Nokia pureview teknolojisine bir ödülde EISA'dan geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sharpie

Üye
    Konu Sahibi
Nokia pureview teknolojisine bir ödülde EISA'dan geldi.
[h=6]Nokianın pureview teknolojisine TIPA'dan sonra bir ödülde EISA'dan geldi.
European Mobile Photo Achievement 2012-2013 - Nokia PureView Pro Imaging Technology
[/h]

aleranol

aleranol

Üye
kıymet biliyorlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Htc one s sosyal medya ödülü verenler 808 e mobil fotoğraf ödülü vermişler ilginç var bu adamlarda bi kırıklık..

aleranol

aleranol

Üye
haksızlık işte napcan. Allah bilir rüşvet almışlardır.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokia telefon işini bıraktı :) yakında 18-55 len takılan telefon yapar

codblackops2

codblackops2

Üye
:alkis

gerçekten devrim gibi birşey ..

15097

15097

Üye
:alkis

abandonware

abandonware

Üye
zaten nokianın yazılımcıları değilde donanımcıları ödül kazanıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: fLuke!, codblackops2 ve Del Rey

MaxipmaN

Üye
bi güncelleme gelsin şu c6-01e adamsın gardaşım diyecem

MasteLaa

MasteLaa

Üye
PureView teknolojisi sanırım yeni gelen Lumia larda olacak..Sensörlerin küçük olmasını istedikleri için PureView teknolojisi ile bu açığı kapatacaklarını düşünüyorum..Malum 41 mp sensörü görüyoruz 808 in arkasında :D

15097

15097

Üye
PureView teknolojisi sanırım yeni gelen Lumia larda olacak..Sensörlerin küçük olmasını istedikleri için PureView teknolojisi ile bu açığı kapatacaklarını düşünüyorum..Malum 41 mp sensörü görüyoruz 808 in arkasında :D
Maşallahı var :d:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Muhtemel lumialar 21mp ile falan gelir:hmmm 41 ile gelirse o kadar ince yapamazlar:)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

ben merak ediyorum kompaktl makinalarda 14.1 megapixeli o kadar büyük donanıma zor sığdırılırken 41 mp nasıl oraya girmiş merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben merak ediyorum kompaktl makinalarda 14.1 megapixeli o kadar büyük donanıma zor sığdırılırken 41 mp nasıl oraya girmiş merak ediyorum :)
41 mp aslında abim burada önemli olan PureView teknolojisi yani 8 mp ve 12 mp de daha net görüntü alma :) 38 mp de de aynı şey..Sensör kalınlığı elbette buna da bağlantılı..Ayrıca sistem ve Chipsetler de bunda etkili.Yetersiz olursa 41 mp sensör çözünürlüğünden de bir şey anlayamazdık..Ama cidden tebrik edilecek de bir şey dediğin gibi bunlar da olsa 41 mp sensörü telefona koymak marifet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt