Adobe, Android için Flash desteğini bugünden itibaren kesiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
klongs

klongs

Üye
herhangi bir apkyi yükleyin çalışır jb de bile çalışıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash çok sıkıntı değil bir şekilde halledilir html5 de o zamana kadar yeterli hale gelir

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Flash destekleyen tarayıcılar var bir şey fark etmedi ki boşa heyecanlanıyorsunuz :D

Uruloki

Uruloki

Üye
sorun yok dolu yerde kurulum için rehber var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adobenin mobil platformlardan cekilmesi kisa vadede pek birşey ifade etmiyor. Ozellikle acik kaynak kodlu android gibi sistemlerde bu sorun cozulebilir ki zaten cozuldu de. Fakat zaman gectikce mevcut flash player guncellenmeyecegi ve geliştirilmeyecegi icin yetersiz kalmaya başlayacaktir.

avcitalip

avcitalip

Üye

Jelly bean flash player kurulum konumdan en son sürümü indirebilirsin ics+ uyumlu

varya direkten döndüm biliyormusunuz saat dün gece 23:57 de telefonu bir kurcalıyım dedim mağazaya girdim eski programlarımı yüklemek için telefon güncellemeler var dedi içlerinde flash player'de vardı ilk onu indirdim :ehe

tamam şuanda problem yok ama bunu öğrendiğim iyi oldu zaten şuanda 4.0.4 ICS var JB ye kadar idare ediyoruz işte :oke:

- - - Eklendi - - -

adobenin mobil platformlardan cekilmesi kisa vadede pek birşey ifade etmiyor. Ozellikle acik kaynak kodlu android gibi sistemlerde bu sorun cozulebilir ki zaten cozuldu de. Fakat zaman gectikce mevcut flash player guncellenmeyecegi ve geliştirilmeyecegi icin yetersiz kalmaya başlayacaktir.

kesinlikle :ehe olduğu kadar be Ali abi :oke:

- - - Eklendi - - -

hiçbir faydasını göremedim ki nfc ve ön kamera gibi köşede yatıyo öyle

html5 şuanda yaygın değil bekle şimdilik youtube ile idare et :oke: vallaha symbian'ın yeri ayrıdır benim için :ehe

- - - Eklendi - - -

herhangi bir apkyi yükleyin çalışır jb de bile çalışıyor

çalıştı zaten :ehe o güncelleme olayı tamamen şans işi oldu benim için sanırım,son güncellemeyi ben indirmiş olabilirmiyim acaba ne dersiniz :ehe haberlere çıkıyormuşum falan :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Youtube de benim Monte bile izliyordu :D

sen ne diyorsun benim 6260 bile izliyor sadece dona dona oda 2G li bir telefon olduğu için :ehe

işte bu telefon youtube.com'dan video izliyor :ehe :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Flash destekleyen tarayıcılar var bir şey fark etmedi ki boşa heyecanlanıyorsunuz :D

ICS'in orijinal tarayıcısı gibi gibi :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
abi ne yaptınız hemen flash destekli tarayıcı kullanırız oda olmadı eskiden flash mı vardı :D

- - - Eklendi - - -

android flash sız da üstün

abandonware

abandonware

Üye
kadir gecesi ettiginiz dualar kabul olur dediler ettik oldu .Cumaya gidiyim de teşekkr edeyim bari

:zzz:

- - - Eklendi - - -

Onu mahsus öyle yaptım eski telefonumdu ta 2010 da almıştım hiç değiştirmedim onuda kullanıyorum :)

İşte dediğim gibi android çok tutulmuş bir işletim sistemi herkes biliyor ama kabullenmek zor olsa gerek

:) geri döndüğün iin sağol (en azından diğerleri gibi alınmadığın için :ehe )

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:zzz:

- - - Eklendi - - -

:) geri döndüğün iin sağol (en azından diğerleri gibi alınmadığın için :ehe )

Ya bir telefon yüzünden çocuk gibi alınmak bize yakışmaz her iki sistemide kullananlar iyisini bilirler benimkide o hesap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt