avcitalip
Üye
heyt be telefonu kullanıpta ekran filmini bozmayan varmadır acaba![]()
bizim dönercide var bozamadı henüz adam çok titiz kullanıyor çok yavaş açıp kapatıyor bizim gibi şak diye kapatmıyor

heyt be telefonu kullanıpta ekran filmini bozmayan varmadır acaba![]()

yazılımsal olarak da 60küsür uygulama açmıştım belle de widgetları kökledim, bütün hd oyunları yüklediiim sildiiim birlikte açtım. Ha bide anahtarlarla çizmeye çalıştım çizilmedi cebimde anahtarlayken çizildi
Bi de kopya çekerken yakalandım
eveeet işte bu kadar.
yani android 1.5 kurdum fakat brick oldu 
Yap gibi akıyor mu bariBen de c9 ve 10 arasında kaldım da 10'un eksikleri var yavaş felan dediler 9'u yükledim
![]()
Eksiklikler var demişlerdi ve üst bar yavaş diye duymuştum sırf bunlar için yüklemedim
cm10 çok daha hızlı.animasyonlar iOS daki gibi 60 fps ve takılma olmaksızın.
birde klasik androidin multitaskingi(!) biraz geliştirilmiş.programlar arasında geçiş yaparken kasma olmuyor.
Ama bir gün yükleyeceğim onu da 
Biz alışveriş merkezinde telefonu aradık sinemada olduğunu anlayana kadar sinemada 3 tur oynadı ama maşallah telefona hiçbir şey olmadı. Sadece ekranında çok küçük kılcal bir çizik vardı, o da ekran jelatini olduğu için önemli değil
Telefon hala çalışıyor bu arada 
Önce telefon su dolu kovaya düştü. Kuruttum felan dokunmatikte sorun çıkmadı ama ekranda 1-2 tane ince çizik oluştu. Sonra telefonum bi daha suya düştü
. Bu sefer 1-2 çizikle kurtulamadı
Ekranın yarısı çizik doldu. Ama dokunmatik hala çalışmaya devam ediyodu. Bende çizikleri yaparım diye ekranın üstünündeki filmi söktüm
Akıl işte .Ekranın içine işlemiş çizikleri nasıl düzelteceksem
Haliyle yapamadım tabi.
Filmi geri taktım fakat dokunmatik bozuldu hep yanlış yerleri algılıyordu.
bende attım bi köşeye duruyo ölye
Daha çalışmaya devam ediyor ama neye yarar . Anca fotoğraf çekebiliyorum 
Telefonumun kalemi 2 kere kayboldu.
Telefonun kilit açma tuşuda kayboldu.
Bu kadar ....Telefonun kilit açma tuşuda kayboldu

Bak bu çok ilgimi çekti![]()

1 metreden yere düşürdüm camı kırıldı biraz bekledim geri düzeldi![]()

Telefon TransformersKardeş nasıl cammış öyle kendi kendine düzeliyo![]()

yazılımsal konuda sınırları zorlamayı seviyorum da fiziki olarak telefonu 1 metreden yere düşürdüm camı kırıldı biraz bekledim geri düzeldi![]()

Kardeş nasıl cammış öyle kendi kendine düzeliyo![]()

1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba
Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin
- - - Eklendi - - -
Ancak;
Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram ettiÇok rahatladı yani
![]()

telefon zorlamada vs'a varmısın?1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba
Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin
- - - Eklendi - - -
Ancak;
Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram ettiÇok rahatladı yani
![]()