarını 3.kattaki evin balkonundan aşşağı attım günlük 50 araba üstünden geçiyor kalan parçaların hepsi çöpte :d:

:oha:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

owww çook feciii :oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt