Şu lanet telefon !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Şu lanet telefon !
Benim elimde c601 var arkadaşlar . Lanet ettiğim şey işletim sistemi değil .

Bazen bazı yerlerde görüyorumki bazı c601ler aşırı kullanıma rağmen 3 gün falan gidiyor . Yahu benim şu lanet telefon aşırı kullanmasam bile 12 saati geçmiyor . Kaç tane mod denedim olmadı . Yeni gold batarya aldım olmadı .
-resmen şarj içiyor telefon .

•bi konu vardı , s3 batarya kalibrasyonu diye . Kaç kere yapmaya çalıştım olmadı . Bi şey mi yanlış yapıyorum ? Ayrıntılı anlatabilecek var mı ?

-Telefonu servise göndermek istemiyorum . Garantisi var fakat belco 2 cfw yüklü . Ofw olmayınca garanti oluyor mu ?

-Servise göndersem kaç gün sonra gelir ?

-Sorunum kesin olarak çözülür mu ?

Cevap verebilir misiniz lütfen . 2 saat olmadı şarjdan çıkarali 1 birim azaldı bile . Yardım lütfen :(

blackcemre

Üye
kardes gondersen batarya degistirilir tekrar gonderilir.

punemr123

punemr123

Üye
ofw yi at kardes gonder gitsin surekli ayni hata olursa cpu fln bisiy vardir iste degissinler mali satmyi biliyorlar tamir de etsinler

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
servise gönderirsen yapacakları en fazla bataryayı değiştirmek olur bence. Ayrıca bitek senin ki değil benim c6-01 de de hemen bitiyor. 9 saat anca dayanıyor

- - - Eklendi - - -

bence normal çünkü ben sürekli internete giriyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum, arama yapıyorum, teli kapayıp açıyorum. Bunlara hangi batarya dayanır:ehe

SheFy

SheFy

Üye
En fazla bataryayi harcayan 3g ile internete girmek. istersen sebeke modunu gsm yap. ekran koruyucu varsa kpat arka planda calisan uygulamarida kpat belki sarji uzun surebilir

ANIL

ANIL

Admin
bataryanın ömrü bitmiş yeni orjinal batarya al... bataryanın ömrü kullanımına bağlı...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nsekiz' Alıntı:
bataryanın ömrü bitmiş yeni orjinal batarya al... bataryanın ömrü kullanımına bağlı...

adam zaten yeni batarya almis

R58

R58

Üye
sana tavsiyem telefona temiz bi format at büyük ihtimal telinde bi sorun var dene sonuç alırsın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
3g Bağlantı, sürekli internet ve navigasyon kullanıyorsan 12 saatte bitmesi normaldir. Ama sen yine de mağazadan Battery Monitor 3.0 ı indir. 1-2 gün kullandıktan sonra Battery monitor ün istatistiklerinden şarjını harcayan programı görebilirsin. Eğer şarjın çoğunu arka plan programlar harcıyor ise temiz bir flash sonrasında fazla sorunun kalmayacaktır. Bir de Appstop programını da indir mağazadan. Harita gibi uygulamalardan çıktıktan sonra Appstop ile arka plandaki işlemleri kapatırsan şarj süren uzayacaktır ;)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
3g kapat ve ekran ışığını kısık kullan sende 3-4 gün kullanırsın ama internete giriyorsan devamlı 12 saat çok iyi bence,
ben internet kullanımında 7 saat ancak görüyorum maxicep sağolsun bütün şarjımi yiyor :ehe

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım herkez benzer şeyler demişler ama sanırım sorun cfw atarken olmuş. Eğer şarjın tam dolu değildiyse yeni cfw ile alet tam algılıyor ve sınırı çiziyor. Örn. Sen cfw atarken 1200mah pilde 600 mah kaldıysa alet sınırını 600mah yapacaktır. Her batarya kalibrasyonu yapışında cfw bile atsan pil ömrünü tamamlamış gözüküyor. Gold bataryayla 1-2 kere dediğimi yap istersen. Kalibrasyon yapıp( sonuna kadar bitirip sonuna kadar doldurmak) cfw veya ofw at. Kısa kısa ömrü artması gerekiyor.

maklube

Üye
12 saat mi ? Daha ne istiyosun be kardes ben max 5-6 saati goruyorum :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım herkez benzer şeyler demişler ama sanırım sorun cfw atarken olmuş. Eğer şarjın tam dolu değildiyse yeni cfw ile alet tam algılıyor ve sınırı çiziyor. Örn. Sen cfw atarken 1200mah pilde 600 mah kaldıysa alet sınırını 600mah yapacaktır. Her batarya kalibrasyonu yapışında cfw bile atsan pil ömrünü tamamlamış gözüküyor. Gold bataryayla 1-2 kere dediğimi yap istersen. Kalibrasyon yapıp( sonuna kadar bitirip sonuna kadar doldurmak) cfw veya ofw at. Kısa kısa ömrü artması gerekiyor.

C6-01 son cfw mi attığımda yarımdı şarjım. Şuan 2,5 gün falan rahat gidiyor şarj. Muhtemelen arkadaşın şarjı sömüren bir programı var diye tahmin ediyorum. O da Battery monitor ile ortaya çıkacaktır ;)

doctorrr

doctorrr

Üye

C6-01 son cfw mi attığımda yarımdı şarjım. Şuan 2,5 gün falan rahat gidiyor şarj. Muhtemelen arkadaşın şarjı sömüren bir programı var diye tahmin ediyorum. O da Battery monitor ile ortaya çıkacaktır ;)
ab, kullandığın cfw hakan ın cfw si ise eğer evet 4. günün sabahı bittiğini hatırlıyorum :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ab, kullandığın cfw hakan ın cfw si ise eğer evet 4. günün sabahı bittiğini hatırlıyorum :D

Aynen Hakan ın cfw :)) çok kurcalamasam daha gider ama %10 şarj kaldığında hemen şarja takıyorum ki aslında halen %20 ye yakın şarjı oluyor cihazın :) %0 şarjla yarım gün geçirdiğimi bilirim :))

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Telefonda kısa devre felanda olabilir. Bence en iyisi servise göndermek.

aleranol

aleranol

Üye

valla yabancılar uyarıyodu şarj azken takmayın diye. Evet yüksek ihtimal sömüren program vardır.

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Abiler soyle açıklayayım . 3 tane programı kesin kullanıyorum . Whatsapp , opera mini next , tweetian . Bunlar kesin acik oluyor . Mesela operada gezerken diğerleri acik falan . 3g kapalı . Ekran koruyucum yok . Bu programlarda 3 saat falan acik kalıyor toplasan . Ama dediğiniz mantıklı . Şarji sömüren programı bulmak en mantıklısı . Başka önerilerinizide bekliyorum . Ilginize teşekkür ederim

Iyi Forumlar :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Bendede c601 varken öyleydi 12 saati geçmezdi neyseki artik yok :D

MaxipmaN

Üye
Abiler soyle açıklayayım . 3 tane programı kesin kullanıyorum . Whatsapp , opera mini next , tweetian . Bunlar kesin acik oluyor . Mesela operada gezerken diğerleri acik falan . 3g kapalı . Ekran koruyucum yok . Bu programlarda 3 saat falan acik kalıyor toplasan . Ama dediğiniz mantıklı . Şarji sömüren programı bulmak en mantıklısı . Başka önerilerinizide bekliyorum . Ilginize teşekkür ederim

Iyi Forumlar :)

3 saat internete bağlı kalıyorsa bence normal kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt