Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia pureview teknolojisine bir ödülde EISA'dan geldi.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sharpie
Üye
Konu Sahibi
Nokia pureview teknolojisine bir ödülde EISA'dan geldi.
[h=6]Nokianın pureview teknolojisine TIPA'dan sonra bir ödülde EISA'dan geldi.
European Mobile Photo Achievement 2012-2013 - Nokia PureView Pro Imaging Technology
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/h]
aleranol
Üye
kıymet biliyorlar.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Htc one s sosyal medya ödülü verenler 808 e mobil fotoğraf ödülü vermişler ilginç var bu adamlarda bi kırıklık..
aleranol
Üye
haksızlık işte napcan. Allah bilir rüşvet almışlardır.
>Pessimistic.
Üye
nokia telefon işini bıraktı yakında 18-55 len takılan telefon yapar
PureView teknolojisi sanırım yeni gelen Lumia larda olacak..Sensörlerin küçük olmasını istedikleri için PureView teknolojisi ile bu açığı kapatacaklarını düşünüyorum..Malum 41 mp sensörü görüyoruz 808 in arkasında
PureView teknolojisi sanırım yeni gelen Lumia larda olacak..Sensörlerin küçük olmasını istedikleri için PureView teknolojisi ile bu açığı kapatacaklarını düşünüyorum..Malum 41 mp sensörü görüyoruz 808 in arkasında
41 mp aslında abim burada önemli olan PureView teknolojisi yani 8 mp ve 12 mp de daha net görüntü alma 38 mp de de aynı şey..Sensör kalınlığı elbette buna da bağlantılı..Ayrıca sistem ve Chipsetler de bunda etkili.Yetersiz olursa 41 mp sensör çözünürlüğünden de bir şey anlayamazdık..Ama cidden tebrik edilecek de bir şey dediğin gibi bunlar da olsa 41 mp sensörü telefona koymak marifet