C6-01 telefonumun yan tarafı açılmaya başladı ve ses tuşu ile kamera tuşu düşmek üzere!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 telefonumun yan tarafı açılmaya başladı ve ses tuşu ile kamera tuşu düşmek üzere!
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumu bi kaç kere düşürdüm ama ufak tefek düşmeler, her hangi bir çizik dahi olmadı kasada. Yandaki ses açma ve kamera tuşu düşmek üzere. Arka kapağı çıkarttığımız zaman bataryanın üzerinde olduğu yerlerden bahsediyorum, yani o siyah kasanın telefonun ön tarafı ile olan arası açılmış durumda. Garanti devam ediyor acaba götürsem bişe yaparlarmı yoksa kullanıcı hatası diye geri mi verirler. :ağlarım:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
geri niye versinler servis orası bedava değilse parasını verirsin öyle yaptırırsın
ben çok düşürdüm ama taş gibi maşallah

TheMadness

TheMadness

Üye
Gevşemiştir, garanti karşılar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
düşme sonucu kasa parçaları yerinden oynamıştır.vidaları gevşetip yerine oturmak gerekir ama sen yapma servise ver.

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
Telefon serviste çok fazla kalıyormu, kaç gün kalıyor. bide garanti kağıdı olmadan yaparlarmı kağıt başka biyerde yapmıyolarsa kargolatıyım .

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede aynı durum var 3kattan düştüde servise versem ne derler onu merak ediyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Telefon serviste çok fazla kalıyormu, kaç gün kalıyor. bide garanti kağıdı olmadan yaparlarmı kağıt başka biyerde yapmıyolarsa kargolatıyım .

bulundugun yerdeki serviste kontrol ediliyor garantisi ama bir üst servise gönderirlerse garantı belgesini ısteyebilirler.

ByRedox

ByRedox

Üye
ver gitsin benim hatam deil dersin bırakmaya basladı de olur bide nasıl yaptın sen bu işi ya bende yapayımde kilit tuşu sanki altı paslanmıs onu garantideyken yapılsın :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sende düşür yere istersen.

SilentOne

SilentOne

Üye
uni kapansın da yazın gidip vericem telefonu artık eğer para isterlerse ve fiyatı yüksek derlerse geri isterimde ama beleşe yaptırmak iyi olur

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için :tşk: arkadaşlar. Nasıl olduğunu bende anlamadım bir kaç kere düşürdüm ama düşüreli çok oldu kendiliğinden açıldı. Yarın götürücem bakalım nolucak :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt