Adobe, Android için Flash desteğini bugünden itibaren kesiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
@talip avcı - "+1 :ehe" >> bu tarz mesajlar için attım :)

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonun 5800 gözükğüyor: onu güncelle :oke:

Onu mahsus öyle yaptım eski telefonumdu ta 2010 da almıştım hiç değiştirmedim onuda kullanıyorum :)

İşte dediğim gibi android çok tutulmuş bir işletim sistemi herkes biliyor ama kabullenmek zor olsa gerek

• Beğen
Tepkiler: abandonware

MaxipmaN

Üye
herkes 701 alsın 808 alsın :ehe androidi boşverin :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Bilinçsiz kullanıcılara 5800'la hava atma zamanı.:eller:

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu sefer symbian android tartışması yok ,bu sefer android - android kardeşliği var herkes birbiinin dediğini onaylıyor :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
:oley

caglar b

caglar b

Üye
ne yani simdi flash destekli sayfalarda androidli cihazlar tıpkı bilgisayarda oldugu gibi dolaşamayacaklarmı ? Htlm5 o kadar geliştimi yahu bu ne acele bu batan gemi fareler hikayesimi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ne yani simdi flash destekli sayfalarda androidli cihazlar tıpkı bilgisayarda oldugu gibi dolaşamayacaklarmı ? Htlm5 o kadar geliştimi yahu bu ne acele bu batan gemi fareler hikayesimi
Evet aynen öyle..Flash Player ne yapıyorsa onu yapamayacaksın.Flash'ın avantajları yok olacak aynı zamanda dezavantajlarından biri de-yavaşlık- yok olacak..HTML5 flasha yetişmesi zor..

hunter41

hunter41

Üye
flashın kalkması kötü oldu inşallah en kısa zamanda android geliştiricileri bunu giderirler

avcitalip

avcitalip

Üye
flashın kalkması kötü oldu inşallah en kısa zamanda android geliştiricileri bunu giderirler

şuanda mağazada yok sanırım tam bakmadım ama şuanda yok flash player'i nereden bulacam bilmiyorum s2 nin flash player apksini yedeklemiştim sizce note'a kursam birşey olur mu ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
şuanda mağazada yok sanırım tam bakmadım ama şuanda yok flash player'i nereden bulacam bilmiyorum s2 nin flash player apksini yedeklemiştim sizce note'a kursam birşey olur mu ?
Bir şey olur mu derken ? Telefon bozulmaz ama bir dene sonra tarayıcıdan Ligtv.com sitesine gir ve video izlemeyi dene :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye

Jelly bean flash player kurulum konumdan en son sürümü indirebilirsin ics+ uyumlu

caglar b

caglar b

Üye
yazık la sen 2000tl lik telefon al bilgisayar niyetine kullanacagım bilgisayardan eksigi yok fazlası var de şak diye flash destegini kessinler ben bu filmi daha öncede görmüştüm s60v5 (s60v3 de olabilir) önce flash destegi kesildi sonra hd oyun çıkmamaya başladı ve üreticiler symbiandan bir bir ayrıldılar en sonunda malum son ama bu kadar erken beklemiyordum acaba android 5.0 dan sonra devam eder mi?

avcitalip

avcitalip

Üye

Bir şey olur mu derken ? Telefon bozulmaz ama bir dene sonra tarayıcıdan Ligtv.com sitesine gir ve video izlemeyi dene :D

apk dosyası sorunsuzca yüklendi bakalım video açacak mı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

yazık la sen 2000tl lik telefon al bilgisayar niyetine kullanacagım bilgisayardan eksigi yok fazlası var de şak diye flash destegini kessinler ben bu filmi daha öncede görmüştüm s60v5 (s60v3 de olabilir) önce flash destegi kesildi sonra hd oyun çıkmamaya başladı ve üreticiler symbiandan bir bir ayrıldılar en sonunda malum son ama bu kadar erken beklemiyordum acaba android 5.0 dan sonra devam eder mi?

sanmam HTML5 geliyor zaten ben android'i tercih ederken birazda google'a güvenerekten hareket ettim bunlar mason firması bunlara birşey olmaz :oke:

caglar b

caglar b

Üye
apk dosyası sorunsuzca yüklendi bakalım video açacak mı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

sanmam HTML5 geliyor zaten ben android'i tercih ederken birazda google'a güvenerekten hareket ettim bunlar mason firması bunlara birşey olmaz :oke:

gariban nokia

caglar b

caglar b

Üye
tamamdır arkadaşlar apk dosyası sorunsuz çalışıyor iyiki yedeklemişim :) teşekkürler

- - - Eklendi - - -

şükret 701'de HTML5 var :ehe

hiçbir faydasını göremedim ki nfc ve ön kamera gibi köşede yatıyo öyle

FastBreaker

FastBreaker

Üye
şimdi youtubedan video izleyemeyecekler mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt