Haber Windows 10 Masaüstü ve Android İşletim Sistemli Yeni Akıllı Telefon Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Masaüstü ve Android İşletim Sistemli Yeni Akıllı Telefon Geliyor
Uzun zamandır belki de tüm akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Windows 10 ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon nihayet geliyor.


Akıllı telefon kullanıcıları yıllardır, bilgisayar ve telefon işlevlerini her zaman ve her yerde yerini getirebilecek cihazların piyasaya çıkmasını beklediler. Akıllı telefonlar her ne kadar bilgisayar işlevlerinin bir çoğunu yerine getirse de eksik kaldıkları çok önemli noktalar oldu. İndiegogo’da başlatılan bir donanımın kampanyası artık Windows 10 masaüstü ve Android işletim sistemli akıllı telefon hayallerinin gerçeğe dönüşebileceğini gösteriyor.

MELOReal Multimedia Entertainment Studios CEO’su Drew Maben tarafından başlatılan İndiegogo kampanyasında Windows 10 (Windows 10 Mobile değil) ve Android işletim sistemi ile çalışan bir akıllı telefon destekleniyor. SyncPhone adı verilen ve henüz oldukça erken bir prototip olan akıllı telefon, SyncPhone, SyncPhone S ve SyncPhone Pro olmak üzere üç farklı versiyonda sunulacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SyncPhone akıllı telefonların tüm versiyonları, alüminyum gövdeye, dahili stylus kaleme ve Surface Pro gibi görünen kickstand’a sahip olacak. Üst seviyede yer alacak olan SyncPhone Pro teknik özellikleri arasında 8GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, microsd kart desteği, 20MP arka kamera ve Intel Atom X7-Z8700 işlemci seti bulunuyor.

SyncPhone cihazlar Şubat 2016 tarihinde destekçilerine gönderilmeye başlanacak. Başlangıç modeli olan SyncPhone 199$, orta seviye SyncPhone 299$ ve üst seviyede yer alan SyncPhone Pro ise 499$ fiyata sahip. 750 bin dolar destek hedeflenen kampanyada ilk bir kaç saat sonunda 610$ destek sağlanmış durumda.

SyncPhone Windows 10 ve Android işletim sistemli akıllı telefon kampanyasına destek olmak isterseniz destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


BRKTNL

BRKTNL

Üye
Merak ettiğim bir cihaz. Intel işlemcisinin de iyi yerlere gelmesini istemişimdir, bu cihazda da kullanılarak kendilerini ispat etmeye çalışacaklar kanaatimce.
 
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Haber için teşekkürler Ali Kemal abi. bakalım nasıl bir cihaz olacak hep beraber göreceğiz :)
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
8 gb ram olacakmış telefonda :ehe
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
gta5 i oynarız telefonda
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bunlar gelmeden Microsoft surface phone gelmeli. Hep aldatmaca nereye kadar.
Bilgisayar denen şey telefon ile birleşmesi için şunlar gerekli
En az 5 inç
İntel işlemci
En az 4 gb ram
Soğutma sistemi
Multi port ve usb

Bunu ms söz vermişti ve imkanı da var ama piyasa içn endişesi var. Hep oyalıyor. Geriye kalan firmalar da imkan olmadığı için proje yarım kalıyor.
 


Üst Alt